Eşimin öfkesi,davranışları,sorumsuzluğu..

irras_

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
2.966
207
323
Bursa
merhaba kızlar işe gitmeden önce yazmak istedim size çünkü evden çıktığım an kafamın bir yerlerine takılıcak ..
konu eşim onun öfkesi davranışları sorumsuzluğu ..
bize bir yerden para gelicek .. ben o parayı iyi değerlendirelim dedikçe o sanki inat yapıyor ..
daha kurulu bi düzenimiz yok yani onca masrafın altına girmeliyiz ama beyfendi araba alıcakmış ..
diyorumki bak evimize çıkalım sıkıntı çekmiyelim o zaman araba alırız ama arabayı şimdi alıcakmış eve çıktığımızda satarmış ..
zihniyete bakın hiç birşeyi ciddiye aldığı yok tamamıyla kafasına eseni yapıyor.. işin sonu kötü olduğunda hep bunu diyor niye aldım ki niye yaptım ki ?
akşam dedimki eğer araba alırsan ben giderim herşeyimiz tamda arabamı kaldı hem niye ortak karar almıyorsun dedim .. bi başladıki sanamı sorcam benim param dedi zaten orası yetti .. iyi güle gülee harca paranı araba geldiği an ben yokum dedim akşamdan beri konuşmuyoruz ..
sizce benim mi hatam var kayınvaldemle oturuyoruz ve artık eve çıkmak istiyorum önümüzdeki sene ayrılmayı planlıyoruz ama yaptıkları eşimin beni sinir ediyor..
ne yapmalıyım sizce

Haklısınız... Hem de yerden göğe haklısınız...
Sanırım eşiniz ayrı eve çıkmak istemiyor..
Çünkü araba masraftır,lükstür bana göre. Gideriniz daha çok artacağını,ayrı eve çıkmanızın zorlaşacağını bile bile araba istemesi çok kötü..

Onun ayrı eve çıkmaya niyeti olmadığı için böyle davranıyor olabilir. Arabayı alırsa haliyle maddi anlamda külfet olacak ayrı eve cıkmak ve siz beraber yaşamaya devam edeceksiniz.

Sen kararının arkasında dur. Güzel güzel konuş ve ikna et. "Tamam para senin, harcama tasarrufu sende ama biz bir hayatı paylaşıyoruz seninle. Ev ev üstünde olmaz. Evimize çıkalım arabamızı alıp keyfimize bakalım. Ben de çok istiyorum arabamız olsun ama suanda zamanı değil" de.

Onunla zıtlasırsan kafasına göre takılır. Güzellikle söylersen bir ihtimal istediğini alırsın.

Bu erkeklerin araba merakı bitmez heralde.
Benim eşim de araba araba diye tutturanlardan ama şükür alırım ederim demiyor.
Ben istemediğim sürece de alacağı yok, konuşup duruyor.
Bence kararınızın arkasında durun, insanın daha önemli öncelikleri var bence de, araba masraf ve keyfi.

Okuduğumda yine bende sinir tavan yaptı, en iyisi bu büyümeyen bebeği arabası,anası ile başbaşa bırak sende annene git bir ders vermen gerek onun zaten annesinin yanından ayrılma niyeti yok sende istediğini yap

bence de eve çıkmamak için bahane canım. annesi bile gazı vermiş olabilir dikkatki ol. oğluşu gezdirsin diye araba istiyordur belki.hem napıcaksın sen evi dimi otur işte kayınvalidene hizmet et , bunun için evlendin. allahım sinir oluyorum böyle erkeklere:47:

Bence eşinizin eve çıkmak gibi bir niyeti yok. Arabayı bahane ediyor. Gül gibi burda geçinip gidiyoruz şeklinde. Eşinizle sakin sakin oturup konuşmayı deneyin. Hatta kaynananız ile aranız iyiyse onunla bile bu konuyu konuşabilirsiniz. Anlayışlı bir kaynanaysa belki sizi destekleyip haklı bulabilir ve yardımcı olabilir.

sonuna kadar haklısın.kararından geri adam atma:50:
madem elinize para geçecek önce evinizi ayırın kendi hayatınızı kurun araba sonraki iş
bende arkadaşlara katılıyorum galiba eşin evini ayırmak istemiyor bu nedenle araba istiyor olabilir:31:

canım dıger arkadaslar katılıyorum
esın evı bulmus ohhh yan gel osman..
bıde altına araba ceker gel keyfım gel..
ne guzel vallah
kendı parasımı?
evlılıkte hersey ortaktır ortak!!!....

hay allahım ya
seytan dıyor tut parcala boyle erkeklerı
valalhı buaralara yazılanları gorunce sınırlerım tavana zıplıyor ya....

canım haklısın yerden goge kadar hemde...
ama kocan bıraz rahat bır tıp sanırım...
keyfı daha onemlı sankı

kızlar şimdi okudum yazdıklarınızı bugun bütün gün düşündüm acaba gitmeyi tehdit ederek yanlışmı yaptım diye ama bilemiyorum ya ...
o biraz ayrı eve çıkma taraftarı değil veya bir adım atılmadığı için çok umutsuz görüyor .. bir kaç gün daha araba sevdası devam ederse kayınvaldeme açıçam konuyu ..
sonuçta tabiki arabam olsun isterim ama daha zamanı değil.. bende dahil olmak üzere kendi zevklerimizi ön planda tutamayız .. bugun iyi olabilir herşey ama ya yarın ..Böyle şimdi inat gidiyor ama çoluk çocuğa karıştığında yaşıda ilerlediğinde düşünücek dediğimi .. verem etti beni gece ya .
böyle yaptıkça diyorum ki herhalde bende birşey var ya milletin kocası danışır benimkide en son danışır ..

Back
X