- 9 Aralık 2023
- 34
- -2
- 3
- 29
- Konu Sahibi yasemin180
-
Alkol alıp taşkınlık mı yapıyor, normalde olduğundan farklı mı davranıyor, çevresindeki insanlar onu başka yollara çekebilirler mi ne bileyim suça meyilli tipler mi?Hergün buraya farklı bi konuyla geliyorum galiba :d ya ben takıntılıyım ya da dertler beni buluyor :) neyse konuya geleyim :) Eşimin saçma bi alkol çevresi var çok şükür sık kullanmaz ama arada kaçamak yapmayı seviyor. Ben de eskiden bu kadar karşı değildim ama yaşadığım şeylerden sonra nefret etmeye başladım. Eşimin alkollü ortama girmesini istemiyorum bu sebeple. Eşimin bi arkadaşı var ne zaman buraya gelse eşimi alkollü ortama çağırıyor benim kızdığımı bildiği halde. Ne zaman gelse kavga ediyoruz yani :) zaten zor bi dönemden geçiyorum bi sağlık problemim var bide bu tarz konular üstüne gelince beni çok yıpratıyor. Ayakta durmakta güçlük çekiyorum. Ne yapmam lazım sizce :) gidin kahve için gülün eğlenin vakit geçirin diyorum yok illa o alkollü masa olacak. Ne anlıyolar hiç anlamıyorum. Ek olarak arkadaşlarıyla normal şekilde görüşmesine asla karışmıyorum.
Takıldığı adam alkolik. Günlük içiyor ve hiç sevmiyorum kendisini. Aile ilişkiside çok tuhaf. Ona benzemesinden korkuyorum sanırım. Sarhoş halini görmedim eşimin nasıl olduğu hakkında bi fikrim yokAlkol alıp taşkınlık mı yapıyor, normalde olduğundan farklı mı davranıyor, çevresindeki insanlar onu başka yollara çekebilirler mi ne bileyim suça meyilli tipler mi?
Bunlar yoksa ve arada içiyorsa bence karışmayın.
Başlangıçta bunu bilerek evlendiysen kendine kızmalısın. Bu zamana kadar ben eşimin hayatında rutin olmuş bir şeyden onu mümkün değil alıkoyamadım. Sonradan değişim pek olmuyor. Ellerini açıp dua et eşin için tek çare bu.Hergün buraya farklı bi konuyla geliyorum galiba :d ya ben takıntılıyım ya da dertler beni buluyor :) neyse konuya geleyim :) Eşimin saçma bi alkol çevresi var çok şükür sık kullanmaz ama arada kaçamak yapmayı seviyor. Ben de eskiden bu kadar karşı değildim ama yaşadığım şeylerden sonra nefret etmeye başladım. Eşimin alkollü ortama girmesini istemiyorum bu sebeple. Eşimin bi arkadaşı var ne zaman buraya gelse eşimi alkollü ortama çağırıyor benim kızdığımı bildiği halde. Ne zaman gelse kavga ediyoruz yani :) zaten zor bi dönemden geçiyorum bi sağlık problemim var bide bu tarz konular üstüne gelince beni çok yıpratıyor. Ayakta durmakta güçlük çekiyorum. Ne yapmam lazım sizce :) gidin kahve için gülün eğlenin vakit geçirin diyorum yok illa o alkollü masa olacak. Ne anlıyolar hiç anlamıyorum. Ek olarak arkadaşlarıyla normal şekilde görüşmesine asla karışmıyorum.
Haklısınız. Elimden başka bir şey gelmeyecek sanırım.Başlangıçta bunu bilerek evlendiysen kendine kızmalısın. Bu zamana kadar ben eşimin hayatında rutin olmuş bir şeyden onu mümkün değil alıkoyamadım. Sonradan değişim pek olmuyor.
Başlangıçta bunu bilerek evlendiysen kendine kızmalısın. Bu zamana kadar ben eşimin hayatında rutin olmuş bir şeyden onu mümkün değil alıkoyamadım. Sonradan değişim pek olmuyor. Ellerini açıp dua et eşin için tek çare bu.
Arkadaşının bu kadar bağımlı olduğunu bilmiyordum. Anladıktan sonra huylanmaya basladımBiz istiyoruz ki birini alalım hayatımıza sonra orasını burasını yonta yonta istediğimiz şekle sokalım. Sonradan alkole başlamamış zaten bulunduğu ortamlarmış. Bir problem mi oldu bu ortamları bırakması gereken?
E Şimdiye kadar ona benzemediyse şimdiden sonra neden benzesin? Ergen mi çocuk mu? Karakterler hemen şekillensin hemen etkilenilsin?Arkadaşının bu kadar bağımlı olduğunu bilmiyordum. Anladıktan sonra huylanmaya basladım
Niye atarlanıyosunuz hanımefendiE Şimdiye kadar ona benzemediyse şimdiden sonra neden benzesin? Ergen mi çocuk mu? Karakterler hemen şekillensin hemen etkilenilsin?
Bilmem belkide :)) tatlı yorumunuz için teşekkür ederimX kilo mu vermis?
Sacini da farkli kestirmis bi genc geldi gozume tarzi yorum yapsan icten ice giciklanip gorusmeyi azaltir mi acaba
Aman yok harp çıkarX kilo mu vermis?
Sacini da farkli kestirmis bi genc geldi gozume tarzi yorum yapsan icten ice giciklanip gorusmeyi azaltir mi acaba
E o zaman sorun ne ? Adamı sarhoş bile görmemişsiniz dahaSarhoş halini görmedim eşimin nasıl olduğu hakkında bi fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?