Eşimin ne düşündüğünü gerçekten anlamıyorum artık :(((

Kocanızdan emin değilseniz lütfen evde canınız sıkılıyor diye çocuk yapmayın.

İkinizin de evladı varmış zaten, onların eğitimlerine yoğunlaşın. Evlerinizi yeni ayırmışsınız anladığım kadarıyla, birkaç yıl bu şekilde deneyin bakalım, evliliğiniz kendi düzenine otursun, eşiniz kendisi gelip çocuk istiyorum demeden konuyu açmayın.

Zaten bende ona karar verdim

Zaten şu an üç çocuk var bi de siz yaparsanız dört olacak eşiniz kendi çocuğuna bakıhor mu yada sizle mi yaşıyor bilmiyorum ama bunlar da onu düşündürüyor olabilir. Ki her normal insanı şu devirde tek maaşla dört çocuk düşündürmeli

Bence o kadar ana kuzusu değil,öle olsa ıkı çocupunuza bakmzdı,ailesi istemezdı ki istemıuordur,ama buna rapmen o kabul etmiş evlenmiş,siz bemce gerçek evlilik filan derken adamı kendıme bağlım dıye upraşıuorsun,aslında çocupun garanti olmadığını ilk evliliğinden en ıyı sen bılırsın canım benım,genç yaşında uğraşma

3 mü kadının ıkı çocuğu var,esinindemi bar

O iki çocuğu siz büyütmediniz belli
Siz büyütseydiniz bu kadar anlamsızca davranamazdınız

Ben bekar biriyle evlenmedim Can'ım o da benim şartlarımda biri aynı zamanda ben çocuklarımla beraber kaynanamla yaşadım 2 yıl kabul etmeyen çocuklarımı evine kabul etmezdi annesi kıskanıyor oğlunu şimdi bide yanaşmıyorum onlara eskisi gibi gıcık oluyorlar doğal olarak aynı zamanda eşim zaten evine bana bağlı evlendik evleneli bi arkadaşıyla dışarı bile çıkmadı nereye gitsek beraber beni de yalnız bırakmaz o da bensiz gidemez öyleyiz

hakkinda hayirlisi olsun kimse sizin kotulugunuz icin konusmuyor sadece kotu ihtimalleri gormeniz icin konusuyoruz.allah mutlu etsin
Âmin tabi herkes bildiği kadar konuşuyor haklısınız kim kimi 4/4lük anlayabilir ki

Eşimin çocuğu yanımızda değil benimle de ilgisi yok görüşmüyor çocuğu görmüyor zaten kadn başkasıyla evli çocuk eşimi Hiç tanımıyor bile

O iki çocuğu siz büyütmediniz belli
Siz büyütseydiniz bu kadar anlamsızca davranamazdınız
Anlamsız derken ??? Eşimi tongaya düşürüp gizlice hamile kalmaya çalışan biri değilim aynı zamanda eşim istemiyorum demedi ben hareketlerine bakarak kafam karıştı he şu da var şayet istemiyorum dese bile zorlamam bende istemem olur biter

Evet haklısın bende öyle düşünüyorum. Sonra da diyorm ki mutsuz olmak için mi evlendim ben diyorum.
Kimse 4/4lük değil fazla takmayacaksın hayatı ciddiye almayacaksın insanları da kusursuz dost ararsan dostsuz kalırsın demişler

Cok enteresan bir konu . Sizin iki çocukta kız mı , yasları kaç ? Eşiniz nasıl oğlunu görmeden durabilir , kendi evladına babalık yapmiyor ama siz yine de ortak bir çocuğunuz olsun istiyorsunuz .

hiç cocuğunuz yok annelik duygusunu hiç tatmamışsınız diye anladım. sonra yorumları okuyunca şok oldum evde oyalanıyım meşgale olsun diye cocuk yapmayın oyuncak değil bu dünyaya yeni bi birey yeni bi sorumluluk getiriyosunuz hele bide adamın hevesi yksa hiçç yapmayın iki kişinin istemesiyle olcak bişey rabbim vermiş gül gibi iki çocuk eşinizin varmı bilmiyorum varsa hepsiyle birden ilgilenin yani eğitimiyle sosyal aktiviteleriyle filn daha iyi bi ebeveyn nasıl olurum diye düşünün hobi edinin

bende hiç çocugun yok sanıyordum. çocugun var ve hala cocuk ıstıyorsun, kaldı ki çocuk düşünmeyen bi eşten! 2 yıldır cocugun lafını etmeyen adamın gönlü yoktur kuusra bakma. hem neden olsun ki ikinizinde cocukları var sonucta?
ailesi ayırmaya calısıyorsun dıyorsun ve buna ragmen cocuk ıstıyorsun.

Bak tatlım süper şeyler bınlar,hızurunu boMa,belkide hazır değil adam çocuğa

siz kaç yıllık evlisiniz ?
geçen sene bu zamanlarda nişanlıymışsınız..
kv niz sizi istememiş ama şimdi çocuklarınız eşiniz kv kp aynı evde yaşıyorsunuz ..
kendinizi daha dürüstçe ifade etseniz keşke..
kendi çocuğuyla görüşmeyen adam sizin çocuklarınıza bakıyor öyle mi ?
ve siz bu adamdan çocuk istiyorsunuz bana kalırsa sağlıklı düşünemiyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…