eşime göre birşey yok ben büyütüyormuşum ..ver ben konuşcam kızıcam diyorum rezil olurum okulda diyor... yanlış anlıyormuşum ben
..çocuklar dün babalarının teliyle oynarkenmi artık bilmiyorum reddilme listesinden çıkmış bu kadın
Engelli listesinden çocuklar nasıl çıkarsın yahu ?
Biraz taraflı bakmıyor musunuz olaya ben bir numarayı engelledim sonra da sildim şimdi engeli kaldıramıyorum deli oluyorum.
O kadar kolay mı yani tek tuşla bunu yapmak.
Eşinden elektrik almasa güleryüz görmese bunu yapamaz.
Veli öğretmeni arar da ne konuşur doktor mu bu ?
Dersi iyi dersi kötü test çözsün tekrar yapsın eee sonra ?
Kadına tepki göstereceğinize eşinize tepki gösterin.
Özel okul falan mı acaba bu kadar ilgi alaka devlet okulunda suratına bile bakmıyor öğretmenler başlarından atmak için can atıyorlar.
Bir de telefonla rahatsız edeceksin perişan ederler valla.
Sanırım kadının telefon rahberinde sadece sizin eşiniz var ve hep çocuklar aynı numarayı arıyor1 olur 2 olurda 3 olmaz yani dul falanmı kadın? engelli listesine alın tekrar ama öncesinde bir daha olursa siz açıp buyrun diyin çocuklar yanlış aramış derse bu benim telefonum artık ben kullanıyorum dersin sonrada meşgule alırsın kadını
kızlar benim eşim genel olarak çok iyi ve ilgili bir insandır, benim şüphelendiyim konu kadın bu ilgiden memnun kalmış ..yanlış anlamış olabilir..eşimden yana eminim ama eşime kızdığım nokta çok ilgi gösterme kimseye fazla ilgilenme genel yapısı öyle çünkü eşimin ..çok iyi bir öğretmen çok iyi bir insan kadın bunu yanlış anlamış olabilir
evet bende aynen eşime bunu söyledim tartışma esnasında ,bir tek senin numaranmı rehperde diye birde eşimin baş harfi a harfi ile başlamıyorki çocuk sürekli yanlış arsın ..birde işin tuhaf tarafı çocuk okumayı bile bilmiyor birinci sınıf.. bundan 1 2 ay öncesindendir arıyor yani düşünün..çocuklar şuan henüz okumaya geçtilrmi geçmedilermi bilmiyorum ama bundan 2 ay önce okuyamıyorlardı orası kesin çocuğun yaşıda 5 yaşında çocuk
evet bende aynen eşime bunu söyledim tartışma esnasında ,bir tek senin numaranmı rehperde diye birde eşimin baş harfi a harfi ile başlamıyorki çocuk sürekli yanlış arsın ..birde işin tuhaf tarafı çocuk okumayı bile bilmiyor birinci sınıf.. bundan 1 2 ay öncesindendir arıyor yani düşünün..çocuklar şuan henüz okumaya geçtilrmi geçmedilermi bilmiyorum ama bundan 2 ay önce okuyamıyorlardı orası kesin çocuğun yaşıda 5 yaşında çocuk
bana hiç her iki tarafında masum olduğu gelmedi. sen muhakka telefon hatının dökümünden eşine çaktırmadan bak bakalım konuşmuşlar mı?
eşime göre birşey yok ben büyütüyormuşum ..ver ben konuşcam kızıcam diyorum rezil olurum okulda diyor... yanlış anlıyormuşum ben
kızlar şu tel dökümenine nerden bakacağımı söyleyinde bakayım bugün müşteri hizmetlerindenmi nerden nasıl bakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?