Esimin oglunun sevgilisi....

Eşinizin çocuklarıyla karşılıklı bir anlaşması var gibi. Babalarına "evlenme izni" vermişler karşılığında da kendi özgür hayatlarına devam edebilecekleri sözünü almışlar. O yüzden bu düzeni değiştirmeniz biraz zor.

böyle saçma bir düzen mi olur? anlamıyorum. anlayamıyorum. ne temizliklerini yapın onların, ne yemeklerini hazırlayın. kendi çöplüklerinde yaşasınlar. eşine tepkini geri çekme. kesinlikle olmayacak bişey. yetişkin insanlar. eşine ayrı evde oturmayı teklif etmelisin. onlar ne yaşıyorsa ne halleri varsa görsünler ben yapamam demelisin. kesinlikle kabul edip oturma derim. eşinin ailesi nasıl. onlarda böyle geniş midir. onlara şikayet etsen.

Öyle bile olsa bu ailenin özgürlüğünü kısıtlaması anlamına gelmez.Gece vakt kapıya dayanıp kavga çıkarmak,yediğini içtiğini aileye toplatmak ailenin rahatına müdahele olmazmı?

yuh yani ahlaksızlıgın bu kadarı ve eşinizde buna müdahale etmiyor kızl akarşılaşan eşiniz de olabilirdi belki de oldu ailenin yaşadığı bi evde gayri resmi işler dönüyor babanın sesi cıkmıyor.keisnlikle tavrınızı koyun odalarını düzeltmeyin karsımayın hıcbısyelerıne esınızede bu sekıdle söyleyin bence
Kesinlikle eşiniz ve oğlu arasında bir SIR var. Bunu araştırmaya bakın derim.

bende boyel bısey düşünüyorum yoksa bı baba bu kadar duyarsız olamaz yani

Bence esinizin oglu sizden rahatsiz. Cunku kiz bile bir merhaba demiyor, demekki oglan sizi kotu anlatmis kiza. Kiz da sizi takmiyor kafasina. Yapacak birsey yok, yurtdisindaki bazi gencler boyle iste. Onlara da kizmamak lazim, orada dogup buyuduler, oranin gencleri ile arkadaslik edindiler.Turk adetlerini beklemek yersiz.
Oglanin da size icten ice kirginligi var demekki, bunu kiz arkadasina yansitmis belli. Bence genclerdir deyip kafaniza takmamaya calisin. Sonucta kendi oglunuz degil, napiyorsa yapsin. Kiz geldiginde guleryuzlu olun, selam verirse selam verin. Tatli dil, guleryuz her zaman icin iyidir. Ama temizliklerini yapmayin tabi ki. OGlanla da konusmayin, ''burasi babamin evi rahatsizsan cek git'' der bu sefer olay buyur. Ilimli davranin. Kiz gelince de odaniza kapanmayin. Orasi sizin de eviniz onlar yokmus gibi davranin. Onlari yildirmak isterseniz de sabahlari elektrik supurgesini acin, muzik dinleyin. Bol ses gurultu yapin, arkadaslarinizi cagirin eve. Bol turk olursa evde kiz cekinebilir belki :)

bacak bacak üstüne atmazlar, yan gelip yatmazlar, ama kız arkadaş getirebilirler..
bence sorun eşinizden kaynaklanıyor ,
baba gibi davranıp, bir evin şartu şurtu olduğunu söyleseymiş iyi olurmuş..
dingil kadar oğlanlara hizmet etmek bu, başka bişey değil..

Rahatsız olmakta haklısınız ama evliliğinizi bu sebeple bitirmeyin.Eşinizle konuşun oğlu ayrı eve çıksın istediği gibi yaşasın...

Dediğiniz gibi eşiniz size yeterince değer vermiyor anlaşılan, verdiği sözlerin hiç birini tutmamış.. Çocuklar da sizi pek kabullenmemiş galiba, belki de babalarıın evlenmesini hiç istememişlerdir, o yüzen size saygısızlık ediyorlardır, bilerek yani. Bu hafif meşrep kız da katkıda bulunuyor belli ki. Sizi kaçırmak için kasten yapıyor da olabilirler. Ama ilk gün yaşadığınız olaya çok üzüldüm ben de.. Keşke kayınvalidenize gitmeseymişsiniz, çocukların yaptığı çok çok ayıp. Gerçi onlar ayıp nedir bilmiyor anlaşılan. Başıboş büyümüşler, ne Alman olabilmişler ne Türk. Alman olsalar bile bir aile terbiyesi alırlardı kesinlikle. Bunlar ekmek elden su gölden yaşayıp gidiyorlar, sizin de bu düzeni bozacağınızı düşündükleri için varlığınızdan rahatsız oluyorlar bence. Ben de diğer yorumcu arkadaşlar gibi sabredin, pes etmeyin demeyi çok isterdim; ama balık baştan kokarmış maalesef.. İlk gün ağlayarak başlamışsınız, hala da ağlıyorsunuz madem, kimse bana kızmasın lütfen ama çocuğunuz da yok, sizi bağlayan bir şey yok, boşanın kurtulun, onlar da ne halleri varsa görsünler. Dertten haastalanacaksınız Allah korusun, sizin sağlığınızdan değerli değil hiç bir şey. Eşiniz de iyice yaşlanıp elden ayaktan düşünce o saygısız çocuklar ve eşleri/sevgilileri çok iyi bakacaktır ona hiç şüphesiz (!)

Herhangi birşey olmadı, ben Türkiye'deyim şuan onlarda Almanya'dalar. Daha önce Türkiye'ye 2-3 aylığına geleceğimi yazmıştım okuyanlar hatırlar zaten.

Yorum yapan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum, şuan uzun uzun yazmam imlkansız cünkü Türkçe klavyeye hiç alışkın değilim ve çok zorluğunu yaşıyorum maalesef.. Herkes kendine iyi baksın memleketimi çok özlemişim..

haklısınız, bence eşiniz oğluyla açık açık konuşmalı ya kız kendini düzeltmeli konusma bakımından yada ayrı bir eve cıksınlar yahu :))

kız türkmü allah aşkına. aman allah korusun nasıl mideler var. kızla konuşun kovun hatta.
çocuğada tepkinizi belli edin bole terbiyesizlikmi olur.

allah allah:S

eşinizin oğluyla uygun bi dille konusmayı deneseniz? yada eşiniz konussun sonra cephe alır filan bide oğlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…