yahu bana kendini anlatsan ne anlatmasan ne. Adam cocugunu bile gormuyormus boyle adamdan cocuk yapacaksiniz bir de. Siz hayati cok farkli yasiyorsunuz. Annelik sadece bebeklere yapilmiyor bilin istedim iki evladinizla kapatin o isteginizi.Beni anlamayanlara laf anlatmaya çalışmayacağım çünkü beynim yoruldu hayret bişey istediğin gübi çıldırabilirsin hastalandım bebeğimi kucağıma alamadım emZiremedim sonra sorunlar ayrılık çocuklarımı elimden aldı ne bebekliklerini yaşabildim doğru düzgün ne bişey sonra da çalıştım ilgilenemedim benim ne yaşadığımı bi Rabbim bilir arkadaşım
Ben size eşinizin çocuğunu görmemesi sizin suçunuz demedim ki zaten.Okuduğunuzu anlamıyor ve derdinizi tam anlatamıyorsunuz sanırım.Çocuğunu görmemesi benim suçum değil ben istemiyorum yapmak Çocuk istersen sen gel yap
Hayır çocuklarım yanımda buna ister inan ister inanma baştan yazışmalarımı oku istersen çocuklarımı iyileşir iyileşmez aldım ve ayrıca bunun için avukat avukat gezdim onların hiçbir şeyini yaşayamadım doğru düzgün kucağıma alamadım sevemedim emziremedim bu bi anne için dayanılmaz bişey hele ki küçüğü hiç alamadım kucağıma hastaneden aldı kaçırdı babası sütlerimi hep sağdım ağlayarak sonra yeni bi evlilik yapıp tekrar çocuk yapan bi dünya insan var he bu arada ondan da vazgeçtim eşime de diyeceğimi dedim zaten daha Zaman'ı varBunu belirtmemissiniz.yokmuş gibi yazmışsınız. Aldığınız tepkilerden dolayı değiştirdiğinizi düşünüyorum. Aksi halde artık anneliği tatmak istiyorum demezdiniz.
Eski eşi onu aldatmış çocuk daha karnındayken kanıtlı ispatlı o da hem çocuktan hem kadından soğumuş zaten kadn hemen o Ada'mla evlenmiş ve kimliği bile o Ada'mın üzerine çıkarmış eşim demiş doğur bana ver ben bakarım ben vermem belki senden belki ondan bilmiyorum demiş ama eşim yine de ona oğlum diyor Almanya'da onlar arada konuşuyoruz hatta dava açalım onu da alalım test yaptır ispatla al oğlunu dedim ama yaşadıkları onu bu duruma getirmiş oldu mu şimdi açıklayıcı kimse sebepsiz bişey yapmaz kolay kolayyahu bana kendini anlatsan ne anlatmasan ne. Adam cocugunu bile gormuyormus boyle adamdan cocuk yapacaksiniz bir de. Siz hayati cok farkli yasiyorsunuz. Annelik sadece bebeklere yapilmiyor bilin istedim iki evladinizla kapatin o isteginizi.
Evlat derdi zordur. Ne diyim allah yardımcınız olsun ozaman. Ama ben olsam yaşayamadığım anneligimi doyasıya var olan çocuklarımla yaşardım. Onlara adardım kendimi ki,acınız hasretiniz boslugunuz dolar.eşiniz çocuk istemiyor gibi.kendinizi riske atmayın. Eşiniz güven vermiyor bence.3 çocukla napicam diye bulursunuz kendinizi diye düşünüyorum. Tekrar diyorum allah sizin için hayırlısını versin inşallahHayır çocuklarım yanımda buna ister inan ister inanma baştan yazışmalarımı oku istersen çocuklarımı iyileşir iyileşmez aldım ve ayrıca bunun için avukat avukat gezdim onların hiçbir şeyini yaşayamadım doğru düzgün kucağıma alamadım sevemedim emziremedim bu bi anne için dayanılmaz bişey hele ki küçüğü hiç alamadım kucağıma hastaneden aldı kaçırdı babası sütlerimi hep sağdım ağlayarak sonra yeni bi evlilik yapıp tekrar çocuk yapan bi dünya insan var he bu arada ondan da vazgeçtim eşime de diyeceğimi dedim zaten daha Zaman'ı var
Benim çocuklarımın bana yükleri yok Kocaman oldular ben onlara bişey olacak diye kapının önüne bile bırakmıyorum herkes çocuğunu her gün sokaktan toplarken eşim çocuk istemiyor değil öyle bişey de söylemedi banaiki çocuğunuz var ama annelik yapmadım anneliği tatmadım diyorsunuz, sonra çocuklar yanımda diyorsunuz (yanınızda süs bitkisi olarak oturmuyorlarsa annelik yapıyor olmalısınız) başka biyerde evde oturuyorum bir bebeğim olsun oyalanayım demişsiniz, 2 çocuk yeterince vaktinizi almıyor anlaşılan??? neyse, belli ki biryerlerde birşeyler eksik ya da yanlış, ama her şekilde eşinizin yerinde olsam ben de çocuk istemezdim.
Benim çocuklarımın bana yükleri yok Kocaman oldular ben onlara bişey olacak diye kapının önüne bile bırakmıyorum herkes çocuğunu her gün sokaktan toplarken eşim çocuk istemiyor değil öyle bişey de söylemedi bana
Âmin inşallah cümlemizin geçen hastaneye gitmiştik oğlum için orada bi Bebek gördük sevdik eşimle eşim dedi E bi Bebek yapmanın Zaman'ı geldi bizim de bi kaç gün düşündüm bende ona dedim bende istiyorum diye E onun içinde belirli bi para gerekiyor arabayı satalım ne gerekiyorsa yapalım dedi hatta muayeneye bile gittik sorun yok dedi doktor da dün akşam birden başka araba alalım arabayı satalım deyince ben bozmadım bişey demedim şaşırdım öyle ne oluyor diyeEvlat derdi zordur. Ne diyim allah yardımcınız olsun ozaman. Ama ben olsam yaşayamadığım anneligimi doyasıya var olan çocuklarımla yaşardım. Onlara adardım kendimi ki,acınız hasretiniz boslugunuz dolar.eşiniz çocuk istemiyor gibi.kendinizi riske atmayın. Eşiniz güven vermiyor bence.3 çocukla napicam diye bulursunuz kendinizi diye düşünüyorum. Tekrar diyorum allah sizin için hayırlısını versin inşallah
Tabi ki de seviyorum ve sevdiğim Ada'mdan bi parçam olsun istiyorum öyle şey olur mu bi arkadaş çalışıyormuşsunuz yazmıştı ona istinaden yazdım çalışsam yapmam mümkün olmazdı öyle bi sorunum yok evdeyim ve çok yükü olan bi insan değilim demeye çalıştımonların yükü bitti diye annelik yapmıyor musunuz?
bakın derseniz ki ben bu adamı seviyorum ve ondan da bir çocuğum olsun istiyorum, tamam anlarız.
ama 2 çocuklu bir annenin boş kaldım bebek yapıp oyalanayım, annelik yaşayamadım demesi çok abes, çocuklarınız 35 yaşında bile olsa onlara annelik yaparsınız çünkü, bunu çocuğu olan her anne bilir, o yüzden tepki alıyorsunuz.
Sorunlu bi evliliğim olduğunu size kim söylediTüp bebek o kadar kolay bir tedavi değil. Nasip işi. Hani kısır değilim tutar diyorsun ya o belli olmuyor işte. Sadece sana bağlı birşey değil.
Ayrıca sorunlu evliliğin varmış. Eski eşinden 2 çocuğun. Evliliğinin deki sorunu çözmeden bebek dünyaya getirmeyin. Yoksa iki evladının çektiği sıkıntıları yaşayabilir bebeğin. Sadece araba alması vs değil sorun. Yoksa arabayı satmadan kredi ile kolaylıkla tüp bebek tedavisi olabilirsin.
Aynı Zaman'da da muayeneye gittik 2 gün önce doktor bi problem yok dedi ilaç tedavisine bile fazla ihtiyacımız yok dediTüp bebek o kadar kolay bir tedavi değil. Nasip işi. Hani kısır değilim tutar diyorsun ya o belli olmuyor işte. Sadece sana bağlı birşey değil.
Ayrıca sorunlu evliliğin varmış. Eski eşinden 2 çocuğun. Evliliğinin deki sorunu çözmeden bebek dünyaya getirmeyin. Yoksa iki evladının çektiği sıkıntıları yaşayabilir bebeğin. Sadece araba alması vs değil sorun. Yoksa arabayı satmadan kredi ile kolaylıkla tüp bebek tedavisi olabilirsin.
Can'ım ben hastaydım ameliyat oldum eşimden ayrıydım çocuklara babanne baktı ve ben daha ameliyat yerlerim düzelmeden çalışmaya başladım ki çocuklarımı bir an önce alayım para kazanayım da yaşadığımı bi Allah bilironların yükü bitti diye annelik yapmıyor musunuz?
bakın derseniz ki ben bu adamı seviyorum ve ondan da bir çocuğum olsun istiyorum, tamam anlarız.
ama 2 çocuklu bir annenin boş kaldım bebek yapıp oyalanayım, annelik yaşayamadım demesi çok abes, çocuklarınız 35 yaşında bile olsa onlara annelik yaparsınız çünkü, bunu çocuğu olan her anne bilir, o yüzden tepki alıyorsunuz.
Eşimden neden ayrılayımMübarek o.kadar çile çektim diyorsun simdi güle güle çocuklarını büyüt .dünyaya gelen çocuk sana rahatlık.mi getirecek sorumluluk getirecek.su an eşinden ayrılırsan geçim kaynağın var mi
Eşimle gün içinde konuştuk telefonda senden çok ben istiyorum doktora gittik sorun yok araba bi satılsın yeni araba alsakta ben yine kredi çekip tedaviyi de hallederim dedi bende ne Zaman nasipse o Zaman olsun dedim kapattım konuyu hiçbir çocuk yuvayı bağlamaz bunu da bilen biriyim diğerleri bağlamadı çünkü her şeyi göze alıp ayrıldım demek ki sen yanlış anlamışsın kardeşim eşimi de tabiki kaybetmek istemem çünkü kötü biri değil ve de onu seviyorum bi yuva kolay kurulmuyorİlk paylaşımınız da hic çocuğunuz yokmuş gibi yazmışsınız illa okuyacağız yorumları kusura bakmayın ama benim ilk akla gelen aramızda iyi demissiniz ama sizi bırakmaması size bağlanması için çocuk yapmak istiyorusnuz yazık iki çocuğunuz da var.adam hic istemeden siz dileğinizi söylemişsiniz adam.bunu yapmış anla diyor ben istemiyorum adam mantıklı bence .hemcinslerimi anlamakta gerçekten zorlaniyorum.rabbim akil fikir versin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?