Eşimin öğrencisinin velisi eşimi sürekli nedense yanlışlıkla arıyor

kızlar şu tel dökümenine nerden bakacağımı söyleyinde bakayım bugün müşteri hizmetlerindenmi nerden nasıl bakıcam

bildiğim kadarıyla kullandığı hattın online işlemlerinden bakabiliyosun
ama tel. sende olmalı şifre geliyo çünkü..
tani xcell online işlemler den tel.no yazıyosun ordan şifre geliyo galiba:44:

canım operatoru bilmedgimiz için yorum yapamayızz..
şifre ıslemlerıyle oluyoır..
ve bildigim kadarıyla operatorun bir tanesi online işlemlerden de gostermıyor dokumu..
ama diger ıkısınden sıfre ıle rahatca ogrenebılırsın

son arama listesinde olmaması lazım çünkü ..eşim uzun süredir konuşmadığını söylüyor ,reddedilme listesindeydi kadın ondan ..cumartesi aradı kadın en son..yani son arama listesinde kesinlikle olmaması lazım

pek hayra alamet gelmedi ama inşallah öyle değildir.
yanlışlıkla aramalar 15dk yı buluyor.
engelli listesinden yanlışlıkla çıkıyor.
ve eşiniz büyütülecek bişey yok diyor.
o zaman eşinizi aradığında ya o ya siz artık bundan karı koca rahatsızlık duyuyoruz sürekli müsait değiliz diyip güzelce telefonu kapatmanız

Ara sayfalara bakmadım da..Eşiniz neden net bir dille uyarmıyor kadını:?

---Bakın hanımefendi sürekli yanlış aramalarınızdan artık takdir edersiniz ki rahatsız oluyoruz..Yani bu durum yanlışlıkla aramayı geçti..Mümkünse telefonu çocuğunuzun eline vermeyin rica ediyorum..Ya da benim no mu silin telefonunuzdan,başka yere kaydedin lazım olursa ararsınız, böylelikle çocuğunuz da yanlışlıkla beni aramamış olur....demesi lazım...

Bunda çekinilecek ne var ki?

Olay yanlışlıkla arama durumunu geçmiş baksana aranızda tartışma çıkmaya başlamış..

böyle bir durumda eşinizin ayıp olur diye düşünmesi çok garip..

Aile huzuru bozulmaya başlamış insan başkasına ayıp olur diye düşünür mü bu durumda?

Son düzenleme:

canımmm telın net qıbı gecmıse benzer bır ozellıqıde oluyo esının telınde bu ozellık varmı bılmıyorum benım esımın telınde var mesela esın gelen aramayı sılse bıle o gecmıs de kalıyo kımı aradıqı kımınle mesajlastıqı telın ole bı ozellıqı yokmu ???

esın hangı hattı kullanıyorsa netten hemen hangı numaradan sıfre alınacagını ogren aksam da caktırmadan sıfrenı al netten o hattın sıtesınde son gorusmelerden ınceleyeblırsın

Ya ben bişey diycem hadi diyelim çocuk yanlışlıkla aradı ozaman ne olur telefon çocuğun elinde olur ve evin içindeki sesleri duyar eşiniz yanlış arandığını anlar açınca kadın çocuğun elindeki telefonla hazırolda bekliyor sanırım çocuğu arama tuşuna bastığı anda kulağına götürüyor pardon tuşlara çocuğum bastı ama ahize benim kulağımda

telefonun tuş kilidi yok muymuş?

tuş kilidi her telde var..çocuk açamaz oynasa bile..

en azından tuş kilidi yapmasını hatırlatsın eşiniz..ayıp olmazsa kadına:)

Son düzenleme:
vadafon kullanıyor nasıl yapıcağımı söyleyin ...telefon şifresini nasıl öğrenicem ..birde irdeleyen bir tipim aslında ama güvendiyim için pek girmedim o işlere.. allah mecbur bırakmasın ama içime kurt düştü birkere bakıcam

öncelikle çok zor bir durum sizi anlıyorum ancak suçu sadece bayanın üzerine yıkmayın lütfen eşinizden bir ışık görmese bu kadar sık arayamaz bence siz önce bir eşinizle konuşun...ayrıca çocukların tlf da oynarken bayanı reddetme listesinden çıkarması hiç inandırıcı değil bence eşiniz çıkardı...

bu forumdaki konuları okuya okuya psikopata bagladım artık
nişanlımın 2 hattı var biri avea biri turkcell.turkcell olan sırket hattı ama..
aveayı her ay duzenlı ıncelıyorum ama turkcelli inceleyemedım o gorunmuyordu:18::26:
sen nasıl goruyorsun?

haklısın..ışık demeyelim de yani rahatsız olduğunu gösterir bir tavır görmezse eşinizden devam eder bu durum..

Belki çocuk gerçekten yanlışlıkla arıyor..
Tamam bazı anneler telefonlarını sürekli çocuklarının eline verir ...

ben de arada sırada veriyorum ağlıyor ama tuş kilidi denen birşey var..

açamıyor ki kızım..bakıp bakıp veriyor geri bana.

kadının nosunu al esının telını kendıne yönlendır bırde bole dene bakalım qun ıcındede arıyomu bu kadın

yönlendirme nasıl oluyor biraz açarmısın cnm ..inanın şuana kadar hiç böyle şeyler yapmadım ondan bilmiyorum güveniyordum çünkü... sen şunu anlatsana cnm bir

vodafone sitesine giriyorsunuz, sağda üst köşede online self servis var. oraya tıklayıp numara ve şifre giriyorsunuz. şifreyi almak için de eşinizin telefonundan S yazıp 7000'a msj gönderiyorsunuz. açılan sayfadan bakabilirsiniz ayrıntılara

Eşin ciddi bir dille uyarmalı,gerekirse terslemeli.. Bence evde takip et aradığında sen aç teli,eşin görürse görsün... kızarsa ben seni uyardım terslemen konusunda yapamadın dersin..

Velimiş!! yemişim velisiniz! veli olunca ne oluyor yani,üstün insan mı oluyor!!

online işlemlerden ayrıntıya bakılıyor da gizli zor olur..şifre alması,sonra online işlem yapılıyor diye bilgi msjı da geliyor..

açıkça çözün,hatta ararsa hemen alo demeyin biraz sessiz kalın önce o kadın konuşsun..

2,5 yaşında oğlum var..Hatta tam 2,5 da değil yaşı...Dokunmatik telefonumu kapattığım halde açıyor,tuş kilidini de açıyor..Uçuş moduna getiriyorum onu da düzeltp eski haline getiriyor...Bunları anlık dalgınlığım sırasında yapıyor..Telefon simgesine basıp oradan da son aramalara geçerek annemi,ve babasını arıyor...Ama bazan normal arama listesinden de listede rastgele aradığı olmuş...Tesadüfen farkediyorum....

Tabi bu aramalar hiç sabahın köründe olmadı.............Kesinlikle eline vermiyorum,kaşla göz arasında buluyor.....

Son düzenleyen: Moderatör:
sizin aile huzurunuz bozulacağına, onun canı sıkılsın....
bazen her yerde, her durumda sakin, ilgili, sevecen olmamak gerekiyo...
kadın kırılacak, yanlış anlayacak diye, kesin ve net bir dille uyarmamak, bu davranışın sonunu getirmez
eşiniz yanlış arandığını öğrendiği anda, kapatmayıp 15 dk konuşabiliosa, tam tersini yapıp o anda kapatabilir de pekala...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…