Eşimin özgürlük cabalari

Şahsen onun bir yere gitmesinden çok size izin vermemesine takıldım ben
Ve sizin de kabullenmenize.

Eğer size ve çocuğunuza da aynı şekilde zaman ayırıyorsa, arada çocukla ilgilenip sizin arkadaşlarınızla vakit geçirmenize yardımcı oluyorsa gidebilir tabi, neden olmasın.

Ama evliliğin tüm sorumluluğunu size yıkıp çocukla ilgili herşeyi sizin göreviniz olarak görüyorsa, sizin uygun olup olmadığınızı düşünmeden sormadan bireysel planlar yapıyorsa o zaman dur derim.

Ha dinlemiyor mu, o zaman o her tatile gittiğinde ben de çocuğumu alır başka bir yere tatile giderim, ona da -aynen onun yaptığı gibi- fikrini sormam bile.

iyide bayanlar eşinin bildiği tanıdıgı iş arkadasşalrı değil bu insanlar ve birden bire ortaya arkadas çıkıyor ve yatılı birerlere gidiliyor ,
bana biraz garip geldi ,

aynen öyle tanımıyorum senelerdir hep dedim iş arkadaşlarını getir tanıştır dedim gerek yok o kadar samimi değilim dedi. şimdi son 2 3 aydrı çok samimiler anlam veremiyorum.

benim beklentim özgürlük değil ki ben eşimle olmaktan mutlu olan bir insanım onsuz plan yapmak istemiyorum eğer gerçekten istiyor olsam zaten özgürlüğüm için savaşırdım ama adam şu an bana iyi hadi git dese 15 aylık çocukla nereye gideyim ki tek başıma...
kapma gideceğim diyor oralarda bayanlı erkekli gruplar oluyor üniversite öğencileri gidiip kamp kuruyor telefon falan çekmiyor neden uç noktalarda talepler yani hepsi planlı bir oganizasyon mu diye düşünüyorum kapm falan yok yalan mı diyorum artık.

Senin kocan bana güven vermedi, yeni arkadaşlar ediniyor başta samimi değilim tanışmana gerek yok derken şimdi mıç mıç kalmalı etmeli olanlar yapılıyor, ben işkillendim seni bilmem,kamp dediği yer neresi tam lokasyonu biliyo musun nerenin dağı bayırı bu kamp

Bende çok hoşlanmadım bu durumdan Uludağ'a gidecelermis işte konum atsın basayim

Ben eşimden daha fazla gezerim arkadaşlar ile akşam eğlenceye falan, ben eve dönünce eşim "nasıl kocacım eğlendinmi" diye takılır.
Bence eşlerin ayrı ayrı eğlenmelerinde sakınca yok

siz neden hic is gerine gidip ziyaret edip en azindan ayak ustude olsa kimseyle tanismadiniz?

Akşam eşim ile konuştum ve kendisini ikna ettim gitmeyecek hanımlar. Benim içim hiç rahat değildi zaten böyle olmasi iyi oldu

Dağa kampa gidiyorlarsa sorun değil bence. Bende çok severim kamp yapmayı. Erkek erkeğe takılmaksa arzusu dert etmeyin. Ama başka şeyler karıştırıyorsa bilemem. Ben eşimin erkek arkadaşlarıyla program yapmasından rahatsız olmam.

Evli erkegin dagda bilmem nerde ne işo var otursun karışıyla. iki ihtimal var 1.Zamparalik yapıyor 2. Is yerindekiler kanına giriyor. Önceden bu huylari yoktu diyorsunuz demek ki arkadaşları özgür ol sen de gel hayatini yaşa diye beynine giriyor. Faceden telden falqn mesajlarina bakin bence hayra alamet değil

Benim eşim profesyonel olarak; dağcılık, camping ve trekking sporları ile uğraşıyor. Kısacası Outdoor benim koca.
Sevgililik döneminde de sık sık kamplara gidiyordu, evlenince kamp olayını bıraktı. Götürebileceği yerlere beraber gidiyoruz, beni de götürüyor. Çok da güzel oluyor. Onun dışında ayda 2-3 kez dağ tırmanışı ve trekking vs yapıyor.
Aynen bazen benim eşimde aklına geldikçe özgürleşme çabası altında; kamp yapmak istiyor 3-4 gün süreli.
Kavgasını da ediyoruz fakat kamp olayına bende izin vermiyorum. Çünkü arkası geleceğinden eminim ve
ülkemizin şu dönemlerinde biraz da güvensiz buluyorum açıkçası. Çünkü eşim kamp için biraz ıssız yerleri tercih ediyor.
Günü birlik olması her ikiniz içinde daha iyi.

Yaşınız kaç? Eşimin arkadaşlarından adamın kafasının içindekileri tahmin edebiliyorum, hayatımı yaşayamadım diye düşünüyor. Erken evlenen erkeklerde bazen olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…