- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
Erkek arkadaşlarıyla gezmek istemesi bana normal geliyor.
Kendi açımdan düşünüyorum da hep eşim yanımda hep yanımda insan sıkılır ya.
Nasıl kadın arkadaşlarınla tek başınıza daha güzel eğleniyorsanız erkekler de erkek erkeğe eğlensin.
Ne var ki bunda?
Benim nişanlım çok gitti arkadaşlarıyla gezmeye tozmaya tatile falan.
Noldu?
Adamı azcık serbest bırakmalı gerçekten hayat iki kişi çok sıkıcı.
Tekdüze hayat çok sıkıcı.
Eşim malım değil ki benim hep benimle eğlenecek değil ya..
Nişanlın olarak gitmesi ayrı bişey geride bu kadını çocukla bırakması ayrı şey,15 aylik bebek var ortada ve bu kadın babasının evinden getirmedi çocuğu, kadın diyebiliyor mu al sen çocuğa bak ben arkadaşlarla kampa gidicem diye
Adam bir kere gitmiş 2 ay sonra dağa kampa gidicem diye ayaklanmış senede 2 etti alışkanlığa da binecek gibi duruyor aynı konuyu mu okuyoruz
20 yaşına kadar çocuğu mu bekliycem dedi 1 aylık değil ya dedi bunu söylediğimde. birde alışkanlık olması mesele ve arkadaşlarının hiç birisini tanımıyorum. senelerdir getir tanıştır dedim hepSürekli eşle geçilmez onda hemfikirim ama nedir gider belli bir saatte gelir evine keza ben öyle, ama çocuğumuz 15 aylıkken dağa falan gitmesini istemem
Beraber guzel zaman gecirebiliyor musunuz ?
Sizden sıkıldığını hissediyor musunuz ?
Ortak bi seyler paylasiyor musunuz ?
birlikte çok güzel zaman geçiriyoruz . sohbet ederiz iletişimimiz de kuvvetlidir. ortak arkadaşlarla şehir dışı seyahtler yaparız eğleniriz düzneli görüştüğümüz insanlar var
Bence bebek olmasa sorun degil de bebegin sorumlulugunu size atip tatile gitmek istemesi kötü. Ama sizin icin de bebekle tek kalmak sorun değil belli ki; cünkü genel olarak karsi oldugunuzu gosteren bir tepki vermissiniz.
Insanlar yaşadıkları hayattan sıkılabilir bunalabilir. Arkadaslariyla birkac gun zaman geçirmeyi istemesi cok normal. Sizin acinizdan can sıkıcı bence de hak veriyorum. Ama cocuk gibi sabah git aksam gel diye izin vermeniz de esiniz acisindan cok can sikici. 15 yasinda gibi hissetmistir. Bence karismayin belli ki hayatından sıkılmış, biraz nefes alsin. Sık sık olursa diye kavga cikartmaktansa sık sık olunca oturur konusursunuz.
Anladim o zaman kacmasi icin bi sebep yok.
Digerleri ortak planlarina esinizi de dahil ediyorsa
Esinizde hayir diyemiyorsa bu sebepten olabilir .
Onlarin karilari bi sey demiyo
Demek ki benimkinin de bisey demesine gerek yok diyorsa sehzadeleri
20 yaşına kadar çocuğu mu bekliycem dedi 1 aylık değil ya dedi bunu söylediğimde. birde alışkanlık olması mesele ve arkadaşlarının hiç birisini tanımıyorum. senelerdir getir tanıştır dedim hep
evet :)Haaaa o beklemeyecek sen bekleyeceksin öyle mi
evet :)
10 senelik birliktelikte arkadaşlarını tanımaman da cikcikli bir konu bence
Keşke siz de özgürlük için çaba gösterseniz. Nasıl müsaade ediyorsunuz nişanlınızın filan tatilinize karışmasına.Ben nisanliyken bile arkadaşlarımla tatile gitmeme izin vermedi. Ve ben ayni sekilde hiç tanımadığın arkadaşlarımla şehir dışına çıkma istesem ne dersin dedim gidemezsin dedi. Senelerdir söylüyorum gel tanıştır arkadaşlarını diye gerek yok dedi hep. Şimdi nerden peydah oldular onu anlamıyorum.esim vardiyalı çalışıyor haftanın 15 günü görüşemiyoruz zaten ve ben akşam çıkıp bir yerlere gitmesine karşı değilim ama önüne çıkan ilk fırsatı bizimle değerlendirmek yerine arkadaşlarını sevmesine kızıyorum. En son gittiğinde ona şunu dedim 4 5 ay sonra tekrar bir program olur konuşuruz ama bana 1 2 ay sonra bir yere gideceğim deme alışkanlık haline getirme dedim yine de dinlemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?