- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
- Konu Sahibi atalente35
-
Ya telefonumu karıştırdın dicek bundan sonra da silmek isticek bakar diye ondan sormadım ama icim içimi yiyo tabi o ayriHadi gördü diyelim rüyaya da engel olamayız ama aratmak da nedir yanineden sormadiginizi anlayamadım.
Ablacım haklısın ama yani şeyyyy normal görüp aratmamış. Baya bi yakınlaşma olmuşta onu merak etmişYapmayın kurban olayım, ben de rüyamda pazardan domates alırken gördüm kendimi, domatesi mi pazarcıyı mı düşünmüş oldum şimdi :)))
İnsanlar gördüğü rüyanın manasını merak eder, ben çok merak ederim şahsen ve gördüğüm rüyaların anlamına bakarım netten, bu rüyada gördüğünüz kişiye değer vermekten değil, rüyanın anlamını merak etmekten ileri gelir.
Bence boş yere kuruntu yapmayın.
Normalde her rüyasını anlatır google amcadan sorardım bakardık bizde birlikteBenim eşim de tim rüyalarının tabirine bakıyor ve bana tüm ruyalarini anlatır keşke eski sevgilisi ni gorseydi diyorum bazen
Hatta bana söyler ben yazarım
Ama bir çoğu iyiye rivayet internetteki yorumların hep kazanç para yüksek mevki
Yok nasıl görürsün demeyecek. Gördüğün şeklin anlamını neden merak edip arattin diyecekAy yok artık ne sorması. İnsanları rüyalarında rahat bırakınonu rüyanda nasıl görürsün mü diyeceksiniz
Rüyalarımıza mani olamayız, bazen aklımızda dahi olmayan kişileri olayları rüyada görebiliriz, bu eşimize sevgi eksikliğinden, aklımızdan başka şeyler geçtiğinden olmaz, aynı rüyayı sizde görebilirdiniz, ki benzer rüya görmeyeceğinizin garantisi yok, bence eşiniz durduk yere neden böyle bir rüya gördüğüne anlam veremediğinden rüyanın anlamını merak edip aratmıştır, eşinizin gerçekte size karşı bir soğukluğu, fenalığı yoksa rüyasıyla yargılayıp rüyasıyla hüküm vermeyin.Teşekkür ederim Munekıskançlık kanımızda var çokta şey yapmamak lazimmis ozaman
Ama adam zaten her rüyasını anlatır bakarlarmiş. E doğal olarak bunu anlatamamış Kendi bakmış.Yok nasıl görürsün demeyecek. Gördüğün şeklin anlamını neden merak edip arattin diyecek
Yazık valla :)) belki öyle bir rüya gördü diye tedirgin bile olmuştur da maalesef biz kadınlar söz konusu eski sevgili veya bizden başka bir kadın olunca hemen göz belertip dinlemeden hüküm verdiğimizden adamlar korkudan ağzını açamıyor:))Adam kim vurduya gidecek
fazla ustelemiyim ben ozaman,utanırım soramamda zaten, ben bu konuyu burda kapatayım güveniyorum ben zaten eşimeRüyalarımıza mani olamayız, bazen aklımızda dahi olmayan kişileri olayları rüyada görebiliriz, bu eşimize sevgi eksikliğinden, aklımızdan başka şeyler geçtiğinden olmaz, aynı rüyayı sizde görebilirdiniz, ki benzer rüya görmeyeceğinizin garantisi yok, bence eşiniz durduk yere neden böyle bir rüya gördüğüne anlam veremediğinden rüyanın anlamını merak edip aratmıştır, eşinizin gerçekte size karşı bir soğukluğu, fenalığı yoksa rüyasıyla yargılayıp rüyasıyla hüküm vermeyin.
Size anlatsa ne anlama geliyor ki acaba dese, vereceğiniz tepki buraya açtığınız konu doğrultusunda olduğundan adamcağız anlamına internetten bakmış:)))
Ay buna bayıldımSende fake bir hesaptan mesaj at kendisine ,rüyada 'Eski sevgiliyle sevismek karinizla büyük bir kavgaya isarettir' diye.
E yazık adamcağıza, rüyalarının anlamını merak edip size de soran biriymiş yanlış okumadıysam, bu rüyayı anlatmaya korkmuştur, nasıl anlatsın ki garibim, alnının çatısından vurmaya hazır bekliyorsunuz adam kendi elleriyle ölüm fermanını mı çıkarsınfazla ustelemiyim ben ozaman,utanırım soramamda zaten, ben bu konuyu burda kapatayım güveniyorum ben zaten eşime
Yanı o kişiyi gün içinde dusunmusmudur diyorsunuz
Amin ❤farklı bir açıdan bakış açısı iyi oldu benim için yoksa gaza gelip uyyan adamı kaldırıp bu yaptığın şey ne bana açıkla diycektimE yazık adamcağıza, rüyalarının anlamını merak edip size de soran biriymiş yanlış okumadıysam, bu rüyayı anlatmaya korkmuştur, nasıl anlatsın ki garibim, alnının çatısından vurmaya hazır bekliyorsunuz adam kendi elleriyle ölüm fermanını mı çıkarsın
Rüyayla amel olunmaz gibi bir söz vardı doğru bence, rüya bu sınırı yok, rüyalarımızda uçabiliyoruz, süper kahraman olabiliyoruz, ölüp yeniden dirilebiliyoruz, rüya deyin geçin, yeter ki gerçek hayatta olmasın Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?