Eşimin psikolojisi...

Evet sorun eşimde değil ben de öyle düşündüğüm için bir şekilde toparlamaya çalışıyorum çünkü eşim ailesinden ünv olurken bile ayrılmamış o yüzden bazı şeylerin çabayla olacağını düşünüyorum. Niyetim benim ailesinin istediği gibi biri olmam değil olamam zaten,eşimle bir hayat kurmak. O yüzden ben de eşimi nasıl güçlü ve kendi ayakları üzerinde duran biri yapmaya çalışırım bunu düşünüyorum

Benimde esim ailesinden hic ayrilmamisti bizde ayni binada oturuyoruz kv rahat vermiyodu surekli beraber pikniklere koye gitmek istiyodu esimede maddi destek sagliyodu esimle cogu kez tartistim artik evlendigini anne babasindan once bizi dusunmesi gerektigini hep soyledim gerektigi yerde ornek bile verdim ona tanidigi kisileri, 1 hafta konusmadigimizda oldu.yeri geldiginde kv tartistim ona yapmamasi gerekenleri rahatsiz oldugum seyleri acik acik soyledim kendimi ve evliligimi hic ezdirmedim işe de girdim su anda kimse evliligime karisamiyor cekiniyolar cunku ne yapmicaklarini anlattim onlara mucadele ettim evliligim ve bizim icin, sende ezdirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…