merhabalar. hemen konuya giriyorum. benim evli bi arkadaşım var kendimiz gündüzleri birbirimizin evlerimize gidip görüşüyoruz.fakat eşlerimizle birlikte hiç görüşmedik. şimdi arkadaşım bana 'bizi yemeğe davet etsene' dedi ben eşim kabul etmeyebilir diye önce bi tarih vermek istemedim ama arkadaşım iki defa daha söyledi şu gün gelelim olmazsa bugün gelelim falan... eşim onun eşini hiç görmedi fakat ben onunla ilgili bi şeyler anlattım kendi eşime. kötü ve tasvip edilmeyecek şeyler değil ama eşime uygun gelmeyen şeyler.....açıkçası biraz da önyargılı davranıyor bu yüzden gelemezler ben istemiyorum diyor. ama ben de mahçup durumda kalıyorum sonuçta kendim çağırmadım kine yapmalıyım
merhabalar. hemen konuya giriyorum. benim evli bi arkadaşım var kendimiz gündüzleri birbirimizin evlerimize gidip görüşüyoruz.fakat eşlerimizle birlikte hiç görüşmedik. şimdi arkadaşım bana 'bizi yemeğe davet etsene' dedi ben eşim kabul etmeyebilir diye önce bi tarih vermek istemedim ama arkadaşım iki defa daha söyledi şu gün gelelim olmazsa bugün gelelim falan... eşim onun eşini hiç görmedi fakat ben onunla ilgili bi şeyler anlattım kendi eşime. kötü ve tasvip edilmeyecek şeyler değil ama eşime uygun gelmeyen şeyler.....açıkçası biraz da önyargılı davranıyor bu yüzden gelemezler ben istemiyorum diyor. ama ben de mahçup durumda kalıyorum sonuçta kendim çağırmadım kine yapmalıyım
Ne anlattınız ki arkadaşınızın eşiyle ilgili bu kadar rahatsız oldu.
Arkadaşınız da biraz arsız galiba. Israrla kendini davet ettirmeye çalışıyor.
Keşke önce o sizi davet etseydi de siz gitseydiniz sonra karar verseydiniz.
Ayrıca merak ettiğim eşiyle ilgili anlattıklarınız sizin düşündükleriniz duyduklarınız mı emin olduklarınız mı?
Yani önyargılı olan siz misiniz eşiniz mi?
Eşinize tanıma fırsatı verilseydi yine önyargılı olur muydu?
İkinci ağızda davet edilmekten şahsen hiç hoşlanmam.
Arkadaşının eşi bizzat eşini arayıp, v.s. v.s. buyrun yarın akşam birlikte bekliyoruz vari sözler ile davette bulunsa imiş
daha bir şık olurmuş.
eşim erkeklerin bayanlarda muhabbetinden pek hoşlanmaz ve erkek bayan arkadaşlığını onaylamaz. ben de öyleyim bu konuda. arkadaşımın eşi de bu konularda biraz rahat biri yani arkadaşımın bahsettiği kadarıyla. kız arkadaşları falan eve geliyorlar bazen kalıyorlar bile. ben de eşime bahsetmiştim işteo yüzden istemiyor. ayrıca eşimin kıskançlığının da önemli bi payı var tabi
Bu durum farklı.
Ayrıca şu durumda eşiniz hiçkimseyi misafir olarak kabul etmeyecek demek ki evinize.
Kimin kimi misafir ettiği ölçü olamaz onları yargılamak için.
Herkesin kız arkadaşı evine gelebilir.
Gelen kişiye ve gidilen kişilere göre karar verilebilir.
eşim erkeklerin bayanlarda muhabbetinden pek hoşlanmaz ve erkek bayan arkadaşlığını onaylamaz. ben de öyleyim bu konuda. arkadaşımın eşi de bu konularda biraz rahat biri yani arkadaşımın bahsettiği kadarıyla. kız arkadaşları falan eve geliyorlar bazen kalıyorlar bile. ben de eşime bahsetmiştim işteo yüzden istemiyor. ayrıca eşimin kıskançlığının da önemli bi payı var tabi
esinizin tasvip etmedigi seyIer varsa sizin görüsmenizde bi sakınca görmüyomu? siz görüsüyorsunuz arkadassınız bibirinizin evine gidip geIiyorsunuz ama esiniz sizin bukadar yakın oIdugunuz birini tanımak istemiyor acaba ne konuda önyargıIı bunuda yazarsanız daha iyi oIur
arkadaşına; eşinin ve senin muhafazakar olduğunuzu söyleyebilirsin. kadınların kadınlarla erkeklerin erkeklerle muhabbet ettiği bir aile yapınız olduğunu anlatabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?