Eşimin Met İçmiş Olması. Yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuklarımı alıp gitmekten başka çarem kalmamış. O süre içinde tedavi olur tamamen arınırsa bile yine risk devam edecek değil mi. Bu insanlar zayıf karakterli.demek ki büyük konuşmak istemiyorum ama
Zayıf olmasa niye uyuşturucuya başlasın zaten?
Kafası iyiyken size ve çocuklara bir şey yapabilir cidden de. Bu öyle bir haftadır içmiyor demekle olmaz. Bir hafta içmez, sonra krize girer gider bulur bir yerden.
Şakaya gelmez bu durum. Siz birinin karısı olmaktan önce annesiniz. Şu an çocukları düşüneceksiniz sadece.
Ciddiyeti hala kavrayamamışsınız, bir şekilde hallolur ben de evliliğime devam ederim sanıyorsunuz. Ama durum çoook ciddi. Bağımlılıkların geneli kötüdür ama uyuşturucu en beteri.
Daha açık nasıl yazarım bilmiyorum ama can güvenliğiniz söz konusu. Yemişim evliliği de babalığını da kocalığını da. Bilmem anlatabildim mi?

Hiçbişeyden haberiniz olmayan bişey hakkında bu kadar ağır ithamlarda bulunmanız çok üzücü. Eşim bana asla öyle davranmadı. Yıllardır bi kere vurmuş değil. Hep sabırlı bi adamdı. Hep sahiplenici bi tavrı vardı. Baba evinde aşırı merhametli yetişen insanlar da kötü olan bişeyi ayırt edemiyor malesef. Her boka bulaşmış insanlar kötüyü iyiyi çok iyi ayırt ediyor. Ki.eşim namazlı abdestli bi adamdı. Herkes iyi demişti eşime. Ben ondan dolayı evlendim. Sonradan bu şekle dönüşeceğin ben nereden bilebilirdim. Annemler her zaman tetikte. Ve bize hep sahip çıkıyorlar Allah razı olsun tek şansım onlar hayatta

Hiçbişeyden haberiniz olmayan bişey hakkında bu kadar ağır ithamlarda bulunmanız çok üzücü. Eşim bana asla öyle davranmadı. Yıllardır bi kere vurmuş değil. Hep sabırlı bi adamdı. Hep sahiplenici bi tavrı vardı. Baba evinde aşırı merhametli yetişen insanlar da kötü olan bişeyi ayırt edemiyor malesef. Her boka bulaşmış insanlar kötüyü iyiyi çok iyi ayırt ediyor. Ki.eşim namazlı abdestli bi adamdı. Herkes iyi demişti eşime. Ben ondan dolayı evlendim. Sonradan bu şekle dönüşeceğin ben nereden bilebilirdim. Annemler her zaman tetikte. Ve bize hep sahip çıkıyorlar Allah razı olsun tek şansım onlar hayatta

Çocuklarımı alıp gitmekten başka çarem kalmamış. O süre içinde tedavi olur tamamen arınırsa bile yine risk devam edecek değil mi. Bu insanlar zayıf karakterli.demek ki büyük konuşmak istemiyorum ama

Bağımlılıklar yüksek oranda tekrarlıyor. Tekrarlamasa bile şekil değiştiriyor. Sürekli çabalaması gerekecek. Kim sürekli çabalayabiliyor? Kumar bağımlılığı, alkol bağımlılığı vs bir yere kadar, uyuşturucu bambaşka bir boyut ne yazık ki. Bir kere denenmesi yetiyor. Karakterle ilişkili mi bilmiyorum, bu konu ile ilgili hiç makale araştırma okumadım. O yüzden bir şey söylememek en doğrusu olur.

Sizi tenzih ettiğimi yazmıştım zaten.

Peki aynı şeyleri yer değiştirerek yaşadığınızı hayal edin ,getirin gözünüzün önüne , eşiniz siz ve iki bebeğiniz için ne yapardı ise onu yapın diyorum sadece.

Yavrularınızla beraber umarım bu beladan kurtulur çok mutlu olursunuz, biz sizden yanayız zaten, size karşı değiliz.

Son düzenleme:
Ama tedavi dediğim anda sinirleniyor ben bağımlı değilim diyor.
Anahtar cümle bu işte. Adam bağımlı olduğunu bile kabul etmiyor ki tedaviyi nasıl kabul etsin. İyileşmenin ilk adımı kabullenmektir. Daha ilk aşamada sınıfta kalmış eşiniz. Siz çaba harcarsanız bile karşınızdaki adam istemediği sürece bir adım ilerleyemezsiniz.
Bağımlı değilmiş! Külahıma anlatsın onu. O maddeyi eve, çocuklarının yaşadığı ortama getirecek kadar, eşinin durumu anlayacağını düşünemeyecek kadar kafası gitmişken niye kabullenmiyor? Allah korusun o maddeye bir şekilde çocuklar da ulaşabilirdi evde, onlara da zarar gelebilirdi.

Çok merhametli olsa parasini evine harcar. 2 senedir evi siz gecindiriyormussunuz, son durumda kirayı bile vermiyormus adam. Hangi merhamet pardon?
Kızının yanında met kullanmasını falan zaten konuşmaya gerek yok.

Şuan 6 gündür sigara dahil kullanmıyor. Sürekli bişeyler izliyo oyun oynuyor telefondan. Beynini sürekli meşgul ediyor spora başlayacak. Ama kendi kendine kurtulması imkansız değil mi. Tedaviye girse iyileşir mi
Şu yorumunuz bile canınızın kıymetinin olmadığını gösteriyor kendi nazarınızda. Eğer çocuğunuzun canının kıymeti varsa, derhal kurtulmanın yoluna bakın. Adam sizi tanımamış, gün gelir sizi başka birine/birşeye benzetir, caniniza kastederse.ne olacak? Daha beteri canınızı alırsa ne olacak? Sizi geçtim, kızınıza birşey yaparsa ne olacak??? Kızının yanında yapabildiğine göre, çocuğun da bir önemi yok kendisi için demektir..

Hatırlarmısın bilmiyorum annesinin kafasını kesip camdan aşagı atan bir adam vardı kendine geldiğinde annesinden temiz çamaşır istemelerini söylemişti o adam met içen bir adamdı kesinlikle çocuklarını da kendini de tek bırakma güzelce konuş tedavi olmak istemiyorsa boşanman senin ve çocukların için en uygun karar olur

Meti ilk defa denediğini söyledi bi daha kullanmam dedi ama hep yalan söylüyor değil mi
Yalan tabiki inanma..durumuna çok üzüldüm , 2 tane de bebeğim var diyorsun..sevgiliylen hiç fark etmedin mi ? Keşke daha önce fark etseydin evlenmezdin…bence kaç kurtar kendini,bırakamaz ve sana , çocuklarına zarar verebilir..

Şuan burada yazılanlar belki de bir kulağınızdan girip bir kulağınızdan çıkacak ve “ ama ben çok emek verdim o böyle biri değildi çocuklarım var amaaaaa” gibi şeylerle vazgecirmek, tedavi görmesi ikna etmek bıraktığına inanmak gibi şeylerle en fazla çocuklarınızı ve kendinizi daha da yoracaksınız.. Yorulmakla kalmayıp ana haber bültenlerine çıkma durumunuz var. Ölüm denilen şey bir anlık 5-10 sanıye içinde hayatınız biter çocuklarınız içinde geçerli bu. Araştırın kadın cinayetlerini haberleri bu tip sucları işleyenlerin madde kullananlar da daha çok olduğunu okuyun yaşayan insanlar bulun konuşun Aklınızı başınıza alın derhal o çocukların hatırı için kendiniz yapamıyorsanız bir psikolog ile görüşün

Bir kulağımdan girip diğerinden çıkmıyor inanın. En kısa sürede hızlı şekilde evden inşaAllah çocuklarımla beraber çıkıcam. Yazılan yorumları da okuyunca hiç kurtulanı duymadım, duygusal düşünmeye gerek yok. Kurtulmak istiyorsa bize kıymet veriyorsa kendisi tedavi olmalı. Kaldı ki sonrasında da nasıl güvencem o ds meçhul. En iyisi kanserli hücreyi kesip komple atmak

Ben şehir dışında görev yaptığım için yüzyüze görüşme imkanımız çok olmadı. Hep iyi biri olduğunu söylediler. Evlendiğimizden beri de hiç anlamadım. Gel gitli ani ruh değişim halleri oluyordu kısa sürüyordu geçiyordu. Yıllar geçtikçe dozajı arttı. Ben içtiğini düşündüm içkiyi ama bunu inanın hiç aklıma gelmedi..vicdanımın yükünden kurtulayım diyerek anlattı güya iki hafta önce.

İki bebeğim var bi de. duygusal düşünecek bi durum kalmadı gibi

Çok haklısınız bizi eğer düşünüyorsa bi seçim yapmalı. Ya tedavi olacak ya da biz gidicez mecbur

Çok teşekkür ediyorum

Sen neyin mücadelesini vereceksin ya, sen çocuklarını koruyacaksin bu adamdan, o babalık yapmak istiyorsa mücadele edip temizlenip gelsin, bı an önce cocuklarini koru.
Çok haklısınız beni aşan bi durum. Bi de bebeklerim var onları düşünmek zorundayım öncelikle

Kira ödeyecek parayı denkleştirememesini geçiyorum yarın öbür gün sizden madde için para istemeye de başlar muhtemelen. Vermek istemeyeceksiniz haliyle ve tepkisi ne olacak? Çok büyük tehlikedesiniz. Kendi canınızı da bir kenara bırakıp evlatlarınızı düşünün..

Bir an önce boşanın ve çok dikkatli olun. Bu met dediğiniz şey uyuşturucunun son noktası gibi bir şey, bir kere kullandı mı bırakma gibi bir şey yok. Çocuklarınızı tek bırakmayarak en iyisini yapıyorsunuz, bence şuandan eşyalarınızı falan toplayın, gitme imkanınız varsa hiç düşünmeyin. Uyuşturucu krizlerine girip size ve çocuklarına zarar verme olasılığı gerçekten çok yüksek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…