Eşimin özgürlük cabalari

Nişanlın olarak gitmesi ayrı bişey geride bu kadını çocukla bırakması ayrı şey,15 aylik bebek var ortada ve bu kadın babasının evinden getirmedi çocuğu, kadın diyebiliyor mu al sen çocuğa bak ben arkadaşlarla kampa gidicem diye

Adam bir kere gitmiş 2 ay sonra dağa kampa gidicem diye ayaklanmış senede 2 etti alışkanlığa da binecek gibi duruyor aynı konuyu mu okuyoruz

Yani desem bile gerek var mı yani madem yanlış takılmak istiyordun neden evlendin diyorum bende doğal olarak ben hep böyleydim biliyorsun diyorum yani bende değişen birşey yok ki

Beraber guzel zaman gecirebiliyor musunuz ?
Sizden sıkıldığını hissediyor musunuz ?
Ortak bi seyler paylasiyor musunuz ?

Sürekli eşle geçilmez onda hemfikirim ama nedir gider belli bir saatte gelir evine keza ben öyle, ama çocuğumuz 15 aylıkken dağa falan gitmesini istemem

Sürekli eşle geçilmez onda hemfikirim ama nedir gider belli bir saatte gelir evine keza ben öyle, ama çocuğumuz 15 aylıkken dağa falan gitmesini istemem
20 yaşına kadar çocuğu mu bekliycem dedi 1 aylık değil ya dedi bunu söylediğimde. birde alışkanlık olması mesele ve arkadaşlarının hiç birisini tanımıyorum. senelerdir getir tanıştır dedim hep

Bence bebek olmasa sorun degil de bebegin sorumlulugunu size atip tatile gitmek istemesi kötü. Ama sizin icin de bebekle tek kalmak sorun değil belli ki; cünkü genel olarak karsi oldugunuzu gosteren bir tepki vermissiniz.
Insanlar yaşadıkları hayattan sıkılabilir bunalabilir. Arkadaslariyla birkac gun zaman geçirmeyi istemesi cok normal. Sizin acinizdan can sıkıcı bence de hak veriyorum. Ama cocuk gibi sabah git aksam gel diye izin vermeniz de esiniz acisindan cok can sikici. 15 yasinda gibi hissetmistir. Bence karismayin belli ki hayatından sıkılmış, biraz nefes alsin. Sık sık olursa diye kavga cikartmaktansa sık sık olunca oturur konusursunuz.

Beraber guzel zaman gecirebiliyor musunuz ?
Sizden sıkıldığını hissediyor musunuz ?
Ortak bi seyler paylasiyor musunuz ?

birlikte çok güzel zaman geçiriyoruz . sohbet ederiz iletişimimiz de kuvvetlidir. ortak arkadaşlarla şehir dışı seyahtler yaparız eğleniriz düzneli görüştüğümüz insanlar var

birlikte çok güzel zaman geçiriyoruz . sohbet ederiz iletişimimiz de kuvvetlidir. ortak arkadaşlarla şehir dışı seyahtler yaparız eğleniriz düzneli görüştüğümüz insanlar var

Anladim o zaman kacmasi icin bi sebep yok.
Digerleri ortak planlarina esinizi de dahil ediyorsa
Esinizde hayir diyemiyorsa bu sebepten olabilir .
Onlarin karilari bi sey demiyo
Demek ki benimkinin de bisey demesine gerek yok diyorsa sehzadeleri

1 ay önce gitti zaten şimdi yine istiyor ben ona bunu söyledim uyardım ki bi daha ki ay da iş yeri ile yani aynı arkadaşları ile şehir dışına gidecek zaten hani ben kendimi ifade edemiyorum ona konuşmaya başlayınca tartışıyoruz bu konu açıldığında bastırmak için bağırıp çağırıyor. çocukla zaten sürekli yanlız kalıyorum dedğim gibi ayda 15 gün gececi ve görüşemiyoruz zaten bu arada hep tek başına bakıyorum çocuğa ve bende çalışıyorum çok da yorucu oluyor benim için bu durum

Anladim o zaman kacmasi icin bi sebep yok.
Digerleri ortak planlarina esinizi de dahil ediyorsa
Esinizde hayir diyemiyorsa bu sebepten olabilir .
Onlarin karilari bi sey demiyo
Demek ki benimkinin de bisey demesine gerek yok diyorsa sehzadeleri

onların 2 sinin karısı yabancı uyruklu 1 iside hamile...

Haaaa o beklemeyecek sen bekleyeceksin öyle mi

Gönderme bacım yüz verdikçe astar ister bu erkek milleti :) alışırsa da daha zor olur işin. Çok ısrar ederse bende sen gelince çocuğu sana bırakır tatile çıkarım de. Kimse kimseden üstün değil.

Sizinde bir arkadasinizla tatile gitmenize izin veriyorsa olabilir. Birden bir aydinlanma gelmis ve hayat gorusu degismistir. Ama izin vermiyorsa orta yas bunalimina falan girmistir.

Keşke siz de özgürlük için çaba gösterseniz. Nasıl müsaade ediyorsunuz nişanlınızın filan tatilinize karışmasına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…