- 15 Aralık 2009
- 8.568
- 19.585
- 773
- Konu Sahibi yasemin180
-
Ay hayır ne alaka. Benim eşim sevmediğim bir arkadaşım hakkında böyle bir yorum yapsa kızdan uzak durmak yerine eşimden şüphelenirim. Eşle araya boşu boşuna soğukluk ve güvensizliğe gerek yokX kilo mu vermis?
Sacini da farkli kestirmis bi genc geldi gozume tarzi yorum yapsan icten ice giciklanip gorusmeyi azaltir mi acaba
Ama işte olay eşinizde bitiyor o ne yaptığını bilen biriyse endişelenecek bir durum yok. Zaten hemen yanlış birine uyabilecek bir tipse bir zahmet gitsin uysun öyle biri ile ömür geçmez çünküTakıldığı adam alkolik. Günlük içiyor ve hiç sevmiyorum kendisini. Aile ilişkiside çok tuhaf. Ona benzemesinden korkuyorum sanırım. Sarhoş halini görmedim eşimin nasıl olduğu hakkında bi fikrim yok
X kilo mu vermis?
Sacini da farkli kestirmis bi genc geldi gozume tarzi yorum yapsan icten ice giciklanip gorusmeyi azaltir mi acaba
Tatlı mı yorum? Şu hareketle kendinizi ne konuma sokacağınızın farkında mısınız?Bilmem belkide :)) tatlı yorumunuz için teşekkür ederim
Evliliğin temeline dinamit koyma önerileriTatlı mı yorum? Şu hareketle kendinizi ne konuma sokacağınızın farkında mısınız?
Baştan kriterinize uymayan biriyle evlenmeseydiniz keskeHergün buraya farklı bi konuyla geliyorum galiba :d ya ben takıntılıyım ya da dertler beni buluyor :) neyse konuya geleyim :) Eşimin saçma bi alkol çevresi var çok şükür sık kullanmaz ama arada kaçamak yapmayı seviyor. Ben de eskiden bu kadar karşı değildim ama yaşadığım şeylerden sonra nefret etmeye başladım. Eşimin alkollü ortama girmesini istemiyorum bu sebeple. Eşimin bi arkadaşı var ne zaman buraya gelse eşimi alkollü ortama çağırıyor benim kızdığımı bildiği halde. Ne zaman gelse kavga ediyoruz yani :) zaten zor bi dönemden geçiyorum bi sağlık problemim var bide bu tarz konular üstüne gelince beni çok yıpratıyor. Ayakta durmakta güçlük çekiyorum. Ne yapmam lazım sizce :) gidin kahve için gülün eğlenin vakit geçirin diyorum yok illa o alkollü masa olacak. Ne anlıyolar hiç anlamıyorum. Ek olarak arkadaşlarıyla normal şekilde görüşmesine asla karışmıyorum.
Ona benzemesinden korkuyorum sanırım
1. Eşiniz her gördüğü kişiden etkilenip onun gibi olacak kadar omurgasız mı?ama yaşadığım şeylerden sonra nefret etmeye başladım.
Evliliğin temelini geçtim ya, istiyorsa koysun dinamiti, c4’ü. Ama insan nasıl kendini “kocasının arkadaşına yürüyen yollu kadın” pozisyonuna sokar? Bu kafayı anlamam mümkün değil.Evliliğin temeline dinamit koyma önerileri
Ve hiçbir şey hissetmediğin aklının ucundan bile geçmeyecek bir adam içinEvliliğin temelini geçtim ya, istiyorsa koysun dinamiti, c4’ü. Ama insan nasıl kendini “kocasının arkadaşına yürüyen yollu kadın” pozisyonuna sokar? Bu kafayı anlamam mümkün değil.
Tatlı mı yorum? Şu hareketle kendinizi ne konuma sokacağınızın farkında mısınız?
Sorun şu ki artık o adamın tapusu bende.Kiminle görüşeceğine ne içeceklerine ben karar vereceğim.Evlenmeden önce tapusu bende değildi gıkım çıkmıyordu artık bendeee.Karışma hakkına sahibim.Eşşek başımıyım ben? Karısıyım ben karısı.E o zaman sorun ne ? Adamı sarhoş bile görmemişsiniz daha
Şey?Browni hanımefendinin yorumunun dalga amaçlı yazıldığını anlamayacak kadar şey bi insan mısınız siz gerçekten resmen sayfaya laf atmaya gelmişsiniz. Kadının bi kadına bunu yapması çok üzücü ya
Birazdan kadın kadının kurdudur, siz ne biçim insanlarsınız,alllah benim yaşadığımın beterini yaşatsın,buraya derdimi anlatmak da kabahat hepiniz agresif özel hayatınızda mutsuzsunuz ondan saldırmaya gelip negatif kusuyorsunuz gelecekŞey?
Sizin dışınızda herkes gayet ciddi olduğunu düşünmüş. Siz de lafı çeviriyorsunuz şu an.
Yoo çevirmiyorum. Herkes kalbi gibi yaşasın ya gerçektenSizin dışınızda herkes gayet ciddi olduğunu düşünmüş. Siz de lafı çeviriyorsunuz şu an.
Birazdan kadın kadının kurdudur, siz ne biçim insanlarsınız,alllah benim yaşadığımın beterini yaşatsın,buraya derdimi anlatmak da kabahat hepiniz agresif özel hayatınızda mutsuzsunuz ondan saldırmaya gelip negatif kusuyorsunuz gelecek
aha başlıyoruzHerkes kalbi gibi yaşasın ya gerçekten
Browninin bundan haberi var mı peki?Browni hanımefendinin yorumunun dalga amaçlı yazıldığını anlamayacak kadar şey bi insan mısınız siz gerçekten resmen sayfaya laf atmaya gelmişsiniz. Kadının bi kadına bunu yapması çok üzücü ya
Birazdan kadın kadının kurdudur, siz ne biçim insanlarsınız,alllah benim yaşadığımın beterini yaşatsın,buraya derdimi anlatmak da kabahat hepiniz agresif özel hayatınızda mutsuzsunuz ondan saldırmaya gelip negatif kusuyorsunuz gelecek
Gelirse sorariz haha:)Browninin bundan haberi var mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?