Bence bu konuda maaşı eşi vermekten önce daha büyük sıkıntılar var..Alt tarafı küçük bir mevzudan çıkan tartışmada nasıl evi kırıp döker?Ne demek sana söz hakkı vermiyorum,seni bunun için alıyorum falan..Bunu kafanızda tek çocuk olmasıyla bağdaştırmayın lütfen,benim eşimde tek çocuk ama anlattığın eş profiliyle yakından uzaktan alakası yok bu karakter işi bence..
Duruma eşiniz tarafından bakmaya çalışıyorum,acaba bu evin reisi benim havasına girmeye çalışıp geçim sıkıntısı yaşamayalım,bu evi ben döndürücem kontrol bende olmalı diye de düşünüyor olabilir.Her ne kadar ifade ediş biçimi yanlış olda da..Sizin yerinizde önce olsam onu karşıma alıp tutumu hakkında konuşurdum, maaş vermeye gelince anlaşma yapardım ilk ay maaşımı vereyim sen yönet evi alış-veriş ,fatura vs.sen öde bakalım ne kadar artıcak,ikinci ay ben yapıyım görelim kim bu işi becerebilir diye..Yeni ev kurduğunuz için ilk ay alış-veriş çok tutar:) Her ay detarjan,sıvı yağ falan almayacağını düşünerek diyorum..İkinci ay işin kolay olur:) Biraz planlı oluyor böyle ama inatlaşıp tatsızlık yaşamaktan iyidir..Tutumunu boşlama sakın asıl sorun o bence..