eşimin patavatsız teyzesi :(

Ya ayıp yani, konuyu okurken canım acıdı resmen.Bu nasıl bir bencillik konu sahibi?

aaah ah bu densızlıkler... sana teyze demıs, bana kv evlılıgımızın ıkıncı ayında esımın eskı sevgılısını ıma ettı, uzun hıkaye bır gun ayrıca konu acıp anlatırım.. ablama da esının halaları gene eskı sevgılıyı kast ederek hatta 'cok ıstedık onu ama olmadı kısmet degılmıs' demısler.. yanı oluyor boyle seyler takma bence, hatta sevın kımlerı sevdı derken, ne sacma sapan olmayacak kızları demek ıstemıs olabılır..

Esiniz kizkardesine vuruyor hatta dövdü diyorsunuz ve sizin takildiginiz konu Teyzesini söyledigimi??? Kusura bakmayinda sasirdim vallah...Teyze tamam sizin yaninizda böyle bisey dile getirmesi his olmamis,yanlis, ama kadin belliki dayagin dogru olmadigini anlatmaya ugrasmis...tamam yanlis kisiyle beraber olur ama bunu dayak atarakmi halledecekler...cok yanlis...bu sekilde daha cok o kisiye itmezlermi o kizi? Vallah ben dayaga takildim, sizin taktiginiz tabiiki rahatsiz edici bi konu ama sizden önce olan olmus sizi sevmiski sizinle evlenmis, bence önemli olan iki kardesin arasindaki üzücü olay...nediyim allah baska dert vermesin...

Evet, bende tam anlamadim, o dövme esnasini sanki cok normal birseymis gibi anlatiyor, sanki "esim peynirli tost yiyor" der gibi. Herseyden önce ben esimin baskalarina siddet uyguladi diye sogarim, benden daha önce birini sevmis diye degil.

bunca kişi yorum yapmış. konu sahibi muhtemelen yorumlar hoşuna gitmediği için bir tek cevap bile vermemiş.
hayır madem eleştiriye açık değilsiniz neden insanların zamanını çalıyorsunuz?

kesinlikle katılıyorum...
insan döner konusuna cvp verir sinir oluyorum böyle şeye yaa
bencilliğe bak.. görümcesini dövdü diye kızmıyo da eşine eski beğendikleri olaylarından dolayı küsüyo.. pehhh!!

Son düzenleme:
uzun bi aradan sonra konu sahibi olarak yazıyorum. bi kaç arkadaş cevap yazmadığım içn beni eleştirmiş.
evde olmadığım ve bilgisayara girme şansım olmadığı için yazamadım ama telefondan takip ettim yazdıklarınızı. herkese teşekkür ederim yorum yaptığı için.
eşimle aramız tabi ki düzeldi. o gün çok etkilendiğim için öyle olmuştu. sonra düzeldi.

fakat herkes beni haksız yere yargılamış. olayın sadece size danışmak istediğim kısmını açıklamıştım ben. yoksa olayı bütün ayrıntılarıyla yazmaya gerek duymadım.

eşimle görümcem arasındaki olayda esas ben müdahale ettim ona vururken ben araya girdim engel oldum. ne hakkın var vurmaya diye ben dedim. üstelik böyle bi şey yaptığı için de ona kızdım. ama konunun bu kısmı size danışmak istediğim kısım olmadığı için yazmaya gerek duymadım.
her halükarda dayağa karsıyım eşim de sonradan çok pişman oldu ama konu bildiğiniz kadar basit değil. yani görümcem bu kadar tepkiyi sadece birini sevdiği için değil, karşı taraf ona sahip çıkmamasına rağmen kendini ve ailesini tüm tanıdıklara mahçup ettiği için yalan söylediği ve kabul görmeyen işler yaptığı için aldı. ki eşim onunla güzel güzel nasihat eder tarzda da konuştu ama o hala bildiğini okumaya devam edip kendine zarar verdiği için böyle oldu.

dediğim gibi şiddete her şekilde karşıyım ama olayın açıklamasını yapmak istedim. beni yargılayan arkadaşların yüreklerine bi parça su serpebilmişimdir umarım:)

İyi akşamlar arkadaşlar bir konu halkkında fikrinizi almak istiyorum.
. Görümcemin görüştüğü biri var ve eşim ve ailesi bazı sebeplerden dolayı o kişiyle evlenmesini istemiyor. Bugün de o konu açıldı. Eşim görümceme fena halde kızdı bağırdı vurdu hatta dövdü diyebilirz maalesef
Bu olaydan sonra eşimin teyzesi, k.validemlere bu kadar tepki gösterecek bi şey olmadığını daha anlayışlı olmaları gerektiğini içeren bi şeyler söylerken aniden öyle bi şey dedi ki içime oturdu resmen. Eşimin ailesi ve çevresi genel olarak düşünmeden densiz konuşmalar yapan kişiler.
O konuşma esnasında teyzesi eşim için ‘’o da ne kızlar sevdi’’ dedi. Benim yanımda ve o an eşim yoktu. ben böyle şeyleri bilmeye ve duymaya tahammül edemeyecek biriyim o kadar geniş değilim maalesef (eşim de olsa aynı tepkiyi gösterirdi) o kadar kötü oldum ki anlatamam. O an bi şey yapmadım sonra moralim bozuldu tabi belli oluyor. Eşim neyim olduğunu sordu ağlıyordum sonra söyledim.
O da kızdı tabi ki teyzesine. O anlamda ciddi bi şey olmadığını ısrarla söyledi. Çocukken orta okulda lisede öylesine bi şeyler olmuşsa onları saçmalamıştır dedi. Beni ne kadar sevdiğini vs. söyledi. Burdaki insanlar böyle densiz işte ne yapayım her an bi pot kıracaklar ve suratın asılacak diye sıkıntılıyım zaten dedi .

Ama ben konuşmadım onla hala da konuşmuyoruz. Onu duymak bile beni eşimden soğuttu
Şu an çok kötü hissediyorum kendimi. Bu arada 3 yıllık evliyiz ve 7.5 aylık da hamileyim. ve normalde iyi anlaşırız.Bu konu hakkında yorumlar yaparsanız beni çok mutlu edersiniz. Şimdiden teşekkürler
canım ya zaten hepimiz erkeklerin bizlerden önce birşeyler yaşadıgını falan biliyoruz tabi sen hamile oldugun için daha hassas durumdasın zor senin ,için fakat teyzenin patavatsızlıgı yüzünden bence eşinle aranı sogutma bu seninde huzursuzluguna neden olur :20:

Back
X