Esimin rüyası

Bence kahvaltıda ruyamda eskı sevgılımı gordum deyin.ne alaka bılemedim ama tepkısıne bakarsınız.kızarsa aa sen hıc gormuyo musun dersınız. Sonra konu sacma sapan yerlere gider.

Adamın rüyasınada mi karışalım diyen falan olmuş da hanımefendinin kırıldığı şey bunun mealine bakılması bence. Eğer her rüyasının anlamına bakmıyorsa bu rüyadan etkilenmiş olduğunu gösterir bence. Ben olsam kesinlikle sorardım demek etkilendin ki anlamını merak ettin derim doğru ya da değil şahsım adına konuşuyorum

Hiç sorma bence Rüya işte..

Hayır madem arama yaptın bari arama geçmişini de silsene

Aksam yatmadan evvel esinizi baya bir bogazina kadar falan ortun.sonra toton acikta kaliyor sacma sapan ruyalar goruyorsun deyin☺
Saka tabii.ruya bu yaa bilincli birsey degil ki.evet sinir bozucu ama bilincli yaptigi bir sey degil sonucta.

bilerek yaptığı bir şey değil diyenlere sadece gülüyorum :))))))
rüyalar bilinçaltımızda tuttuğumuz ya ''arzu'' ya da ''korku''ların yansımasıdır
eşiniz eski sevgilisiyle sevişmekten korkmayacağına göre arzulamış olabilir, taktik yapın, çemkirmeyin.
bunu istediğine pişman edin onu,

Yanı o kişiyi gün içinde dusunmusmudur diyorsunuz

Korkmayın bukadar.Düşünse ne olur?.Birçoğumuz da düşünmüşüzdür. yani kendimizi kandırmayalım. hayal kurmak anlamında değil tabiki ama belki bir koku bir eski ortak tanıdık, veya asadece bi ''an'' bikaç sn beyin tabiki eskiyi hatırlıyor, ete kemiğe bürünmüyor olay sonuçta...
herkesin evlenmeden önce kendine ait bir hayatı var-dı.düşünse ne olur düşünmese ne olur.

Hem zaten onunla değil siznle evlenmiş sonuçta.

Gördüğü rüyaların tabirine sürekli bakan biriyse çok normal. Bilinçaltı ve uyku hali çok farklı, gerçekmiş ve yaşanmış gibi davranıp yaygara koparmaya bence gerek yok. Bence konusunu hiç açma, çok saçma olur. Belki rüyadan sonra rahatsızlık duydu, kötüye alamet mi diye bile bakmış olabilir. Adamların beynine giremeyiz tabi ama ben önemsemezdim şahsen bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…