Bende çok hoşlanmadım bu durumdan Uludağ'a gidecelermis işte konum atsın basayimSenin kocan bana güven vermedi, yeni arkadaşlar ediniyor başta samimi değilim tanışmana gerek yok derken şimdi mıç mıç kalmalı etmeli olanlar yapılıyor, ben işkillendim seni bilmem,kamp dediği yer neresi tam lokasyonu biliyo musun nerenin dağı bayırı bu kamp
Ben gezmesine birşey demiyorum ki gidip kalmasini istemiyorumBen eşimden daha fazla gezerim arkadaşlar ile akşam eğlenceye falan, ben eve dönünce eşim "nasıl kocacım eğlendinmi" diye takılır.
Bence eşlerin ayrı ayrı eğlenmelerinde sakınca yok
Anlıyorum seni canım, bence pek sorun etme.Ben gezmesine birşey demiyorum ki gidip kalmasini istemiyorum
Dağa kampa gidiyorlarsa sorun değil bence. Bende çok severim kamp yapmayı. Erkek erkeğe takılmaksa arzusu dert etmeyin. Ama başka şeyler karıştırıyorsa bilemem. Ben eşimin erkek arkadaşlarıyla program yapmasından rahatsız olmam.Merhaba arkadaşlar. 5 senelik evliyim ondan önce 5 sene de sevgililik nisanlilik dönemi yaşadım. Sorunum şu eşim 5 senedir aynı iş yerinde çalışıyor ama hiç bir arkadaşını tanimiyorum ve bu son bir kaç aya kadar da hiç bahsetmezdi. Gecen ay birden iş yerinden 3 arkadaşı ile Çanakkale gitmek istedi yatılı olarak ki şehir olarak Çanakkale çok uzak değiliz bende gidip gezip gelmesini söyledim kabul etmedi kavga gürültü gitti geldi yine aynı şekilde kavga gürültü 15 aylık bir bebeğimiz var eşim de bende çalışıyoruz ailemiz ile geçireceğimiz kaliteli zamanı neden onlara ayırıyorsun diye çıkıştım açıkçası ve gittigı arkadaşlarının hepsi evli eşli olarak yapın madem programı dedim ona da uymadilar sonuç olarak baya tartıştık. Ben ona bunun sürekli olmasını istemediğimi 2 ay sonra ben falanca yere gideceğim dememesini soyledim... şimdi üzerinden 1 ay geçmiş ve bana dağa kampa gideceklerini söylüyor bende istemediğimi söylüyorum yine olaylar çıktı. Mantıklı düşünemiyorum. Hiç bir şekilde beni dinlemiyor 5 senedir evliyiz hiç böyle talepleri yoktu. Ortak arkadaşlarımız var sürekli gezen insanlarız ikimiz yada arkadaşlar ile ben neden yalnız olmak istediğini anlayamıyorum. Arkadaşları için bir insan eşini ne kadar incitebilir ki anlamıyorum. Hayatının evli çocuklu bir aile babası olarak devam etmesini kabul etmekten ziyade daha özgür ve sorumsuz bu davranislari sergilemesine anlam veremiyorum. Toplaşın bana bir akıl verin
Yaşınız kaç? Eşimin arkadaşlarından adamın kafasının içindekileri tahmin edebiliyorum, hayatımı yaşayamadım diye düşünüyor. Erken evlenen erkeklerde bazen olabiliyor.Merhaba arkadaşlar. 5 senelik evliyim ondan önce 5 sene de sevgililik nisanlilik dönemi yaşadım. Sorunum şu eşim 5 senedir aynı iş yerinde çalışıyor ama hiç bir arkadaşını tanimiyorum ve bu son bir kaç aya kadar da hiç bahsetmezdi. Gecen ay birden iş yerinden 3 arkadaşı ile Çanakkale gitmek istedi yatılı olarak ki şehir olarak Çanakkale çok uzak değiliz bende gidip gezip gelmesini söyledim kabul etmedi kavga gürültü gitti geldi yine aynı şekilde kavga gürültü 15 aylık bir bebeğimiz var eşim de bende çalışıyoruz ailemiz ile geçireceğimiz kaliteli zamanı neden onlara ayırıyorsun diye çıkıştım açıkçası ve gittigı arkadaşlarının hepsi evli eşli olarak yapın madem programı dedim ona da uymadilar sonuç olarak baya tartıştık. Ben ona bunun sürekli olmasını istemediğimi 2 ay sonra ben falanca yere gideceğim dememesini soyledim... şimdi üzerinden 1 ay geçmiş ve bana dağa kampa gideceklerini söylüyor bende istemediğimi söylüyorum yine olaylar çıktı. Mantıklı düşünemiyorum. Hiç bir şekilde beni dinlemiyor 5 senedir evliyiz hiç böyle talepleri yoktu. Ortak arkadaşlarımız var sürekli gezen insanlarız ikimiz yada arkadaşlar ile ben neden yalnız olmak istediğini anlayamıyorum. Arkadaşları için bir insan eşini ne kadar incitebilir ki anlamıyorum. Hayatının evli çocuklu bir aile babası olarak devam etmesini kabul etmekten ziyade daha özgür ve sorumsuz bu davranislari sergilemesine anlam veremiyorum. Toplaşın bana bir akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?