Eşimin öğrencisinin velisi eşimi sürekli nedense yanlışlıkla arıyor

Yalan olmasın en son yazın baktım kendi hesabıma.
Param fazla düşüyordur bir yere mi üye yaptı beni operatör diye baktım.
Tam hatırlamıyorum ama görüşme detayları diye bir sekme vardı.
Hatta grafik falan yapmışlardı en çok kiminle görüşüyorum vs diye
Kime msj göndermişim kaçta göndermişim hepsi vardı.
Online işlemlerin içindeydi.
Şifremi bulursam gireceğim tekrar o zaman net açıklama yaparım

evet yaa sinir oldum bende böyle düşünüyorum çünkü..hazıroldamı bekliyorsun be kadın çocuğun konuşsun herseferinde kendi konuşuyor..

açılan sayfada solda faturasız hat işlemlerim var. kullanım detayları görüntüle ordan da onistediğiniz döneme ait sms,arama,mms bilgilerini görebilirsiniz

Son düzenleme:
yönlendirme nasıl oluyor biraz açarmısın cnm ..inanın şuana kadar hiç böyle şeyler yapmadım ondan bilmiyorum güveniyordum çünkü... sen şunu anlatsana cnm bir

canımm caqrı ayarlarına qır caqrı yonlendırmeye tıkla orda sıklar cıkıcak mesqul olduqunda yanıtlamadıqında her zaman yonlendır vafr ona tıkla sonra su no yonlendır cıkıyo oraya tıkla kendı nonu yaz canımm

bırde esının telıne sık kullanımlar dıye bısey var ona tıkla orda kımınle konusup mesajlastıqı cıkıyo tabı telınde ole bı ozellık varsa canım kımınle saat kacta konustuqu tarıhı falan yazıyo canımm

tamam sen esıne yıne quven bız gevenme demıyoruz ama esın bıraz celıskıde bırakıyo ınsanı tepkı vermemesı anlamsız bence esınde memnun bu kadının aramasından tepkısız kaldıqına qore

hayatımda duydugum en sacma nedenlerden biri
hem cocugun elınde telefonun ne ısı var ben de bu olaya sınır oluyorum arkadas!!
oyuncak mı bu cep telefonları?
cogu oyuncak bıle zararlıyken cocuklara,cep telefonunu katmak bile ıstemıyorum!!
eşinize gelınce,karısı rahatsız olan ve huzuru kacan adam rezıl olmayı dusunur mu orasına da aklım ermedi...
masum olan her sekılde kanıtlamak ıster masumlugunu...
benım burnuma kotu kokular gelıyor yıne
takipte ol ..kesınlıkle fatura dokumunu ıncele!!

bilmiyorumki bakmadım daha doğrusu telefonunu araştırmadım hiç... körü körüne güvenmekle hatamı yapıyor insan acaba bilemiyorum

kadının nosunu al esının telını kendıne yönlendır bırde bole dene bakalım qun ıcındede arıyomu bu kadın

biz babamın telefonunu yönlendirdik böyle şüpheleniyorduk tabi haklı çıktık kadın aradı ondan sonrada kadın annemin numarasını ele geçirmiş kim bu annemi rahatsız ediyor deyip bi tehdit ettik babamı babamda kadına küfür etti yani bi taşla iki kuş vurduk kesinlikle yönlendir 2 gün yeter bunun için

evet yaa sinir oldum bende böyle düşünüyorum çünkü..hazıroldamı bekliyorsun be kadın çocuğun konuşsun herseferinde kendi konuşuyor..

Hayatım bu kadının çocuğu senın eşinin öğrencisi değilmi? kazık kadar 5-6 yaşında çocuk bizde onun yaşında okula gittik gayet aklımız başımızdaydı doğru anladım değilmi? herşey ortada yani eşin çocuğa okuldada sorabilir sen annenin telefonunumu kurcalıyorsun sürekli birdaha ellemek yok diye kızabilir bile.

en iyisi yönlendirme işine git..

bence de bu işte bir tuhaflık var..

aradığı zaman sürekli sen çıkarsan kadının niyeti belli olur bir şekilde..

Tabii eşin bu yönlendirme olayını bilecek mi? bilmeyecek mi?

Bilirse izin vermez gibi, sonradan öğrenirse ne der bilemem..

bence eşiniz kadını sert bir dille uyarmalı, biraz yüz bulmuş gibi geldi bana, engelli listesinden çıkması falan hep karmaşık olaylar inşallah kötü bir şey yoktur ama siz eşinizle güzelce konuşun ya sert bir şekilde uyarsın ya da böyle devam ederse ben el koyup aramamasını sağlarım diyerek uyarın, siz sessiz kaldıkça bu kadın arayacak böyle demekki

tuhaf olan bu ya:)
eşinin bu durumda hiçbirşey yapmaması..

ne çocuğu uyarıyor okulda, ne de annesini uygun bir dille..

ayıp olurmuş..ilginçç..:26:

Yağmur_Only
Girdim baktım hesabıma
Turkcell ,anlattığım hizmeti ücretli hale getirmiş aylık 5 liraya mobil imza oluşturmak gerekiyormuş
sadece aranılan veya mesaj atılan kişinin ilk 6 hanesini veriyor

0090539989****

bu şekilde veriyor devamı için mobil imza gerekiyor.ama bu bile yeter diyorsan.
Online işlemler Anasayfa- Tl işlemlerim -kullanım detayı
:/

Son düzenleme:
bilmiyorumki bakmadım daha doğrusu telefonunu araştırmadım hiç... körü körüne güvenmekle hatamı yapıyor insan acaba bilemiyorum

canımmm bende esıme quvenıyorum ama her aksam eve geldıqınde o yattıktan sonra karıstırıyorum ole tıp kadınlar vardı evlı erkeklere asılmaya bayılan yuva yıkmaya meraklı kısıler o yuzden tebırı elden bırakmamak lazım sen arastır kadın suan esını aramıyo olabılır esın belkı tembıh ettı kadının amacı bellı senı huskulandırıp esınle aranı bozmak en buyuk hata esınde bu kadar sessız kalmıcak tepkısını gostermesı gerekıyo

Canım, sanmıyorum ki kimsenin al şu telefonu oyna yavrum dediğini...Ben bucak bucak kaçırıyorum...Ama bazan de acil durumlar olabilir diye ( ailelerden uzak şehirde yaşıyoruz ) yakınımda tutuyorum... Cebime koyuyorum vs ama çocuk ne yapıp ne edip buluyor işte....................

eşinize empati kurdurun yani bunu durumun büyütülecek bişey olduğunu bundan gerçekten rahatsız olduğunuzu anlatın madem çok anlayışlı herkesle ilgili bir eşiniz var en çok size ilgi gösterip sizi anlaması lazım .

yok canım bişey dedigim yok ama bazı ınsanlar cocuklara oynasın dıye verıyor..
benım tepkım hem bu ınsanlara...hem de bahanesıne ınanmadıgım o sozde veliye

Kadının çocuğunun sürekli yanlış araması ne kadar mantıksızsa...
Eşinin reddetme listesinden çıkması da o kadar mantıksız.

Bu kadın,eşini taciz edecek bir veli olsa,bahanesi çok olurdu.
Çocuğum huzursuz,çocuğum derse ilgisiz,okulda birşey mi oldu,arkadaşıyla kavga mı etti filan diye arayabilirdi.
Çocuk yanlışlıkla aramış demesine gerek yoktu.

Eşin 15 dk. konuştuğuna göre,bu konuşmaların bir evveliyatı olabilir.

Belki yanlış arama bahanesini eşin uydurmuştur diye düşündüm nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…