- 4 Haziran 2016
- 454
- 251
- 103
Benden kaynaklanmıyor ailesi kötü ben ne yapabilirim zaten beraber yaşıyorduk yeni ayırdık evi evi ayırınca benden kötüsü olmadı onlara kimseye yapmadığım şeyleri yaptım gelin gibi değil evin kızı gibi oldum baştan sorun olsaydı zaten evlenmezdim ailesini tutmuyor eşim konuşmuyor bile aramıyor gitmiyoruz da yanlarına ailesi öyle diye bu bizim evliliğimizin biteceği anlamına gelemez çoğu insan sürekli sorun yaşıyor ilk evliliğimde eşimin ailesi çok iyiydi ama ayrıldık ne alakası var onunla önemli olan kocadır hanımdır eşim konuşmaz fazla içine kapanıktırDiger cocuklariniz kimde kaliyo?bakin yanlis bir evlilik yapmissiniz 2yavrunuz olmus ayrilmissiniz onlara duzgun bir hayat sunamamissiniz.simdi 2.evlilik ailede problemler var diyorsunuz adam belki korkuyo bebek olup ayrilirsak cocuk ne olur diye onun da cocugu varsa belki istemiyo
İlerlemesini istemiyormuşum öyle diyoreşinde baba olacak g.t yok bence. baksaana adamdaki rahatlığa. ana kuzusu.
Benim derdim sadece o değil istemiyorum demdi bana öyle yapmasının altındaki yatan sebep ne acaba çocuklarıma en iyi şekilde bakıyorum ikisi de okuyor
Kardeşi onlar da istiyor özellikle küçük olan ama tabiki bu şekilde zaten yapmam eşime konuyu kapattığımı ve bidaha açmayacağımı söyleyeceğim benim için zor olan bişeyi kendi gözünde bu kadar büyütüyorsa bende öyle birine çocuk yapacak kadar salak değilimZaten yas 27, hadi çocuk gelin olsanız, çocuklar da 9-10 yaşlarında olsun. Pardon ama okuyor olmaları lütuf mu sizce? Okumayip ne yapacaklardı bu yasta?
Sadece maddiyat değil mesele, çocukların durumu da önemli. Bakalım onlar siz evde bebekle vakit geçirirken mutlu olacaklar mı?
Çocuklarım yanımda Can'ım ilk önce de onlar bencil falan değilim konuyu kapattığımı söyleyeceğim inceldiği yerden kopsun benim gözümde büyütmem gerekirken o öyle yapıyorsa Can'ımı bile sıkmamŞimdi bana demişsin ki çocuklar eski eşimden ben bu kocamdan çocuk istiyorum. Ama şimdi ki kocan belli ki çocuk istemiyor. İlla annelik duygusunu tasacaksan kendi evladını getir. İstemeyen adama zprla çocuk mu yaptırtacaksın. Bence yapma. Diğer evlatlarını almaya çalış. Gerçi yeni kocan kendisinden olanı bile istemezken eski eşinden olanı da hiç istemez ya neyse.
Ben burda bşr tek iki evladına üzülürüm. Bencilsin. Sırf bu adamdan çocuk yapim derdindesin. Ya önceki evlatlar!!!
E tmm işte madem onlar yanında ne mutlu sana. Onlara bak ne güzel iki evlat işte.Çocuklarım yanımda Can'ım ilk önce de onlar bencil falan değilim konuyu kapattığımı söyleyeceğim inceldiği yerden kopsun benim gözümde büyütmem gerekirken o öyle yapıyorsa Can'ımı bile sıkmam
O sıksın canını bundan sonra nasipten öte köy yok nasipte varsa olur hayırlısı olsunE tmm işte madem onlar yanında ne mutlu sana. Onlara bak ne güzel iki evlat işte.
sonucta sebep o veya bu problemletiniz var demi ben zaten sizin hatalariniz demiyorum evlenilup bosanilabilir de onemli olan 2cocugunuzun yasadigi veya yasayamadigi seyler var ee yeni bir bebek icin daha dikkatli olmak gerekmez miBenden kaynaklanmıyor ailesi kötü ben ne yapabilirim zaten beraber yaşıyorduk yeni ayırdık evi evi ayırınca benden kötüsü olmadı onlara kimseye yapmadığım şeyleri yaptım gelin gibi değil evin kızı gibi oldum baştan sorun olsaydı zaten evlenmezdim ailesini tutmuyor eşim konuşmuyor bile aramıyor gitmiyoruz da yanlarına ailesi öyle diye bu bizim evliliğimizin biteceği anlamına gelemez çoğu insan sürekli sorun yaşıyor ilk evliliğimde eşimin ailesi çok iyiydi ama ayrıldık ne alakası var onunla önemli olan kocadır hanımdır eşim konuşmaz fazla içine kapanıktır
birde diyorsunux ki onemli olan kari kocadir iyde arkadasim bak sen kocanlada anlasamiyon sessiz sakin diyon cok var burda da esi on numara ama ailesi kotu diye yuvasi yikilan siz elestiriye acik degilsiniz belli vakit bosa gitmesin sorun esinize cocuk istemiyormusun diye olsun bitsinBenden kaynaklanmıyor ailesi kötü ben ne yapabilirim zaten beraber yaşıyorduk yeni ayırdık evi evi ayırınca benden kötüsü olmadı onlara kimseye yapmadığım şeyleri yaptım gelin gibi değil evin kızı gibi oldum baştan sorun olsaydı zaten evlenmezdim ailesini tutmuyor eşim konuşmuyor bile aramıyor gitmiyoruz da yanlarına ailesi öyle diye bu bizim evliliğimizin biteceği anlamına gelemez çoğu insan sürekli sorun yaşıyor ilk evliliğimde eşimin ailesi çok iyiydi ama ayrıldık ne alakası var onunla önemli olan kocadır hanımdır eşim konuşmaz fazla içine kapanıktır
Bnce ailesi esini tembihlemis cocuk yapmayin diye bide sizi ayirdiklarina gòre seni istemiyorlar belliki peki esiniz cocugu vrmi diger evliliginden ??Merhaba 2 yıllık evliyiz eşimle ve geçen çocuk konusu açtım artık anne olmak istediğimi söyledim eşime bazı sebeplerden dolayı tüp Bebek'le anne olabiliyorum sadece ama kısırlık nedenim yok geçen konuştuk tamam dedi şu arabayı bi satalım ne gerekiyorsa yaparız dedi dün akşam da otururken başladı arabayı satalım ben bi araba baktım daha güzel kredi çekip onu alalım dedi ben ne yapmaya çalıştığını hala anlamıyorum zaten ailesi bi yandan ayırmaya çalışıyor sürekli bi çekişme yarış içindeler benimle evliliğimin gerçekten evlilik olduğundan şüphe ettim dün öyle deyince çünkü ben onca şeyi göze aldım tedaviyi bile kabul ettim yeter ki olsun diye tutmama ihtimalim %0 zaten ama gerçekten kafasında ne var çözemedim hala sizce ne olabilir arkadaşlar çok kırgınım bana yardım edin lütfen ;(((
Konuyu kapattım eleştirmiyorsun beni yargılıyorsun şu an :)))hiç kimse kimseyle 4/4lük anlaşamıyor zaten ufak tefekte olsa sorunlar oluyor çocuktan yuvanın yıkılmasına geldi konu :)))birde diyorsunux ki onemli olan kari kocadir iyde arkadasim bak sen kocanlada anlasamiyon sessiz sakin diyon cok var burda da esi on numara ama ailesi kotu diye yuvasi yikilan siz elestiriye acik degilsiniz belli vakit bosa gitmesin sorun esinize cocuk istemiyormusun diye olsun bitsin
Bi tane oğlu var onun da evden ayrılmayı biz istedik hatta sorun çıkardılar ayırtmamak için ama çıktık nihayetinde şimdi çıkarı yok benden tabi istemez açıkçası ben istersem onlarla çok iyi olurum taviz vermeyen benımBnce ailesi esini tembihlemis cocuk yapmayin diye bide sizi ayirdiklarina gòre seni istemiyorlar belliki peki esiniz cocugu vrmi diger evliliginden ??
Ben doktorların dediğini söyledim size he birde biz eşimle sürekli tartışan kavga eden biri değilim yani sorunlu bi evliliğim yok bu konuda ne düşündüğünü anlayamadım o kadar :))bunu bize değil eşine sorman daha mantıklı sanki. ayrıca 2 çocuğun var diye, tüp bebeğin tutmama ihtimali sıfır diye bişey yok. hiç bi sorunu olmayan insanlar, defalarca denemelerine rağmen tutmuyo.zaten 2 çocuğun var, böylev sorunlu bievliliğe, ve aileye çocuk istemek nden
O bana yalvarana kadar bidaha çocuk konusunu açmamaya karar verdimsonucta sebep o veya bu problemletiniz var demi ben zaten sizin hatalariniz demiyorum evlenilup bosanilabilir de onemli olan 2cocugunuzun yasadigi veya yasayamadigi seyler var ee yeni bir bebek icin daha dikkatli olmak gerekmez mi
En iyisi kendi haline bırakmak erkekleri ne halleri varsa görsünler :))Ya anlamıyorum ben bu erkekleri gerçekten anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?