Konuyu okurken hayretler içinde kaldımm var mı gercekten dedim böyle utanması olmayan arsız kızlar.
Hemde türk sasırdım dogrusu.
Sizin yapacagınız en iyi çözüm eşinizi karsınıza alıp ciddi bi konusma yapmak.Bu durumdan memnun olmadıgınızı söylemek.
Ayrı bir ev sözü verip neden tutmadı ki peki?
Olmaz böyle hemde hiç.Orası bir otel gibi sizde hem aşçı,hem garson hemde kat görevlisi.
Bu durumdan şikayetcisiniz ama eşiniz neden çözmeye calısacagına duymadan geliyor
Keske kalacagınız bi yer olsada eşiniz şikayetinizin ciddiyetini alsana.
içi boş bir güzellik yani koffff....
neyse ablacım sanırım sizden başka o evde rahatsız olan yok
çünkü eşiniz cidden rahatsız olsa oğluna tepki koyardı
baksanıza kızla şakalaşıyormuş bile
bu kızın anahtarımı mı var eve kendimi girip çıkıyor
yoksa kapıyı siz açıyorsunuzda paldır küldür içeri giriyor...
kız nerden baksan bozuk eşinizin oğlu demekki sadece görselliğe önem veriyor
büyük yanılgı..
ne diyim ablacım zor bir durum kendi çocuğunuz olsa farklı olurdu...
eşinize iş düşüyor
Aslina bakarsaniz tam tersi bir durum :)) benim esimin ailesi asiri mutehassip bir aile, zaten kayinvaldem ve kayinpederim hacidir..
Benim esimin ogullari hayatlarinda bir kez olsun babalarina HAYIR kelimesini kullanmamislardir, babalarinin karsisinda ne bacak bacak üstüne atarlar ne de uzanip yatarlar.. Zaten is disinda da ayni ortam icinde bulunmazlar, babalariyla sohbet de bulunmazlar, babalari evdeyken yanina gelip konusmazlar, sadece bir selam verip odalarina cekilirler..
Cogu arkadas kızla konusun demıs. Sakın ha... o zaman eşinin oglu araya girer kesınlıkle kotu sen olursun. En guzeli eşinin ogluna guzel bır dılle anlatmak. yaptıgınız yanlıs demeden... Sadece gelıyor kalıyor ne selam ne sabah bızımle de oturun gıbı bır tavır sergılersen alttan alttan mesajı vermıs olursun :)
Belki bu madde bağımlısı aklı selim olan bir genç kız ülkemizde bu tür hareketler yakıştırılmaz bir rahatsızlığı var yoksada kesin hırıstiyan türklerdendir
Belki bu madde bağımlısı aklı selim olan bir genç kız ülkemizde bu tür hareketler yakıştırılmaz bir rahatsızlığı var yoksada kesin hırıstiyan türklerdendir
Öncelikle ben esime gebe degilim, esimi cok seviyorum, hicbir seye de kendimi mecbur hissetmiyorum.. Ben herseyin güzellikle halledilmesi taraftariyim..
Bu arada icinize sabir tasi kacmi diye bir yorum yapmissiniz, beni güldürdünüz (kötü anlamda degil) Allah da sizi güldürsün cünkü esime sorsaniz tamamiyle tam tersini söyler :)) Ama öyle anlar geliyor ki evde ki koltuklari bile param parca edesim geliyor cünkü dediginiz gibi evet ben cok sabirliyim fakat patladigim zaman da cok kötü patliyorum.. Herseyi icime atiyorum ve sonunda da büyük bir hastalik gecirmekten korkuyorum maalesef..
Su son günlerde basim inanilmaz agriyor, agri kesicilerde tesir etmiyor artik, bu sebeple buraya yazip biraz da olsa icimi döküp rahatlamak istedim
Suan sinirlerim cok bozuk, kiz dün gece yine gelip kaldi, eve yine her zaman oldugu gibi hirsiz girip hirsiz gibi cikti..
Biraz önce esime tlfon actim, bundan sonra ben otelde kalacagim, beni bir otele yerlestir dedim, onlarda islerini rahat rahat halletsin dedim. Gerci onlar islerini zaten rahat rahat yapiyorlar ama bu durumdan rahatsiz olan sadece benim maalesef.. Esimde bana ne desin, rezillik kepazelik yapma diyor, benmiyím rezillik kepazelik yapan dedim.
Evet simdi rezil kepaze olan ben oldum...
allah allah bu ne ya simdi niye esiniz böyle bisey dediki sizi daha çok ikna etmesi gerekirken rezillik neki yani ne yapmıssınızda rezil olmussunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?