- Konu Sahibi Asosmerve27
evliliğinizde tek sorunun bu olduğunu sanmıyorum. bütüncül yaklaşıp sorunu kökten halletmek lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay o nasıl bir adam ya, resmen kadın düşmanı bu, seni de hiç sevmiyor saymıyor.Söyledim canım kirildığimı sana haddini bildirdim haddini bileceksin dedi
Yoo emin ol bu düşüncedeki insanlar o zaman da erkek dururken arabayı benim kullanmam saygısızlık diye bakıyor.Ama burda olay başka.. bagırıp cagırmış güzellikle bi konuşma yok ortada. Hem bence dogru olan kadınların araba kullanmayı öğrenip önde oturmaları yallah kocalar arkaya kaynişle önde güzel güzel yolculuk yapılır![]()
Asla o arabaya binip hiçbir yere gitmezdim, azıcık dişli olun bu ne saygısızlık...Merhabalar.. belki de çok saçma gelecek bir konudan bahsedeceğim. Geçen gün arabaya binip misafirliğe gidecektik. Ön koltuğa oturdum . Vee benim pek akıllı kocam ön koltuktan ineceksin annem oturacak sen atkaya oturacaksın deyip bağırdı. Ben de olay büyümesin diye kalktım arkaya oturdum. Öyle üzüldüm ki anlatamam. Erkek dediğin böyle şeye takar mı yaa. Beni kayınvalidemin yanında küçük düşürdü. Kayınvalidemi de yüceltmiş oldu. Havaya girdi tabi. Benim değerim bir kez daha yerler altında. Esim böyle yapa yapa bana saygı da yok onlarda.Ben bu adamı ne yapayım bilmiyorum. Şaştım kaldım bu kadar cahil olunmaz ki ya. Alttan almasam olay buyüyecek. Söylemek istediğim çok şey var da ...
Vayy arkadaş bi cükümüz yok diye reva görüldüğümüz davranıslara bakYoo emin ol bu düşüncedeki insanlar o zaman da erkek dururken arabayı benim kullanmam saygısızlık diye bakıyor.
Fakirlerde ön koltuk zenginlerde arka koltuk yüksek mertebe anlamına geliyor.Şimdi durun !
Bu devlet büyükleri ve aşırı zengolar niye hep arkada otıriyi ?
Nerede kaldı ön koltuk kutsalı ?
Fakir karısıyla zengin parasıyla oynar hesabı hahaFakirlerde ön koltuk zenginlerde arka koltuk yüksek mertebe anlamına geliyor.
İnşallah kocanız zengindir. Bu adamla evli olmak için insanın sağlam bir motivasyonu olmalı çünkü.Daha önce öne oturmuşluğum du kayınvalidem de arkaya oturdu. Sorun bu değil eşim şimdi bu şekilde nasıl çirkinleşti. Bi de bana diyor ki sana haddini bildirdim haddini bileceksin diyor. Ben bu olayda şunu anladım eşim için ben hiçbir şeyim. Hiç saygısı yokmuş bana. Bu şekilde gerçeklerle karşılaşmak beni sarstı sadece
Kraalll Aferin enişteye.Benim kayınvalide bi defa daha ben ayakkabımı bağlamadan koşarak öne binmek için gitmişti eşim "sen arkaya otur, biz hem önde muhabbet ediyoruz hem de eşim bana yardımcı pilotluk yapıyor" dedi. Kadın eşimle 3 gün konuşmadı ama bir daha bu ön koltuğun konusu açılmamak üzere kapandı![]()
Ha siz önde oturmuşsunuz ha kayınvalideniz ne farkediyor?İki koltukta aynı yere gitmiyor mu veya öne oturan gideceği yere daha çabuk mu varıyor anlamadım.
Allah için nasıl okuyorsunuz mesajları siz? Kadın ne sormuş siz ne cevaplar vermişsiniz. Dellendim burda.Ama annesi de olsa geçerdim ya eşim demeden en azından teklif ederdim
Evet öyle biriyim. Ağzımızın tadı bozulmasın aman çocuklar etkilenmesin dedim. Sustum sustum bir canavar yetistirdimŞunu yapan adam diğer zamanlarda mükemmel bir erkektir, her yerinden centilmenlik fışkırıyordur eminim.
Yani neye şaşırdığınızı bir anlasam
Eldeki mal bu işte. Siz de aman ağzımızın tadı kaçmasın diyerek kendini sonuna kadar ezdiren birisiniz belli ki. Niye annesinden önce koltuğa kurulup macera aradınız ki?
Fakirin daha fakiri .İnşallah kocanız zengindir. Bu adamla evli olmak için insanın sağlam bir motivasyonu olmalı çünkü.
Oha millet nasil da lincliyor kadin dertlesdi bizimle kocasindan beter davrandiniz bu ne ya böyle ?Merhabalar.. belki de çok saçma gelecek bir konudan bahsedeceğim. Geçen gün arabaya binip misafirliğe gidecektik. Ön koltuğa oturdum . Vee benim pek akıllı kocam ön koltuktan ineceksin annem oturacak sen atkaya oturacaksın deyip bağırdı. Ben de olay büyümesin diye kalktım arkaya oturdum. Öyle üzüldüm ki anlatamam. Erkek dediğin böyle şeye takar mı yaa. Beni kayınvalidemin yanında küçük düşürdü. Kayınvalidemi de yüceltmiş oldu. Havaya girdi tabi. Benim değerim bir kez daha yerler altında. Esim böyle yapa yapa bana saygı da yok onlarda.Ben bu adamı ne yapayım bilmiyorum. Şaştım kaldım bu kadar cahil olunmaz ki ya. Alttan almasam olay buyüyecek. Söylemek istediğim çok şey var da ...
Çok haklisınTepki vermen gerekiyor du , tepkiden kastım kavga çıkarman değil bir cümle bir kelime bir hareket ...
Aman ağzımızın tadı kaçmasın dedikçe daha fazlası başına gelir hiç şaşmaz.
Bir insana her durumda evliliğin içinde kaldığını veya koşulların sebebiyle o evliliğe sıkıştığını fark ettirirsen karşındaki o kadar zorlarki bitmeyecek evlilik biter buda hiç şaşmaz