- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
- Konu Sahibi atalente35
-
Ayy içimden deli gibi sormak geciyo ama saçmamı diyede kızıyorum kendimeKendimce diyim sorardım valla
Aynen bende öyle düşündüm silmismiydi onu bilmiyorum çok asada kaliuodu 3 gün önce bakmış cunkuyav bir arama geçmişini sil di mi?
Ben olsam kesin sorardım da mantıklı bir hareket mi onu bilemedim. Bir de "Ben değil arkadaş bakmış." diye cevap verirse boşuna ikinci bir sinir harbi.
Saçmalık bence o rüyanın anlamına bakmasi canm senin sorman deil.Ayy içimden deli gibi sormak geciyo ama saçmamı diyede kızıyorum kendime
Yanı o kişiyi gün içinde dusunmusmudur diyorsunuzRüya, bazen bilinçaltı batıklarının gün yüzüne çıkmasıyla şekillenebilir.
Anlamını bilmediği rüyalar görmesin
Benim eşim de tim rüyalarının tabirine bakıyor ve bana tüm ruyalarini anlatır keşke eski sevgilisi ni gorseydi diyorum bazenSaçmalık bence o rüyanın anlamına bakmasi canm senin sorman deil.
Üstüme iyilik sağlık, gün içinde demedim. Mümkün değil de diyemem. Pat diye görmüş te olabilirYanı o kişiyi gün içinde dusunmusmudur diyorsunuz
Yapmayın kurban olayım, ben de rüyamda pazardan domates alırken gördüm kendimi, domatesi mi pazarcıyı mı düşünmüş oldum şimdi :)))Yanı o kişiyi gün içinde dusunmusmudur diyorsunuz
Ama teskkurlerÜstüme iyilik sağlık, gün içinde demedim. Mümkün değil de diyemem. Pat diye görmüş te olabilir
Adam kim vurduya gidecekYapmayın kurban olayım, ben de rüyamda pazardan domates alırken gördüm kendimi, domatesi mi pazarcıyı mı düşünmüş oldum şimdi :)))
İnsanlar gördüğü rüyanın manasını merak eder, ben çok merak ederim şahsen ve gördüğüm rüyaların anlamına bakarım netten, bu rüyada gördüğünüz kişiye değer vermekten değil, rüyanın anlamını merak etmekten ileri gelir.
Bence boş yere kuruntu yapmayın.
Ben oyle bi rüya görmesini istemem valla elimden cok çeker bunu bilir gorse bile ne arama yapr ne bana derBenim eşim de tim rüyalarının tabirine bakıyor ve bana tüm ruyalarini anlatır keşke eski sevgilisi ni gorseydi diyorum bazen
Hatta bana söyler ben yazarım
Ama bir çoğu iyiye rivayet internetteki yorumların hep kazanç para yüksek mevki
Vallaha sorardım tutamam ki kendimiMeraba kızlar.demin esimin telefonu elimdeydi ve googleden biseye bakcaktim. Daha sonra arama geçmişinde "ruyada eski sevgiliyle sevişmek " şeklinde aradigini gördüm, istemsiz bir şekilde sınır oldum ve kıskandımevet çok saçma komik aslindada ama ne bilim buna değer verip araması zoruma gitti aslında, sormalimiyim sizce yoksa hiç ugrasmasammi
Teşekkür ederim MuneYapmayın kurban olayım, ben de rüyamda pazardan domates alırken gördüm kendimi, domatesi mi pazarcıyı mı düşünmüş oldum şimdi :)))
İnsanlar gördüğü rüyanın manasını merak eder, ben çok merak ederim şahsen ve gördüğüm rüyaların anlamına bakarım netten, bu rüyada gördüğünüz kişiye değer vermekten değil, rüyanın anlamını merak etmekten ileri gelir.
Bence boş yere kuruntu yapmayın.
Hadi gördü diyelim rüyaya da engel olamayız ama aratmak da nedir yaniMeraba kızlar.demin esimin telefonu elimdeydi ve googleden biseye bakcaktim. Daha sonra arama geçmişinde "ruyada eski sevgiliyle sevişmek " şeklinde aradigini gördüm, istemsiz bir şekilde sınır oldum ve kıskandımevet çok saçma komik aslindada ama ne bilim buna değer verip araması zoruma gitti aslında, sormalimiyim sizce yoksa hiç ugrasmasammi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?