Esimin rüyası

atalente35

Tam bir hanımefendi..
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
1.048
1.916
63
Meraba kızlar.demin esimin telefonu elimdeydi ve googleden biseye bakcaktim. Daha sonra arama geçmişinde "ruyada eski sevgiliyle sevişmek " şeklinde aradigini gördüm, istemsiz bir şekilde sınır oldum ve kıskandım evet çok saçma komik aslindada ama ne bilim buna değer verip araması zoruma gitti aslında, sormalimiyim sizce yoksa hiç ugrasmasammi

yav bir arama geçmişini sil di mi?

Ben olsam kesin sorardım da mantıklı bir hareket mi onu bilemedim. Bir de "Ben değil arkadaş bakmış." diye cevap verirse boşuna ikinci bir sinir harbi.
Aynen bende öyle düşündüm silmismiydi onu bilmiyorum çok asada kaliuodu 3 gün önce bakmış cunku

Saçmalık bence o rüyanın anlamına bakmasi canm senin sorman deil.
Benim eşim de tim rüyalarının tabirine bakıyor ve bana tüm ruyalarini anlatır keşke eski sevgilisi ni gorseydi diyorum bazen

Hatta bana söyler ben yazarım

Ama bir çoğu iyiye rivayet internetteki yorumların hep kazanç para yüksek mevki

Yanı o kişiyi gün içinde dusunmusmudur diyorsunuz
Yapmayın kurban olayım, ben de rüyamda pazardan domates alırken gördüm kendimi, domatesi mi pazarcıyı mı düşünmüş oldum şimdi :)))
İnsanlar gördüğü rüyanın manasını merak eder, ben çok merak ederim şahsen ve gördüğüm rüyaların anlamına bakarım netten, bu rüyada gördüğünüz kişiye değer vermekten değil, rüyanın anlamını merak etmekten ileri gelir.

Bence boş yere kuruntu yapmayın.

Adam kim vurduya gidecek

Ben oyle bi rüya görmesini istemem valla elimden cok çeker bunu bilir gorse bile ne arama yapr ne bana der seninde fantazi degiskmis ha

Vallaha sorardım tutamam ki kendimi
Ne biçim rüya görüyorsun diye de uyutmazdım herhâlde merak ettiği tabire bak

Rüyasında görsün diyelim ona okeyim, ama etkilenip manasını aramasını hoş bulmadım açıkcası. Gördün ve bitti, görülür ve biter. Mana aranmaz... Bilmem ben görsem unutamadın mı der cinganlık yaparım

Teşekkür ederim Munekıskançlık kanımızda var çokta şey yapmamak lazimmis ozaman

Hadi gördü diyelim rüyaya da engel olamayız ama aratmak da nedir yanineden sormadiginizi anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…