eşimin patavatsız teyzesi :(

nar123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
107
1
46
İstanbul
İyi akşamlar arkadaşlar bir konu halkkında fikrinizi almak istiyorum.
. Görümcemin görüştüğü biri var ve eşim ve ailesi bazı sebeplerden dolayı o kişiyle evlenmesini istemiyor. Bugün de o konu açıldı. Eşim görümceme fena halde kızdı bağırdı vurdu hatta dövdü diyebilirz maalesef
Bu olaydan sonra eşimin teyzesi, k.validemlere bu kadar tepki gösterecek bi şey olmadığını daha anlayışlı olmaları gerektiğini içeren bi şeyler söylerken aniden öyle bi şey dedi ki içime oturdu resmen. Eşimin ailesi ve çevresi genel olarak düşünmeden densiz konuşmalar yapan kişiler.
O konuşma esnasında teyzesi eşim için ‘’o da ne kızlar sevdi’’ dedi. Benim yanımda ve o an eşim yoktu. ben böyle şeyleri bilmeye ve duymaya tahammül edemeyecek biriyim o kadar geniş değilim maalesef (eşim de olsa aynı tepkiyi gösterirdi) o kadar kötü oldum ki anlatamam. O an bi şey yapmadım sonra moralim bozuldu tabi belli oluyor. Eşim neyim olduğunu sordu ağlıyordum sonra söyledim.
O da kızdı tabi ki teyzesine. O anlamda ciddi bi şey olmadığını ısrarla söyledi. Çocukken orta okulda lisede öylesine bi şeyler olmuşsa onları saçmalamıştır dedi. Beni ne kadar sevdiğini vs. söyledi. Burdaki insanlar böyle densiz işte ne yapayım her an bi pot kıracaklar ve suratın asılacak diye sıkıntılıyım zaten dedi .

Ama ben konuşmadım onla hala da konuşmuyoruz. Onu duymak bile beni eşimden soğuttu
Şu an çok kötü hissediyorum kendimi. Bu arada 3 yıllık evliyiz ve 7.5 aylık da hamileyim. ve normalde iyi anlaşırız.Bu konu hakkında yorumlar yaparsanız beni çok mutlu edersiniz. Şimdiden teşekkürler

konu sahibi arkadaşım kendini ve bebeğini düşünmelisin bence moralini bozacak eşinden soğuyacak bişey de yok çünkü kadın ya da erkek herkesin belirli yaşanmışlığı oluyor.artık bu normal karşılanıyor.senin dikkat etmen gereken şey evlendikten sonra olanlar öncesine takılırsan işin içinden çıkamazsın ki.

Böyle insanlarin icine girdikce daha cok üzülursun. .kiyamam birde hamilesin..esinden soguma sakin, esinin ne sucu var senden önce olanlar icin..git. sarıl esine lütfen. .dis kapinin dengesiz kadinlari icin deger mi şekerpancarı canini sıkmaya..

Üzüldügün seye bak tatlim, ne dertler var haline sükret beterin beteri var. Ilk önce zaten simdiki olay degilki senden once gecmis bir olay kafani takmaya degmez. Sen hamilesin ya alinman darilman normal. Dokunsalar sana aglayacaksin o durumda olur hamileler canim benim, kendini bebegini düsün esinle olan ve gelecek mutlulugunuzu düsün ve geriye bakma ileri bak. Mutlulugunuz daim olsun. Distaki insanlarin sözlerini de umursama kulaklarini tika millet iste herseyi pat die söylerler. Üzülme fistik..

Cok gereksiz bi cumle olmus. Ama uzulme canim, unutma sen uzulursen bebis de uzulur. Kimi sevmisse sevmis zamaninda simdi yaninda sen varsin onlar nerede hani ? Oyle dusun. Opuyorum seni...

Esiniz kizkardesine vuruyor hatta dövdü diyorsunuz ve sizin takildiginiz konu Teyzesini söyledigimi??? Kusura bakmayinda sasirdim vallah...Teyze tamam sizin yaninizda böyle bisey dile getirmesi his olmamis,yanlis, ama kadin belliki dayagin dogru olmadigini anlatmaya ugrasmis...tamam yanlis kisiyle beraber olur ama bunu dayak atarakmi halledecekler...cok yanlis...bu sekilde daha cok o kisiye itmezlermi o kizi? Vallah ben dayaga takildim, sizin taktiginiz tabiiki rahatsiz edici bi konu ama sizden önce olan olmus sizi sevmiski sizinle evlenmis, bence önemli olan iki kardesin arasindaki üzücü olay...nediyim allah baska dert vermesin...

mantık olarak sizinle evlenmeden önceki sevdiği kızlardan bahsetmiş teyzesi, bu kadar abartmaya ne gerek var ki:44:
evliyken başkasıyla ilgilense vs tamam diyeceğim de ben konuyu anlayamadım :26:

Eşinizle konuşmamanız için sebep ne anlayamadım
Sizin eşinizden önce hoşlandığınız,beiğendiğiniz birileri olmadı mı
Eşinizde her normal erkek gibi sevmiştir sevilmiştir
Teyzesi eşinin de sevmek nedir bildiğini,tepkisinin yersiz oldugunu dile getirmek istemiş
Bence durumu abartıyorsunuz
Bu arada genç bir kızın dayak yemesi sizi üzmüyor da ,bu saçma sapan ayrıntı mı üzüyor

Son düzenleme:
benim eşimin annesi benim yanımda eski kız arkadaşlarını anlatıyordu ... Şöyle oldu böyle oldu diye ... Böyle güzel güzel ayrıntılarla ... Hatta eşimin eski nişanlısıyla ilgili bir albümü de face te saklamaktaydı ... Böyle kızın adı açık açık yazıyor falan ... '' x ile vedalaşırken '' diye ... Kız başka şehirde oturuyomuş yolcu ederken ... Hadi eski nişanlısını geçtim teee 10 yıl önceki kız arkadaşını anlatıyordu yalılarda oturmuşlar da oğlu kıza bakmış da o kızı o kadar çok seviyormuş ki '' bizi bile kaç kere kırdı onun için '' falan diyerek ... boş ver arkadaşım bak daha kötüsünü yaşayan var karşında ... Kocan seni sevmiş senden öncesi de geçmiş olmuş yani bunları takma kafaya ... Ya da bilmiyorum tak ... Ben o anda cevap vermedim salak gibi dinledim kızdığımı kırıldığımı belli etmedim eşime söylemedim de noldu ? İçime attığımla kaldım ... Üstüne kötü oldum ... En iyisi susayım sana mantıklı çözüm yolu sunacak en son kişi benim sanırım şu psikolojiyle :26:

:53::53::53::53:
Eşin kardeşini dövüyor buna şaşırıp eşine tavır almıyor, yaptığının yanlış olduğunu anlatmaya çalışmıyorsun.
Gel gör ki teyze , yeğeninin uğradığı şiddete sizler gibi tepkisiz kalamıyor ve laflar söylüyor ve sen buna mı takılıyorsun.
Tamam belki senin yanında hoş değil söylemesi ama kusura bakma da kadının aklına eşinin tutarsızlığını , ayrımcılığını anlatabilecek en uygun bu gelmiş. Hayır bir de üstüne kadın senin yüzünden azar işitmiş.

Çok üzüldüm inan üstelik hamilesin , daha hassas ve duyarlı olmanı beklerdim.

Eşinizin geçmişte bir takım insanları sevdiğini öğrendiniz ve bundan dolayı ondan soğudunuz?
Geçmişte bir şeyler yaşamayan insanla ilgili endişelenin bence bu adam aşk, sevgi nedir yaşamamış, bilmez diye...
Sevmek -geçmişte de olsa, sonu evlilik olmasa da- utanılacak bir şey değildir...

Ama yanınızda şiddet gören kadına biraz daha destek olsanız, eşinizi yaptığının yanlış olduğu konusunda uyarsanız hassas ve -bana kalırsa- doğru bir tavır sergilemiş olursunuz.

abartman yersiz....
hele eşinle konuşmaman fln çok ilginç....
kadın etmiş bi laf geçmişle ilgili eşinde açıklama yapmış...
büyütülülecek bişey değil...
bu arada eşinin kardeşini dövmeside çok çirkin....

Son düzenleme:
teyzenizin üslubu sizi kırsada kızı korumuş, keşke bir kadın olarak sizde yanında olsaydınız. Kimse şiddeti hak edemez, eşinizin bu yönüyle de değerlendirin istemediği şeyler olduğunda dayak atan biri mi?

Dayak atılan görümcenin üzerinden baskıyı almak için ''sen de sevmedin mi?'' demeye getirmiş.O durumda çok da patavatsız değil aslında.Hem geçmiş neden sizi bukadar ilgilendiriyor,geçmişte sevmiş olabilir,çok mu absürd?Çoğu kişinin geçmişte bir anısı vardır,sizin yok mu mesela.Olmayabilir ama çoğu insanın var.Anlayışlı olun biraz..Böyle küçük şeyler için tavır yapmaya gerek yok..Daha neler için tavır yapmanız gerekecek..Bırakın bu da kalsın..Üstelik gönlünüzü de almış..
Görümceye dayak atması da hoş olmamış.Bir gün size de olma ihtimali doğuyor..Kaç yıllık evlisiniz.Yaşlarınız kaç?

Son düzenleme:
eşinin teyzesi patavatsız ama eşin de bayram günü kardeşini sırf birini seviyor diye dövecek kadar acımasız ailesi de buna seyirci olacak kadar inanılmaz insanlar.bence en son kabahat bulunacak kişi teyze..dediğinde bir şey yok,her insan evlenmeden önce birilerini sevmiş olabilir bundan daha normal ne var? o sinirle bunu dile getirdi demek ki kadın.sonuçta normal bi sohbet esnasında dememiş baktı kimseden ses çıkmıyo dayanamadı demek ki. ağlayıp küsecek büyütecek kadar bi şey göremedim ben.hamile olduğun için abartmış olabilirsin.

eğer bu olayı büyüteceksen eşin kardeşini dövdiğü için büyüt bence,geçmişte birilerini sevdiği için değil.geçmiş bitmiş sonuçta şu anda eşi olan kişi sensin.

Son düzenleme:
Allahm ya takıldıgınız konuya bak?? Ayrıca konunuzu okuduktan sonra aklımda kalan tek ayrıntı esınızın kardesını dovmesı?? Allahm ya hala boyle dengesız ınsanlar var mı !! Zamanı gelır sızı de dover ama sızın bundan pek rahatsız olcagnızı tahmn etmyrm..Sabah sabah sınırlendm ya allah boyle erkeklerden korusun bızı!!!

Eklemeden edemiyeceğim,
Bugün kardeşine şiddet uygulayan yarın size de uygulayabilir , bugün kızının uğradığı şiddete sessiz kalan anne ,yarın gelini aynı şeyi yaşadığında da sessiz kalacak belki de onaylayacak.
Sevgili teyzenize gelince bu yaşananlara rağmen eminim yine müdahale etmek isteyecektir.

Gerçi bilemiyorum belki de zaman zaman şiddet olayları yaşanıyordur hanenizde , normal sizler için , kimse tepki vermediğine göre.
(Umarım öyle değildir bu benim samimi temennim)

Ben olsam asıl, eşim kardeşine nasıl vurur diye kafayı yerdim .

Geçmişten önce bugün yaşananları problem yapın bence.

Benve teyze cok kotu birsey dememia verilen teokiye karsi bak oglumuzda boykeydi dogru yolu buldu gibi bi ornek vermis sahsen ben alinmazdim

Konuyu okurkeb gorumcenize olan siddet hakkinda yazicaksiniz sandim bence en buyuk sorun esibizin siddete egilimli olmasi ve gorumcenizin gordugu siddet

Back
X