Esimin oglunun sevgilisi....

Konuyu okurken hayretler içinde kaldımm var mı gercekten dedim böyle utanması olmayan arsız kızlar.
Hemde türk sasırdım dogrusu.
Sizin yapacagınız en iyi çözüm eşinizi karsınıza alıp ciddi bi konusma yapmak.Bu durumdan memnun olmadıgınızı söylemek.
Ayrı bir ev sözü verip neden tutmadı ki peki?
Olmaz böyle hemde hiç.Orası bir otel gibi sizde hem aşçı,hem garson hemde kat görevlisi.
Bu durumdan şikayetcisiniz ama eşiniz neden çözmeye calısacagına duymadan geliyor
Keske kalacagınız bi yer olsada eşiniz şikayetinizin ciddiyetini alsana.

Esim ile konustum hem de kizin kaldigi ertesi gün, bana söyledigi cümle aynen su "sen Türkiye den gelmeden önce ben bu durumu ogluma citlattim" tekrar konusmaya calisacagim dedi.. Bende bu durum öyle citlatmakla falan olmaz, adam gibi karsina alip konusman lazim dedim..

Dün aksam kendisine oglu ile bu durumunu konustun mu diye sordum, bana henüz konusmadigini ama firsat buldugu anda konusacagini söyledi Hangi firsat araniyor ki, benim bildigim bir durum özellikle de böyle bir durum sicagi sicagina konusulur..

Hayir dedim su ana kadar konusmadi isen eger bu saatten sonra da konusma dedim, bir daha ki geldiginde anahtarimida o kiza verecegim, istedigi saatten istedigi gibi gelip gitsin dedim.. Esimin beni ne kadar ciddiye almis oldugunu anlamis oldum böylelikle..

Sonucta kendisi bu durumdan rahatsiz degil, rahatsiz olsa idi bana 2 bucuk senedir bu durumu yasatmazdi, ben zaten yakinda Türkiye ye gidiyorum, evde kizin olsun, arsiz arsiz gelip gitmeye devam etsin artik umurumda bile degil.. Ben utaniyorum o kizin yerine, ben yerin dibine giriyorumo kizin yerine, demekki benim üzülmem de esimin umurunda degilmis maalesef (

Son düzenleme:

Bu mesaji atlamisim kusura bakmayin, hayir kizin anahtari yok, eve ya esimin oglu ile birlikte geliyorlar yada kapiya geldiginde esimin ogluna mesaj cekiyor ben geldim, beni iceri al diye oda kapiyi acip iceri aliyor, zile falan basmak yok yani.. Sanirim ailesinden böyle görmüs baska ne diyebilirim ki...

Cogu arkadas kızla konusun demıs. Sakın ha... o zaman eşinin oglu araya girer kesınlıkle kotu sen olursun. En guzeli eşinin ogluna guzel bır dılle anlatmak. yaptıgınız yanlıs demeden... Sadece gelıyor kalıyor ne selam ne sabah bızımle de oturun gıbı bır tavır sergılersen alttan alttan mesajı vermıs olursun :)

Belki bu madde bağımlısı aklı selim olan bir genç kız ülkemizde bu tür hareketler yakıştırılmaz bir rahatsızlığı var yoksada kesin hırıstiyan türklerdendir

evet bu durum biraz garip olmuş açıkçası. gerçi arada sırada ben de erkek arkadaşımın babasının evine gidiyorum ama genelde eşi orada olmuyor. veya onlar evde değilken gidiyoruz. sonuçta madem gelip sizde kalıyor o kadr abartmaması lazım.

offf çok kötü bir durum bence kendi hayatınızdan feragat vermeyin esinizle aranız iyiyse hic yuvanızı dagıtmayın evinizde misafir gibi olmayın tv acın seyredin onların odasını tolamayın temizlemeyin kendileri ne yapıyolarsa yapsınlar siz pis pis otursunlar bakalım kac gün dayanacaklar veya kendileri toplayacakları :)

İletişim bozukluğu, eğitim eksikliği bu anlattıklarınız. Tam tersi değil yani durum aslında. Tam da arkadaşım dediği gibi yetiştirilme tazrları bozuk, mutaassıp görünmeleri sorunu çözmez.

cok mantıklı suclayıcı olmadan tamamen gostermelık ıyılıkle bu tarz konusablırsınız

Belki bu madde bağımlısı aklı selim olan bir genç kız ülkemizde bu tür hareketler yakıştırılmaz bir rahatsızlığı var yoksada kesin hırıstiyan türklerdendir

görmeden tanımadan teşhisi koymussunuz cok ayıp !!!

cok ayıp ve saçma sapan bır durum var;
şimdi aklıma takılanlar şunlar,

* esının oglu kucuk degıl, madem senelerdır bırlıkteler neden evlenmıyorlar
(boylece kendı evlerınde ıstedılerı kadar cırıp cıplak dolasabılırler, daha rahat olurlar)
* esının oglunun 2 tane daha erkek kardesı var, kardesler rahatsızlık duymuyorlar mı bu durumdan
ve esınde bu duruma bıre bır sahıt oluyor. esının oglu hic utanmıyor mu cok ayıppp
* kızın aılesıde nasıl musade edıyo gece bırlıkte kalmalarına şaşırdım dogrusu. ve kızın evındede kalıyor demıssınız.

sonuçta o ev sıze aıt. o evın hanımı sızsınız ve sızıe gormemezlıkten gelemezler.
ne demek bırlıkte banyodalar, odada cırıpcıplak, bu kadar rahat davranmalarına anlam veremedım
evlensınler bence bır an once. esınınızle gece kalmalarından dolayı konusacagınıza bence bırazda evlenmelerı
ıcın çıtlatın bakalım ne dıyecekler.

Ama sizde görüyorsunuz ki güzellikle hallolmuyor...
Herşeyi içinizde yaşamayın... dert sahibi olursunuz... Allah korusun
Baş ağrıları yükselen tansiyonunuzun habercisi olabilir...
Konuşun konuşun konuşun...
Siz dertleneceğinize onlar dertlensin.. yazık değil mi size...
Ne kadar da seviyorsunuz eşinizi...Allah saadetinizi daim eylesin...

Terbiyesiz ya okurken içim bi tuhaf oldu
Bu ne edepsizliktir
Allah sana sabır versin demeyeceğim sana ,kendini çekme artık
Gerekirse al karşına konuş siz artık bi ailesiniz ve o eve her aklı estiğinde otel gibi gelip kalmaya hakkı yok
Selam sabah da yokmuş,hiç mi görmemiş bişey
Al karşına konuş dinsizin hakkından imansız gelir

Suan sinirlerim cok bozuk, kiz dün gece yine gelip kaldi, eve yine her zaman oldugu gibi hirsiz girip hirsiz gibi cikti..

Biraz önce esime tlfon actim, bundan sonra ben otelde kalacagim, beni bir otele yerlestir dedim, onlarda islerini rahat rahat halletsin dedim. Gerci onlar islerini zaten rahat rahat yapiyorlar ama bu durumdan rahatsiz olan sadece benim maalesef.. Esimde bana ne desin, rezillik kepazelik yapma diyor, benmiyím rezillik kepazelik yapan dedim.

Evet simdi rezil kepaze olan ben oldum...

Evet kizin müslümanlikla bir ilgisi yok biliyorum, bu zaten ortada olan bir durum ama Hristiyan oldugunu da düsünmüyorum.. Madde bagimlisi degil kendisi, böyle bir durum olsa idi mutlaka fark ederdim, hic kimseyi de karalayacak degilim böylesi cirkin bir durum yasiyoruz diye..

allah allah bu ne ya simdi niye esiniz böyle bisey dediki sizi daha çok ikna etmesi gerekirken rezillik neki yani ne yapmıssınızda rezil olmussunuz

allah allah bu ne ya simdi niye esiniz böyle bisey dediki sizi daha çok ikna etmesi gerekirken rezillik neki yani ne yapmıssınızda rezil olmussunuz

Onlarin yaptiklari normal, benim söyledigim sey rezillik kepazelik oluyor maalesef. Tamam ben sizin düzeninizi bozuyorum kusura bakma dedim esime telefonda..

Hristiyan bir insan bile olsa bir eve girerken selam sabah verir.. Biz burda afedersiniz it sürüsümüyüz, benim evime girecek insan bana nasil selam vermeden yatip kalkabilir ama maalesef burasi benim evim degilmis bunu gayet iyi anladim.. Burasi bilmem ne yeri mi, daha arkadan gelen 2 erkek daha var, yarin öbür gün onlarda abilerinden görüp kiz arkadaslarini eve atarlarsa kim ne diyebilecek bu durumda..
Hic birsey, abim yapti biz niye yapamiyoruz derler..

Her zaman oldugu gibi ne yataklarini toplamis hanfendi, ne yiyip ictiklerini, yedikleri ivir zivirlarin bile cöpleri yerlerde.. Ve rezil kepaze olan benim, pes demekten baska birsey gelmiyor aklima..

Evlenmeyi düsünüyorlar bildigim kadar ile ama su 2-3 sene icersinde olacagini pek sanmiyorum. Kiz üniversite de okuyor zaten, tek dilegim 5 yil sonra bile olsa evlenmeleri.. Iste o zaman kim rezil kepaze olacak herkes görücek mutlaka..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…