- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.761
- 548
- 38
Ayy Bu memleketin gerçeklerini bilmiyor gibi konuşanlara inanamiyorum hele de evli ve cocuk sahibi olanlara daha da şaşırdım. Bazıları eline kocasının maaş kartını al mis herseyi yönetiyor olabilir. Ha öyle üyeler var asla lafım yok da. 100 kadından kaçı bunu yapiyor?
Çoğu kadın ölse akbaba gibi yicek bitirecekler kim ister kocasının ilk evliliğinden olan cocugu 'na anasından kalan malın gitmesini . Burda 3838393 tane konu var kocam kaynima para verdikocam iddaa oynuyor
kocam kredi çekmiş
kayınbabama borç verelim istiyorlar.
eve ben bakıyorum eşim herseye karışıyor
düğünde takılan altınlarımı aldilar
hatta bir konu vardi kadının kocasi altınlarını çalıyordu. Hatırlayan vardır. Erkekler i ne zannediyorsunuz
dahası hic mi.bilmiyorlar kadinlar kadınları ona ayrı şok oldum. Kıskançlığa bağlı neler yapılıyor ha cocugun annesi vefat etmiştir senin elinde büyümüştür sende öz evladından ayırmamışsındır (tabi bu nasil mümkün olacaksa) bu isler vicdan meselesidir kendi isteginle o çocuğa bütün malını mülkünü bile verirsin o ayrı konu ama boyle köylü kurnazligina ne gerek var ki adam bide bütün malim mülküm sana diyormuş kızına bir üye yazmış. Saka gibi gercekten konu sahibi tabiki haklı yani gereksiz duyar kasmaya gerek yok bence
![]()