Eşimin öğrencisinin velisi eşimi sürekli nedense yanlışlıkla arıyor

13:35 te bunu demişim herkese bi cevap var bana yok yine

aynı şey benimde başıma geldi fakat ben eşiniin ilgisi olduğunu düşünüyorum engelliler listesinden bir çocuğun kaldırabilceğini düşünmüyorum ama şöylede bi durum var anlayamadığım eşinin ilgiside olsa dikkatli davranırlar istediği saatte aramaz mesela kadın. eşininde günahını almayallım ama eşin rahatsız olmuo gibi hazır bekliyo gibi oda.hoşuna gidio olabilirde kadın iş atıo bence eşinde hazır beklio gibi... üzgünüm ama böyle

Bir de şu var: bu kadının gerçekten eşinizin velisi olduğuna emin misiniz?

Belki KK sayesinde:) herşeyden şüphelenir oldum ama aklı başında bir veli de, 50 kere, çocuğunun öğretmenini yanlışlıkla da olsa rahatsız etmekten rahatsız olur..

eNGELLI lıstesıne gerı al veya hattını degıstır,emın ol bu kadın bu kadar arıyorsa hergun okula
da gıdıyordur..Ne kızı yanlıslıkla arıyordur,ne de kocanın telefonundan cocuklar engelı kaldırmıstır..
Bunlar bayagı sacma seyler..Hangı ögrencının velısı oldıugunu sor,bu kadını ara yuzyuze görus
ve bızı rahatsız etmeyın dıye koy tavrını!Resmen kadın esıne asılıyor ve huzurunuzu bozmak cıın de
devamlı arıyor..Dökumanı da ıste ve bak bakalım ne kadar konusmaları olmus..Ayrıca bu kadın
kocası yokmu gece gunduz nasıl arıyor?

valla canım her dediğinde haklısın ama işin ilginç yanı arkadaşın eşinin hiiç rahatsız olmaması..

Zaten rahatsız olsa, şimdiye kadar bir şekilde çözüm olurdu..

çözümler de çok basit: eşi kadına rahatsız olduklarını , telefonu çocuğa vermemesi gerektiğini söyleyecek,:) bu kadar basit:)

...

veli eşinizin numarasını nereden biliyor ... çok rahatsız oluyorsanız numarayı değiştirin bu kadar basit kavga edip kendinizi düşürmeyin ...

gecen yılda benim bir veli böyle yaptı..adam haftasonu 2 kez üst üste aradı..çocuğuyla ilgili bir durum vardı...ama 3. arayışta eşim açtı telefonu..adama eşim müsait değil kusura bakmayın haftasonu işleri oluyor telefonla ilgilenemiyor dedi..tersledi..bir dahada hiç aramadı...densizler çok...sende kendin aç eşim artık bu numarayı kullanmıyor de, benim de çık...eşinede söyle birdaha vermesin her önüne gelen veliye numarasını..valla bende vermeye korkuyorum...

ben de sınıf öğretmeniyim, velilere telefon verilir arkadaşlar, çünkü bir çok sebeple arıyorlar, ödevi, anlamadı, yapamadı, yarın ne gelcekti, ödevi yazmayı unutmuş, hasta, okulda kavga etmişler ......uzarda gider, bazı arkadaşlar 2. bir hat alıp sadece velilere verirler,akşam da kapatırlar, ben ise ilk günden her ne olursa olsun beni akşam 8 dn sonra aramayın dedim, ama yine de arayanlar oluyor, her gün mutlaka bir veli arar.. öğrencilerde arar bazen konuşurlar gülüşürler kapatırlar.

eşinin veliye beni aramayın diyemez dememeli de zaten, ama öyle bir soğuk konuşurki karşıdaki bi daha cesaret edemez. senin içine kurt düştü bikere döküm isteyebilirsin gece uyurken telini alıp yönlendirme yapabilirsin en son hangi nolara msj attığına bakabilirsin o numaranın engelliler listesinden kaldırıldığına eminmisin, belki başka bir nodan aradı, bunu araştır

konuyla alakasız olcak ama yazdıklarınızı okuyunca aklıma geldi. bi veli toplantısında bende telimi yazdım tahtaya. lazım olur velilere diye. bu arada konuşmaya devam ediorum ve telim sürekli çalmaya başladı. aynı anda bi çok veli tel doğru mu, çalıyor mu diye toplantı esnasında arama başlamış meğerse. ya hadi biri yaptı tel bi susuyo öteki arıor. gülsem mi ağlasam mı bilememiştim. çok tuhaf insanlar olabilior. bazı insanların rahatsız edermiyim gibi bi düşüncesi olmuyor. şu anda bi kurs merkezindeyim. teneffüs aramda tuvaletteyken gelip bana soru soran oluyor. ya tuvaletteyim bi insaf edin, bi anlayış :)

böle insanlar gerçekten çok. olayın başka boyutu da olabilir ama mevcut anlatılana da şaşırmadım

Ben buraya ilk üye olduğumda bu tarz konuları okurken "amma paranoyak yorumlar var" diye düşünüyordum, ama öyle şeyler okuduk, öyle aldatmalar ortaya çıktı ki, artık bu tarz olaylarla herkes kıllanıyor. ve bunca sayfa yazılmış, kimseye de inandırıcı gelmemiş ne veli olayı, ne yanlışlıkla arama olayı.. bana da gelmedi açıkçası.

Bence ilk yapacağınız iş, eşinizin telefonunu sizin cevaplamanız olurdu. "eşim şu anda müsait değil, ben yardımcı olayım" tarzı anlayışlı bir giriş cümlesiyle konuşmaya başlamak. sonra karşıdaki bayan yanlışlıkla çocuğum aramış vs vs deyince de, gülerek "aa evet siz o velisiniz, bu aralar pek sık sık oluyor, çocuğunuz pek bir yaramaz herhalde, biraz daha dikkat edersiniz artık" tarzı gülerek, samimi ses tonuyla ama resmen uyarı yapmak. ben telefonu direk açıp "kocamı neden arıyorsun" tarzı bağırışları çok yersiz buluyorum.

benim dediğim tarzda bir konuşma yapmanız lazım - dı gerçi.. çünkü bu bayağı bir devam etmiş. ben olsam önceden bunu yapardım.

sonra da bu aramalar hala devam ediyorsa arkadaşların dediği gibi yönlendirme olayı mantıklı. o zaman bir kötü niyet varsa da çıkar.

kardesim bende anladim ki cok aci bir tecrubeyle hayatta hicbirsey tesaduf degil.babana bile guvenme.esiniz birseyler karistiriyor.

aferin konu sahibi sen böyle eşinle kavga et

az uyanık olunda pusuya yatın olayları izleyin 1 2 3 4 arar 5.de aç, ağzının payını kadına ver oturt kadını aşağı

ne diycek? okul müdürüne senı mi şikayet etcek kadın? ben yanlışlıkla sürekli ama sürekli bilmem kim öğretmeni arıyordum, karısı bana bunu dedi mi diyecek

ayrıca kocan çok kurnaz listeden o çıkartımış sen nasıl inandın çocuklar çıkardı diye?

kendini kandırmak istiyrsun belliki ama o kocan bi işler çeviriyor.

ha şimdi sen kocanla sürekli kavga ettiğin için senın şüphelendiğini anladılar ve bir ihanet varsa ortada en az 2 ay sonraya attın bunu öğrenmeyi.

aynı sey bızdede olmustu bızde eşimin ögrencısının ablası telle rahatsız edıyordu. msj atıyor hayırlı cumalar bılmem ne sonra yanlıs attım özur dılerım falan. anladık konusmak ıstıyor bende varım . eşim msjı attı ve eşim de iyi aksamlar dılıyor dedı hanı bekar dıye dusunur dedık. sonra kız msj attı cok özur dılerım ben senı bekar sanmıstım falan dıeye. ama kıızn araması kesılmedı. ben konustum nıye arıyorsun sen ailene sölerım dıye. kız ne dese benı tehdıt etme bır daha aramıycam dedı. aramaya devam ettı ödemelı arıyro vs vs eşim savcılıga verıcem numaranı bak dedı yok . en son no degıstırdık arayamadı. manyak dolu ya. eli boş taktı aptal aptal msj attı. ha bu arada tabıkı acaba eşimdende bır sey oluyormu dıye hep extre kontroll etmıstım . hanı eşim benım yanımda öle yaparda dısarda konusur belkı dıye.

sende emın ol eşinın yuz vermedıgınden. öle reddetme lıstesınden cocuklar cıkarmıs falan bana pek ınandırıcı gelmedı.

Bence esine fazla güvenme.

Sessizlerden korkucaksin diye bir laf vardi sanirm o hesaba geliyor.

Kbakma yanlis da anlama üzmek istemem seni yanlis birseyde söylemek istemem. Ama anlattigin sekilde cok tuhaf geldi. Yanlislikla aramalar, cocuklarin engelli listesinden cikartmis olabilme ihtimalleri.

Bunlar mantiksiz seyler olarak geliyor.

Sen bu kadini bence git bi gör kimdir neyin nesidir. Gercekten veli midir?

Bu devirde kimseye tam anlami ile guvenilmiuor. Kocanda bir erkek unutma bunu. Belki bastan icinde yoktur ama simdi kadinlar evliymis cocugu varmis hİc dusunmuyor hatta evliyi bosatmak moda oldu hatta. Kocana guvensende nefsine yenik dusme ihtimalini asla goz ardi etme. Telefon dokumune bakmak bana daha mantikli geldi. Kocan uyulen 10 dk dokumu alirsin. Emin degilim ama tel baska tele yonlendirildiginde arayanin ekraninda baska yere yonlendirildigine dair ibare yaziyor galiba. Hani birsey bulim diye ugrasirken uyandirma ne kocani ne kadini!!!! Kadin suan gidip sacini basini yolmak geldi icimden.bekarin suyu cikti sanki. İlla bir halt yiyecekse ciksin yola. Binsin onune gelen arabaya. Kusra bakmayin bu sitede o kadar cok okudumki aldatma ihanet artik sinirlerime hakim olamiyorum. Siddete hic egilimi olmayan ben aldatlanlari oldurmek İstiyorum. İns yaniliyorumdur ama durum bana hic hos gelmedi.

bende eşime gözükapalı güvenirdim ama noldu ?

aldatıldım.

çaktırmadan izleyin hareketlerini..

bir de , benim telefonumda da var numara engelleme. çocukların oynamasıyla yapılacak bir ayar değil o ..

mutlaka inceleyin dökümlerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…