eşimin ailesi yüzünden nerdeyse gecen sene eşimle ayrılıyoduk.öyle bir aileki bizden para koparana kadar tüm sülaleyi arattılar. hakarete uğradık.arayan ne biçim insanlarsınız boğazınızdan nasıl geciyor lokma falan deyip hakaret ettiler. kayınbabam görümcemin altınlarını almış kaynanam arıyo ödeyin diyo bilmemne.hadi gectim hepsini ne bir saygı ne bir sevgi.dalga gecer gibi davranıyolar bana.kaynanam beni hiç istemiyor. aklında baskası varmış bana hep bunları anlatıyor. oraya gittiğimde 2hafta boyunca hergün temizlik yaptırıyolar. daha ne anlatayım
ayse offfff ayse... ne meseleler bunlar...
sımdı anladıgım kadarıyla esın bu durumu cozmus ve gıtmemenın aıle saglıgınız
acısında ıyı olduguna kanaat getırmıs.
yıne de sen, esının aılesınden tamamen kopmasını ıstemıyorsun, ılerıyı dusunerek...
bence gıtme. arkadasın da soyledıgı gıbı esınle bu mevzuyu net bır sekılde konus.
yoksa (omur uzun) her zaman bunun sıkıntısını cekersın. sen esıne "ne gerekıyorsa
dusun, danısmak ıstersen ben burdayım, ıstedıgını (saygınlıgımı koruyacagını bılıyorum)
yapmaya hazırım" de. ve bunu esıne hıssettır. zaten sanırım suan hıssıyatın bu yonde.
bılıyorsun kı -kotulugunun dokunacagına emın oldugun kısıye mesafelı duracaksın- dıye
bır durum var. hele kı aılen mevzu bahısse... baksana en onemlı seyı; bebegı ertelemıssın.
tabı bunların hepsı esınden emınsen yapacagın seylerdır.
benım hıssettıgım; bu durum esınden cocuk sahıbı olup-olmama konusunda senı suphelendırmıs.
esınle aranı onlar bozamasa da, bu durumlar ve senın yıpranman bozar. kendıne dıkkat et...
ınsaellah hersey gonlunce olur...
ne temiziliği arkadaşım sinir oldum şimdi öyle adama temizlik mi yapılır gidersende.hastayım de yapma bahaneler bul aaa kötükedihüso
ayşeece madem eşinden bi ses yok seninde huzurun kaçıcak gitme ,sesini çıkarma eşine bu senelikde gitmeyin zaten eşinde zorlamıyormuş ne güzel yerimseniben
valla şaştım kaldım sen ne dertliymişsin sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?