İşinizi, toplantınızı falan bahane edip onu tek gönderseniz bir hafta falan? Siz de kendi ailenizi falan ziyaret etseniz bu dönemde? Hem o ailesini görmüş olur hem de siz gerilmemiş olursunuz.Bensiz gitmez diyorsunuz ama bir yolunu bulup tek göndermek en makul çözüm gibi geldi bana.
eşinize gittiğiniz taktirde olacakları anlatın ama kendisinin gitmesini istediğinizi ailesinden kopmasını istemediğinizi illede gitmem dersede kendisiyle ne olursa olsun gideceğinizi söyleyin derim.
yani kısaca hislerinizi anlatın sizi anlayacaktır eminim
çünkü isteseniz eşinizi bile göndermemek elinizdeyken aksine onu ailesinden koparmamak için çare arayacak kadar iyi niyetli birisiniz.
dilerim herşey gönlünüzce olur ve dilerim eşinizin ailesi ıslah olur
eşiniz gidelim demiyorsa sizde gidelim demeyin.mutsuz ve huzursuz olmaktansa gitmemeniz daha iyi.eşimin geçen hafta bir hafta izini vardı eşimi zorla gönderdim ailesinin yanına bende hamile olduğum için gidemedim.nedense gittiğim zaman hiç rahat edemiyorum.tabi elimden geldiğince onlara belli etmiyorum.arada seviye olmalı mutlaka seviye olsun ki saygıda olur ozaman
Oraya gitmemen eşinle aranızda uçurumlara sebep olacaksa git.
Eşin dert etmeyecekse gitmemeni ,sen git ben gitmem de
Eşinin ailesiyle ilişkilerinin düzelme ihtimali varsa git,yoksa zaten boşver inceldiği yerden kopsun
Seni pek sevmiyorlar anladığım kadarıyla yokluğunu da sadece laf yapmak için kullanırlar yoksa sanmıyorum umursayacaklarını..
ahh ah vahh vahh gelinim gelmemiş mi diyecekler sanki aysecim
sağol canım gercekten laf olsun diye değil çok iyi niyetli davrandım.okadar lafa rağmen aradım sordum. cvp bile vermedim. bizi para makinesi gibi görüyolar ona bile sustum.ama yeter. yine giderim ben eşim isterse ama gidelim demiyo aksine gitmek istemiyorum sorun olur diyo. bende bir bildiği var heralde diye gidelim demiyorum. birde yeter artık diyorum canım atak etti. eşimle boşanmamıza sebep olacak kişilerle işim olmasa daha iyi. eşim yok canımızımı alcanız yok para dedikçe. arattılar dayısıyla emmisiyle.buraya geldiler yemeklerimi beğenmediler. boyuma laf ettiler. biraz minyonum ben. eşimde uzun. boy farkı var ama biz sorun etmiyoruz. kaynanam sorun görüyo. diyoki bilmemnenin gelini pekte güzel sırım gibi yani uzun boylu pek yakışıyolar diyo.adanadaki bir kızdan bahsediyo pek güzelmiş pek istemişte bilmemne.birde şimdi görüşmüyoz hangi yüzle gitcem bilmem. eşimde benle aynı düşüncede seninle sorunları var. gidersek iyi olmaz diyo bende sustum. birkaç kez gidelimde dedim yok dedi. daha ne yapayımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?