• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin ön koltuk sevdası

Söyledim canım kirildığimı sana haddini bildirdim haddini bileceksin dedi
Siz kırıldım diyorsunuz, bu l/eş kişisi haddini bileceksin mi diyor ısrarla?
Kafamı duvarlara çarpmak istiyorum. Çok mu çaresizsiniz sevgili hemcinsim?
Neden kendinize bunu reva görüyorsunuz?

Hep merak ederim.
Her çöpün içeriği farklı iken kokuları aynı.
Niye acaba?

Ben ve gereksiz şeyleri merak sorunum :KK53:
Neden gereksiz bilgiler ygıını ve aynı zamanda bir kimyacıya sordun bunu😫😫kendimce mantklı cevaplarım var ama arastıracagım🥹🥹

Konunun çok uzmanı olmamakla birlikte çop patlamaları oluyordu onun sebebini öğrenmek için biraz araştırmıştım Kokuyu yapan üzerindeki bakteriler üreyen bakteri aynı olunca haliyle çöp ne olursa olsun koku aynı oluyor ama hepsinin Kokuları aynı olmaz et süt ürünlerinin üzerinde farklı meyve sebze üzerinde farklı bir tür ürüyor

1993 Hekimbaşı Çöplük Patlaması.
39 kişi öldü , 12 kişinin cesedi bulunamadı

Kontrolsüz atılan çöplerden dolayı gaz birikmesiyle bomba gibi patlamıştı. Etraftaki evlerin bir çoğu çöp yığınının altında kayboldu gitti :(

Bu ön koltukta oturmak bir vasıf bir itibar ise muavinlere hürmetlerimi sunuyorum.
Ve size gelince bu konu ilk ve son değildir diye düşünüyorum koltuktan gezmeye,giyime kadar herşeye kocanız karar veriyor diye tahmin ediyorum.
Ben olsam kocayı karşıma alır konuşurum.

Ayıp yahu.
Ne oluyor ön koltukta eşi oturunca. Sanki kayınvalideniz ayakta gidiyor siz öne oturunca. Koltuk işte yani ne farkediyor.

Yavrum bu kız bebeğine bile kaynanasının ismini koymuş istemediği halde zorlamışlar eski mesajlarda gördüm kocadan gizli para biriktiriyor o da yakalanmış 600 tl için bile strese girmiş ..koca değil ayı iyice sindirmişler kızı ön koltuk ne ki?
Yaz kızım burada stres at ilk defa diyorum...değiştiremeyeceksin ortamını anladım

Bu şartlarda öneri sunalım

AHFJKKK Hönküren bir adam karşısındaki
O hönküren adamla evli çocuklu hayata dün giriş yapmadı dimi?
Hönkürmesi ilk ve son değildir annesi yanında sende bagır desem uygun mu düşer?
Tabii ki hayır.
Bu koca kişisi lafla düzelebilir deneyi yapsın yoksa çok daha pis önerilerim vardır ama olan bu kadına olur

O hönküren adamla evli çocuklu hayata dün giriş yapmadı dimi?
Hönkürmesi ilk ve son değildir annesi yanında sende bagır desem uygun mu düşer?
Tabii ki hayır.
Bu koca kişisi lafla düzelebilir deneyi yapsın yoksa çok daha pis önerilerim vardır ama olan bu kadına olur
senin önceki msj da durumu yazdım aynen normal değil cahil baskıcı bir ailede gelin olmuş belki de yakın yada birlikte oturuyorlar yaşı da küçüktür

senin önceki msj da durumu yazdım aynen normal değil cahil baskıcı bir ailede gelin olmuş belki de yakın yada birlikte oturuyorlar yaşı da küçüktür
Ön görüleriniz dogru ise ön koltukta oturmasını hiç problem yapmamalı anasının ve oğlanın suratını görmediği bir yolculuk bir nebze dinlendirir derim.
Başka da güzel yorum yapamam.

Dediklerinize harfiyen katılıyorum. Böyle bi durumun özrü veya bahanesi olmaz. Anlatmak istediğim şu, evlenmeden önce göremediniz mi bilmiyo muydunuz veya haketmişsin diyenlere karşılık bunu yazdım. Bu olay karşısında çok net bi şekilde tavır sergilenmeli zaten. Konuyu açan arkadaş o an yapamamış, en azından bundan sonrası bunu yapmalısın gibi bişey yazmak istedim aslında
O an tepki verecekti. Hatta bu adamın ilk hödüklüğünde. Bu öyle sonradan güzellikle konuşarak, hayatım çok kırıldım lütfen bir daha benimle konuşurken sesini yükseltmezsen çok sevinirim diyerek yola gelebilecek Bi adam mı? Ağzımızın tadı bozulmasın diye sineye çekilen her terbiyesizlik insan yerine konmamak olarak geri dönüyor.

O an tepki verecekti. Hatta bu adamın ilk hödüklüğünde. Bu öyle sonradan güzellikle konuşarak, hayatım çok kırıldım lütfen bir daha benimle konuşurken sesini yükseltmezsen çok sevinirim diyerek yola gelebilecek Bi adam mı? Ağzımızın tadı bozulmasın diye sineye çekilen her terbiyesizlik insan yerine konmamak olarak geri dönüyor.
Bakın ne diyorum bence de öyle. Empati yaparak yorum yazmayı tercih ettim. Zira bana da bazen kal gelebiliyo, gece yatarken kafamın içindekilerle kavga edebiliyorum bazen. Bundan sonrası yapması gereken için yorum yaptım. Ki benimde en tahammül edemediğim şey ailelerin yanında başkalarının yanında küçük düşürücü hareketlerdir

Kayınbabama yer veriyorum arkada rahat edemez diye de kaynanamda zaten arkaya geçiyor kendisi o zaman öne geçiyorum. mesele o değil böyle saçma sapan öküz gibi tepki vermesi , öne otursan da bişey diyemez yani hani sonradan der annem rahat edemez diye öküzlüğü niye seçiyorlar anlamam. Zaten amaç da rahatlık değil herhalde anneme saygı duyacan ben erkeğim diye böğürmesi 😂

Bakın ne diyorum bence de öyle. Empati yaparak yorum yazmayı tercih ettim. Zira bana da bazen kal gelebiliyo, gece yatarken kafamın içindekilerle kavga edebiliyorum bazen. Bundan sonrası yapması gereken için yorum yaptım. Ki benimde en tahammül edemediğim şey ailelerin yanında başkalarının yanında küçük düşürücü hareketlerdir
Ya hu o an kal falan gelmemiş. Bak bu konu sahibinin hayatı.
Yavrum bu kız bebeğine bile kaynanasının ismini koymuş istemediği halde zorlamışlar eski mesajlarda gördüm kocadan gizli para biriktiriyor o da yakalanmış 600 tl için bile strese girmiş ..koca değil ayı iyice sindirmişler kızı ön koltuk ne ki?
Yaz kızım burada stres at ilk defa diyorum...değiştiremeyeceksin ortamını anladım

Bu şartlarda öneri sunalım
Her zaman bunları yaşıyor. Evet adam eğitimsiz bir ayı. Ama susarak gittikçe tepesine çıkarmış. İlk evlendiğim yıl eşim annesinin yanında bana dalga geçer gibi emrin olur dedi diye çok güzel ortalığı karıştırdım. Herkes o olaydan nasibini aldı. Bunun gibi başka konularda da kimseye karşı susmadım tepkimi göstermem gereken yerde gösterdim hatta bazen biraz fazla gösterdim. Aman huzursuzluk çıkmasın diye susmadım. Çıksın huzursuzluk yansın ortalık. Şimdi o şekilde konuşmaya cesaret edemez işte. Kadın hakkı savunmak nedir sizce bilmiyorum ama karısına senin haddini bildirdim diyen erkeği görünce benim sinirlerim bozuluyor. Sen kim köpek had bildiriyorsun. Benim verebileceğim tek tavsiye geç de olsa artık kavga etmeyi öğrenmeli. Öyle insan gibi konuşmaktan anlamaz bu hödük.

Her zaman bunları yaşıyor. Evet adam eğitimsiz bir ayı. Ama susarak gittikçe tepesine çıkarmış. İlk evlendiğim yıl eşim annesinin yanında bana dalga geçer gibi emrin olur dedi diye çok güzel ortalığı karıştırdım. Herkes o olaydan nasibini aldı. Bunun gibi başka konularda da kimseye karşı susmadım tepkimi göstermem gereken yerde gösterdim hatta bazen biraz fazla gösterdim. Aman huzursuzluk çıkmasın diye susmadım. Çıksın huzursuzluk yansın ortalık. Şimdi o şekilde konuşmaya cesaret edemez işte. Kadın hakkı savunmak nedir sizce bilmiyorum ama karısına senin haddini bildirdim diyen erkeği görünce benim sinirlerim bozuluyor. Sen kim köpek had bildiriyorsun. Benim verebileceğim tek tavsiye geç de olsa artık kavga etmeyi öğrenmeli. Öyle insan gibi konuşmaktan anlamaz bu hödük.
Hmmm o zaman bişey diyemicem, daha önceki açtığı konuyu görmemiştim🤦‍♀️

Ben siteye yeni üye oldum açıkçası, daha önce açılan konuları nasıl göreceğim bilmiyorum😅 daha önce böyle olaylar yaşadığını bilmiyodum. Sürekli böyle oluyosa tabiki adamın hödüklüğü, bu denli problemli biri olduğunu bilmiyodum. Kadın haklarından kastım da şu, genel olarak akıştaki çoğu konuya bakıyorum, haketmişsin oh olmuş tarzında yorumlar görünce hemcinslerim adına üzülüyorum. Bizler birbirimize destek olmalıyız birbirimizi kollayıp yüceltmeliyiz. Daha önce bende bir konu açmıştım mesela, eşimden kaynaklı çocuğumuz olmadığını, bir kadın arkadaşım ‘bu şartlarda tüp bebek bile olmaz’ gibi bir yorum yazmıştı. Yani genel olarak böyle yorumlar görünce buna istinaden böyle yazdım. Ama dediğim gibi önceki konuları bilemediğim için yorumum havada kalmış😅

Ben siteye yeni üye oldum açıkçası, daha önce açılan konuları nasıl göreceğim bilmiyorum😅 daha önce böyle olaylar yaşadığını bilmiyodum. Sürekli böyle oluyosa tabiki adamın hödüklüğü, bu denli problemli biri olduğunu bilmiyodum. Kadın haklarından kastım da şu, genel olarak akıştaki çoğu konuya bakıyorum, haketmişsin oh olmuş tarzında yorumlar görünce hemcinslerim adına üzülüyorum. Bizler birbirimize destek olmalıyız birbirimizi kollayıp yüceltmeliyiz. Daha önce bende bir konu açmıştım mesela, eşimden kaynaklı çocuğumuz olmadığını, bir kadın arkadaşım ‘bu şartlarda tüp bebek bile olmaz’ gibi bir yorum yazmıştı. Yani genel olarak böyle yorumlar görünce buna istinaden böyle yazdım. Ama dediğim gibi önceki konuları bilemediğim için yorumum havada kalmış😅
Ya daha önceki konuları bilmeye gerek yok ki. Bi erkek karısına in ön koltuktan annem oturacak diye bağırmış, karısı insan gibi kırıldığını söylediğinde sana haddini bildirdim demişse bu adam zaten hep böyle biridir. Normalde çok naif çok saygılıydı da Bi anda canavara dönüşmedi ya. Sadece Bi tane haketmişsin diye yorum gördüm ilk sayfada. Ona ben de katılmıyorum. Aslında yorumların geneli çok iyi. Aslında o sert yazanlar da şöyle yazıyor. Bu olayı kız kardeşin anlatsa salak mısın neden cevap vermedin neden ezdirdin kendini dersin sana yapılmış gibi sinirlenirsin. Ben hakettin yorumu yapmadım yapmam da ama bence o şekilde yüksek tonda yorum yapanlar da fazla empati yapıp sinirlendikleri için yapıyorlar. Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.

Bu arada bana asıl kadın düşmanı yorumlar, ben hep kv me yer veririm, sen teklif etseydin diyen yorumlar. Adamın yaptığına hiç takılmayıp sanki bütün mesele arka koltuk ön koltuk meselesi gibi yorum yapanlar. Bu karşıdaki hödüğe hak vermek değil de ne? Yani sen haddini bilseydin eşinde sana bağırmazdı demek.

Tencere kapak birbirinizi bulmuşsunuz. Kayınvalidem varsa ben ön koltuğu ona veririm/ o bana verir nezaketen birbirimize teklif eder dururuz. Bazen o oturur bazen ben. Ama ben teklif etmeden otursam eşim hayatta bu hödüklüğü yapmaz. Çok tuhafsınız yahu.

Back
X