eşimin öfke nöbeti

evet önceliği eşime vermeliyim, sonra da psikologa ikna etmeliyim. teşekkürler

Hiç yorum yapmak istemiyorum eşinizle ilgili çok üzüldüm yaşadığınız olaya. Size pratik bir önerim var temizlikçi tutun. Ben doğumdan sonra devamlı bir temizlikçi tuttum vallahi lohusa depresyonundan bile 7 günde çıktım

ya ben annem bile temizlese evimi, üstünden geçiyorum. kendim yapmak istiyorum, takıntılıyım bu konuda, teşekkürler

bosanin demeyiz ama siz bi isterseniz nikah nasil düser diye arastirma yapin nacizane tavsiyem. seni istemiyorum git baskasini bul yarin cik git bu evden vs gibi cümleler nikaha cok zarar veren cümleler. Allah yardimciniz olsun.

Bende anlamıyorum ki bu erkeklere ne oluyor, şok olmanız çok normal ama tepkilerine kulak verin. Evet çok çok abartmış bıçak olayı tedirginlik verici, Siz herşey çok monoton demişsiniz ya o ona takmış kafayı bence, ağır gelmiş olabilir kendince başka erkeklerle kıyaslandığını düşünmüş olma ihtimali var. Ama yinede tepkisi çok aşırı çok uç.

H

ya ben annem bile temizlese evimi, üstünden geçiyorum. kendim yapmak istiyorum, takıntılıyım bu konuda, teşekkürler
Olsun. Üstünden geçeceğiniz süre maksimum 1 saat almaz. Eşinizle ilgilenmeli ona vakit ayırmalısınız. Bırakın ev 4 4 lük olmasın bir süre. Esinizin size ihtiyacı var

kendi de çözemediğini söylüyor neden öyle tepki verdiğini

ne dediniz de bicak cekti? bence konuda eksiklik var. sizin 2. es fikrine tepkiniz cok zayif esinizin cinsellik hakkinda yaptiginiz yoruma tepkisi cok sert.
cinsellik konusunda ikinizde de suc var aslinda. eger sen cinsellikten cok zevk aliyor olsan illa ki bir zaman ayirirdin buna.
senin icin cinsellik siralamalarda bile yok. lakin bu sadece senin sucun olamaz, esinin eksik yaptigi bir seyler var demek ki.
burada yine senin haksizligin var o da acik acik isteklerini belirtmemek.

mesela normalde su bicak cekme isini sizin yapmaniz gerekirdi :) oturup sakin sakin cozum ureteceginize

mesela normalde su bicak cekme isini sizin yapmaniz gerekirdi :) oturup sakin sakin cozum ureteceginize

konuda eksiklik yok, olmadığı için zaten bir gariplik var eşimde , psikolojik sorun mu diye konu açtım ben. önerilerinizi dikkate alacağım

Eşiniz le ilgili yorum yapmak istemiyorum.Bebeğe kim bakıyor biraz erken gelse ona göre yemek yapsa evi toplasa filan nasıl olur?belki sizi biraz rahatlatır .zor bir hayatınız var çok yorucu .

İkinci es istediğini söylemiş adam bunu mantıklı bulmuş size söylemeden önce bayagi düşünmüş olmalı Bunu çok sakin karsilamaniz (anlattığınız kadariyla) bana tuhaf geldi
Ayrıca sinirlendiginde bıçak çekmesi hiç normal değil özellikle o evde bir bebek olduğunu düşünürsek tehlikeli bir sinirlilik hali
Nacizane tavsiyem
Kendinize bir yardımcı bulup esinizi de zaman içinde telkinlerle psikologa gitmesi konusunda ya da birlikte gideriz şeklinde ikna etmeye çalışın

ya var bir psikolojik sıkıntı değil mi, birkaç gün uzaklaşacağım ama çözüm bulmam lazım. aile terapisi önereceğim ilk başta
tabi çaresi varsa yap elinden geleni ...ama bu arada hayatta kalmaya çalış ...inatlaşmada sana zarar vermesin

Şakası bile olamaz gülerek söylemesi duruma pembe bakmamı sağlamıyor.
2. eş lafının üzerine siz bayağı sakin tepki vermişsiniz tebrik ederim.

Adam sanki boşamaya dünden hevesli nerden nereye taşımış konuyu.
Okurken ağzım açık kaldı.

Başka erkeğe bağlaması da kendi pis zihniyeti yüzünden.
Kendisi başka bir kadını düşündü ya hani!
Kişi kendinden bilir işi!

Boşanın diyemem elbette, ama çok ciddi süründürün.

Psikolog görmesi lazim

Bence kocaniz caninizi yakmak istemis. Beklentisi varmia eee o da olmayinca boyel patlamis. Dedigi hakliyken haksiz duruma dusmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…