Eşimin psikolojisi...

ben ilk kisimda takilip kaldim, konunun gerisine odaklanamadim.

yahu hic bir sey yapmasam bile evde oturacagima otelde otururum derim, ekmek elden su golden yasarim, neden 2 gun once tatilden doneyim ki,

siz nasil ikna oldunuz, nasil sikildi da dondunuz, ben bir turlu anlam veremedim.
balayi ve sikilmak kelimelerini de bagdastiramadim.
Balayinda sikilan adamdan koca olmayacagini anlamak icin de konunun gerisini okumaya ihtiyac duymadim.

Eski safligimi okudum bir an
Esinizin psikolojisini düzelteyim derken kendi psikolojinizden olmayin sakin.
Zira bu esinizin oldugu psikoloji baya sartlanmis birsey hatta toplumda kabul görülüyor. Ailecek cümbür cemaat üstünüze cullanirlar bizi "ayiramassin" diye sonra mazallah
Esiniz daha adam olamamis kendisini bulamamis..hayati anlayamamis vsvs...
Böyle adamlarla evlenilmez...ha degisir mi..
belki..ama yillar yillaar sürebilir. Sonra da siz yipranmis olursunuz hic bir anlam ifade etmez degismesi

Eşim yaşlı biri gibi gezmeyi de eğlenmeyi de asla sevmez. Ben sevdiğim için bari balayında yurtdışına gidelim bir daha belki gidemeyiz dedim gönüllü olmayarak kabul etti ama orda burnumdan getirdi

Merak etmeyin çocuktan sonra düzeliyorlar genelde.
Benimkidr bağımlıydı ailesine.
Çocuktan sonra heyyyt başlarım keyfinize durumu oldu.
Hepsi geçiyor merak etme..

Eşim yaşlı biri gibi gezmeyi de eğlenmeyi de asla sevmez. Ben sevdiğim için bari balayında yurtdışına gidelim bir daha belki gidemeyiz dedim gönüllü olmayarak kabul etti ama orda burnumdan getirdi

benim annem de gezmeyi sevmez, eglence anlayisi da degisiktir,
babam yalniz gezer,
siz de oyle olun bari de ikiniz de huzur bulun.

Zaten balayindan sikildim deyip donen adamdan beklenti icinde olmak ancak sizi uzer ve strese sokar.
Severek evlenmissiniz, bu karakterini kabul etmissiniz zamaninda demek ki.

Adam bence cimri biraz da
Dışarda para harcıyacak diye ailesine gidiyor

Eşinize, birbirinize zaman ayırmanız gerektiğini aksi takdirde aradaki duyguların çok çok seyreleceğinden nahsedin.
Sevimli nazlı minnoş olun gitmicaaaaaaaaaam ben seninle zaman geçirmek istiyorum deyin :)))

Kayınvalideye de , sorunlardan x'e çok bahsetmeyelim annecim , çok takıyor. Gece uyuyamıyor, başı ağrıyor, kara kara düşünüyor falan deyin.

Yaşlar vs dışında konuyu kendim mi yazdım acaba diye şüphe duydum kendimden benimde eşim ailesiyle benim aramda çok kalıyo ben bu konuda desteklemiyorum onu kendi kendine düzeltsin banane zamanında uğraştım hep boşa böyle olunca bıraktım artık ona destek olmuyorum aile konusunda kendi çizgimden de çıkmıyorum baksınlar başlarının çaresine

Yanlış anlamışsınız konu sahibi eşim 50 yaşında adam gibi diyo 50 yaşında demiyo

Nasıl destek olacağınız gayet açık. Sizle ailesi arasında kalmasın o zaman, ailesinin dediğini yaparsanız sorun olmaz.

O kadar karman corman olmussunuz ki kendi psikolojinizi bile es gecmissiniz. esinizin ailesine karsi kendinizi ve evliliginizi ezdirmeyin. sorun esinizde degil ailesinde oncelikle onlara sizin evliliginize saygi duymalari gerektigini ve artik onlardan ayri bir aile olduginuzu gosterin sadece davranislar yetmiyor malesef bazen cevapta vermek lazim ki geri adim atsinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…