kızlar şu tel dökümenine nerden bakacağımı söyleyinde bakayım bugün müşteri hizmetlerindenmi nerden nasıl bakıcam
özürdilerim ama yanlışlıkla arama denilen şey genellikle son arama listesinden olur
kadının telefonunda son arananlarda eşinizin tel numarası varsa
aranabilir
yanlşlıkla olur olmaz demem ki
şimdiki dokunmatik telefonlar çok basit benim 3.5 yaşındaki kızımda eşimin patronunu aramıştı birkeresinde
ama bir kere oldu yanlışlık budur
süreklilik varsa ben ona yanlışlık demem
son arama listesinde olmaması lazım çünkü ..eşim uzun süredir konuşmadığını söylüyor ,reddedilme listesindeydi kadın ondan ..cumartesi aradı kadın en son..yani son arama listesinde kesinlikle olmaması lazım
evet bende aynen eşime bunu söyledim tartışma esnasında ,bir tek senin numaranmı rehperde diye birde eşimin baş harfi a harfi ile başlamıyorki çocuk sürekli yanlış arsın ..birde işin tuhaf tarafı çocuk okumayı bile bilmiyor birinci sınıf.. bundan 1 2 ay öncesindendir arıyor yani düşünün..çocuklar şuan henüz okumaya geçtilrmi geçmedilermi bilmiyorum ama bundan 2 ay önce okuyamıyorlardı orası kesin çocuğun yaşıda 5 yaşında çocuk
vadafon kullanıyor nasıl yapıcağımı söyleyin ...telefon şifresini nasıl öğrenicem ..birde irdeleyen bir tipim aslında ama güvendiyim için pek girmedim o işlere.. allah mecbur bırakmasın ama içime kurt düştü birkere bakıcamTurkcell kullanıyorsa online işlemlerde kiminle ne kadar konuşmuş mesajlaşmış ayrıntısı var.
Ancak bunu görebilmen için yine eşinin tlf ihtiyacın olacak yani o giriş şifresini almak için.
Onun haberi olmadan yapman gerekir duştayken uyuyorken falan..
Ama bence bu yollara hiç girme.
Kanıtlasan da birşey değişmeyecek çünkü senin için belli ki pek irdelemiyorsun eşinin söylediklerini.
Yine bir açıklama bulup kandırabilir seni.
Turkcell kullanıyorsa online işlemlerde kiminle ne kadar konuşmuş mesajlaşmış ayrıntısı var.
Ancak bunu görebilmen için yine eşinin tlf ihtiyacın olacak yani o giriş şifresini almak için.
Onun haberi olmadan yapman gerekir duştayken uyuyorken falan..
Ama bence bu yollara hiç girme.
Kanıtlasan da birşey değişmeyecek çünkü senin için belli ki pek irdelemiyorsun eşinin söylediklerini.
Yine bir açıklama bulup kandırabilir seni.
öncelikle çok zor bir durum sizi anlıyorum ancak suçu sadece bayanın üzerine yıkmayın lütfen eşinizden bir ışık görmese bu kadar sık arayamaz bence siz önce bir eşinizle konuşun...ayrıca çocukların tlf da oynarken bayanı reddetme listesinden çıkarması hiç inandırıcı değil bence eşiniz çıkardı...
kadının nosunu al esının telını kendıne yönlendır bırde bole dene bakalım qun ıcındede arıyomu bu kadın
vadafon kullanıyor nasıl yapıcağımı söyleyin ...telefon şifresini nasıl öğrenicem ..birde irdeleyen bir tipim aslında ama güvendiyim için pek girmedim o işlere.. allah mecbur bırakmasın ama içime kurt düştü birkere bakıcam
özürdilerim ama yanlışlıkla arama denilen şey genellikle son arama listesinden olur
kadının telefonunda son arananlarda eşinizin tel numarası varsa
aranabilir
yanlşlıkla olur olmaz demem ki
şimdiki dokunmatik telefonlar çok basit benim 3.5 yaşındaki kızımda eşimin patronunu aramıştı birkeresinde
ama bir kere oldu yanlışlık budur
süreklilik varsa ben ona yanlışlık demem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?