Her ne olursa olsun ben kapattım zaten konuyu hayırlısı neyse o olsunBak tatlım süper şeyler bınlar,hızurunu boMa,belkide hazır değil adam çocuğa
siz kaç yıllık evlisiniz ?
geçen sene bu zamanlarda nişanlıymışsınız..
kv niz sizi istememiş ama şimdi çocuklarınız eşiniz kv kp aynı evde yaşıyorsunuz ..
kendinizi daha dürüstçe ifade etseniz keşke..
kendi çocuğuyla görüşmeyen adam sizin çocuklarınıza bakıyor öyle mi ?
ve siz bu adamdan çocuk istiyorsunuz bana kalırsa sağlıklı düşünemiyorsunuz..
var olan çocuğunu görmeyen, sorumsuz adam tekrarv baba olmayı haketmiyodur bence.Eşimin çocuğu yanımızda değil benimle de ilgisi yok görüşmüyor çocuğu görmüyor zaten kadn başkasıyla evli çocuk eşimi Hiç tanımıyor bile
Eşimle ikinci evliliklerimiz ve zaten benim önceki evliliğimden 2 tane çocuğum var kısır değilim yani onu demek istedim Can'ım
Çok güzel bir yorum.katılıyorum. aynen...Çocuklarınız sizinle değilse kusura bakmayın ama başka bir cocugunuzun olmamasına zerre üzülmem.
Adam ayrılırken bu çocuğu da bana bırakır diye düşünüyorsa istemiyordur tabi. Bunu düşünmek için birinin doldurması gerekmez.
Belli maddi imkanlara sahip olmadan ve çiftler birlikte istemeden çocuk sahibi olunmasını zaten doğru bulmuyorum. Hele de 'evde yapacak bir seyim yok bari bebek olsun onunla oyalanirim' kafasını hiç anlamıyorum.
Hayat hikayemi burada yazamazdım üstün körü yazdım benim yerimde olmayan anlayamaz beni sadece bi Bebek istedim ama artık ondan da vazgeçtim çocuklarıma karşı iyi bi anneyim yani ben öyle düşünüyorum bencil olan biri hasta haliyle çalışıp çocuklarına para yollamazdıKonunuzdan hicbir sey anlamadim.acik yazmamissiniz yorumlari okurken ogreniyoruz her seyi.2 tane cocugunuz var zaten neden kendi oglunu tanimayan birinden cocuk yapmak istiyosunuz.hem de evde yapcak biseyim yok oyalanirim anneligi tadarim diye bi mantikla.ama dusunceleriniz saglam degil bence.bencilce.evlatlariniza vaktinuzi ayirin onlarla ilgilenin.kocaniz cocuk duskunu degil bence kendi oglunu bile merak etmiyor.sizin bebeginiz olsa babalik yapabilcek mi sizce?zaten ailesi ayirmaya calisiyormus sizi.bence daha ayrintili ve saglam dusunun.cocuklarinizi yetistirmekle ugrasin calismiyosaniz is bulun calisin.
Para yollamakla olmaz annelik sadece.bunu bile anlamamışsınız.Hayat hikayemi burada yazamazdım üstün körü yazdım benim yerimde olmayan anlayamaz beni sadece bi Bebek istedim ama artık ondan da vazgeçtim çocuklarıma karşı iyi bi anneyim yani ben öyle düşünüyorum bencil olan biri hasta haliyle çalışıp çocuklarına para yollamazdı
kardeşim kullanıyordu bu profili yoksa insan öyle bişey için neden yalan söyler ki eline ne geçecek ben buraya onları beni yargılayın diye yazmadım siz olsanız ne yapardınız diye görüşlerinizi belirtmeniz için yazdım ama hata mı yaptım nesiz kaç yıllık evlisiniz ?
geçen sene bu zamanlarda nişanlıymışsınız..
kv niz sizi istememiş ama şimdi çocuklarınız eşiniz kv kp aynı evde yaşıyorsunuz ..
kendinizi daha dürüstçe ifade etseniz keşke..
kendi çocuğuyla görüşmeyen adam sizin çocuklarınıza bakıyor öyle mi ?
ve siz bu adamdan çocuk istiyorsunuz bana kalırsa sağlıklı düşünemiyorsunuz..
Yanımda değildiler bende elimden geleni yaptım 1,5 yıl ayrı kaldım babaannesi baktı ben hastaydım hem maddi hem manevi hep yanlarında oldum ve hepte öyle olacakPara yollamakla olmaz annelik sadece.bunu bile anlamamışsınız.
Çocuklarım yanımda ne münasebet bekarken 1,5 ayrı kaldık o kadarValla ikinizde var olan çocukları bırakmışsıniz,ilgilenmiyorsunuz. Yeni bir çocuk yapıp onuda mı ziyan edeceksiniz. Ayrilsaniz çocuğu birbirinize atar durursunuz.anne olarak var Olan çocuklarınızla ilgilenin.o boşluk ondandır. Yanlışı yanlışla kapatmak boslugunuzu buyütür ancak.yavrularıniza üzüldüm. Anne hasreti ile büyüyorlar. Anneleri ise yeni bir bebek derdinde.yazık. Hiç mazeret kabul görmüyorum bu konuda çocuklarla olmamak için. Mahkeme size hafta sonu yada hafta içi almanız için vermedi mi çocuklarınızı. Evlendiniz diye almiyormusunuz onları.kusura bakmayın kizdim biraz.doğurup doğurup sıkılınca atılan çocuklar gibi bu bebegi de atarsınız diye korktum.
Beni anlamayanlara laf anlatmaya çalışmayacağım çünkü beynim yoruldu hayret bişey istediğin gübi çıldırabilirsin hastalandım bebeğimi kucağıma alamadım emZiremedim sonra sorunlar ayrılık çocuklarımı elimden aldı ne bebekliklerini yaşabildim doğru düzgün ne bişey sonra da çalıştım ilgilenemedim benim ne yaşadığımı bi Rabbim bilir arkadaşımIki cocugu var hala anneligi yasayamadim diyor ya gelde cildirma hasbinallahhhh
Yaa eşiniz mükemmel bi baba ama mutlaka 4 5 çocuk doğurmak lazım bu adama.Hayran kaldım böyle düşünceli bi baba olamaz.Eşimin çocuğu yanımızda değil benimle de ilgisi yok görüşmüyor çocuğu görmüyor zaten kadn başkasıyla evli çocuk eşimi Hiç tanımıyor bile
Bunu belirtmemissiniz.yokmuş gibi yazmışsınız. Aldığınız tepkilerden dolayı değiştirdiğinizi düşünüyorum. Aksi halde artık anneliği tatmak istiyorum demezdiniz.Çocuklarım yanımda ne münasebet bekarken 1,5 ayrı kaldık o kadar
Çocuğunu görmemesi benim suçum değil ben istemiyorum yapmak Çocuk istersen sen gel yapYaa eşiniz mükemmel bi baba ama mutlaka 4 5 çocuk doğurmak lazım bu adama.Hayran kaldım böyle düşünceli bi baba olamaz.
İyi de sırf zamanında bebekliklerini yaşayamadım diye bitane bebek yapmak neden yani oyuncak mı bu emzireyim yedireyim bu mudur çocuk doğurmanın amacı???Beni anlamayanlara laf anlatmaya çalışmayacağım çünkü beynim yoruldu hayret bişey istediğin gübi çıldırabilirsin hastalandım bebeğimi kucağıma alamadım emZiremedim sonra sorunlar ayrılık çocuklarımı elimden aldı ne bebekliklerini yaşabildim doğru düzgün ne bişey sonra da çalıştım ilgilenemedim benim ne yaşadığımı bi Rabbim bilir arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?