bu forumdaki konuları okuya okuya psikopata bagladım artık
nişanlımın 2 hattı var biri avea biri turkcell.turkcell olan sırket hattı ama..
aveayı her ay duzenlı ıncelıyorum ama turkcelli inceleyemedım o gorunmuyordu:18::26:
sen nasıl goruyorsun?
Ya ben bişey diycem hadi diyelim çocuk yanlışlıkla aradı ozaman ne olur telefon çocuğun elinde olur ve evin içindeki sesleri duyar eşiniz yanlış arandığını anlar açınca kadın çocuğun elindeki telefonla hazırolda bekliyor sanırım çocuğu arama tuşuna bastığı anda kulağına götürüyor pardon tuşlara çocuğum bastı ama ahize benim kulağımda
vodafone sitesine giriyorsunuz, sağda üst köşede online self servis var. oraya tıklayıp numara ve şifre giriyorsunuz. şifreyi almak için de eşinizin telefonundan S yazıp 7000'a msj gönderiyorsunuz. açılan sayfadan bakabilirsiniz ayrıntılara
yönlendirme nasıl oluyor biraz açarmısın cnm ..inanın şuana kadar hiç böyle şeyler yapmadım ondan bilmiyorum güveniyordum çünkü... sen şunu anlatsana cnm bir
canımmm telın net qıbı gecmıse benzer bır ozellıqıde oluyo esının telınde bu ozellık varmı bılmıyorum benım esımın telınde var mesela esın gelen aramayı sılse bıle o gecmıs de kalıyo kımı aradıqı kımınle mesajlastıqı telın ole bı ozellıqı yokmu ???
kadının nosunu al esının telını kendıne yönlendır bırde bole dene bakalım qun ıcındede arıyomu bu kadın
evet yaa sinir oldum bende böyle düşünüyorum çünkü..hazıroldamı bekliyorsun be kadın çocuğun konuşsun herseferinde kendi konuşuyor..
Hayatım bu kadının çocuğu senın eşinin öğrencisi değilmi? kazık kadar 5-6 yaşında çocuk bizde onun yaşında okula gittik gayet aklımız başımızdaydı doğru anladım değilmi? herşey ortada yani eşin çocuğa okuldada sorabilir sen annenin telefonunumu kurcalıyorsun sürekli birdaha ellemek yok diye kızabilir bile.
bilmiyorumki bakmadım daha doğrusu telefonunu araştırmadım hiç... körü körüne güvenmekle hatamı yapıyor insan acaba bilemiyorum
hayatımda duydugum en sacma nedenlerden biri
hem cocugun elınde telefonun ne ısı var ben de bu olaya sınır oluyorum arkadas!!
oyuncak mı bu cep telefonları?
cogu oyuncak bıle zararlıyken cocuklara,cep telefonunu katmak bile ıstemıyorum!!
eşinize gelınce,karısı rahatsız olan ve huzuru kacan adam rezıl olmayı dusunur mu orasına da aklım ermedi...
masum olan her sekılde kanıtlamak ıster masumlugunu...
benım burnuma kotu kokular gelıyor yıne
takipte ol ..kesınlıkle fatura dokumunu ıncele!!
açılan sayfada solda faturasız hat işlemlerim var. kullanım detayları görüntüle ordan da onistediğiniz döneme ait sms,arama,mms bilgilerini görebilirsiniz
Canım, sanmıyorum ki kimsenin al şu telefonu oyna yavrum dediğini...Ben bucak bucak kaçırıyorum...Ama bazan de acil durumlar olabilir diye ( ailelerden uzak şehirde yaşıyoruz ) yakınımda tutuyorum... Cebime koyuyorum vs ama çocuk ne yapıp ne edip buluyor işte....................
canımm esınde kadının nosu hala duruyomu :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?