Eşimin saçma sapan diretmelerinden yoruldum haksız mıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

astala85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2021
207
127
53
Arkadaşlarım merhaba,
5 aylık hamileyim.
Güzel bir şehirde merkezde yaşıyoruz kendi ailemde aynı yerde yaşıyor.
Fakat eşimin ailesi aynı şehirde ilçe de yaşıyor.
Sıkıntımız şu eşim derki çocuğum kimliğin de benim doğduğum yerin adı yazmasını istiyorum.
Ailemin bulunduğu özel bir hastanede doğum yap.
Böyle bir durum var mı kızlar ben merkezde doğum yapıp kimliği ilçede çıkartmazmıyım .
Acayip sinir stres oldum ne yapacağım bilemedim.
ki bunu bana daha hamile olmadan önce de demişti baştan söyleyeyim böyle olsun istiyorum diye,
O zaman tamam diyip geçiştirmiştim açıkcası çok ciddi olacağını düşünmedim.

Bunun bir sonraki versiyonu çocuğun adını anamın babamın adını koyalım diye diretmek olacak baştan size söyleyeyim.
Bu erkekler çok tuhaf varlıklar gerçekten.
Ne önemi varmış doğum yerinin ne yazacağının böyle saçma şey görmedim.

Ay duyduğum en saçma şeylerden birisine yenisi eklendi az evvel, bu nasıl saçma bir istektir. Doğum yaptığınız hastaneden tüm sisteme geçiyor kayıtlar, değiştirme durumu olamaz diye biliyorum o yüzden. Şehir merkezinde doğum yapmak varken ilçe diye diretmek neden aynı şehir değil mi sonuçta kimlikte ilçe yazıyor mu ki.

Ne alaka anlamadım eşinizin isteği çok saçma geldi bana kim umursuyo kimlikte doğum yerinin neresi olduğunu acaba Keşke baştan tamam demeseydiniz şimdi der size en başta tamam dedin diye

Kocaniz bence bi doktora görünsün. Normal devil bu kadar sacma saplantili olmak. Ben ilcede yasiyorum, napsam da dogumu merkezde nasil yapsam diye dusunup duruyorum. Adamin derdine bak. Hayir bi de sizin sağlığınızı ikinci plana atacak kadar sacma bir istek. Nasil sabrettiniz, baya ciddi kötü kavga sebebi cunku

Eşinizin isteği çok saçma, ama sizin de bastan tamam demeniz hata

Basbayağı saçmalık
Doğum için 10dk uzaklıktaki hastane yerine kalkıp ilçeye mi gideceksiniz yani? Hiçbir akla mantığa sığan yanı yok... eşinizin ailesi padişah soyu falan mı, bu ilçe Topkapı Sarayı mı başka türlüsü abes.

Kimlikte şehirin adı yazmıyormu zaten, ilçe ne alaka
benmi anlamadım

Bebek hangi ilçede doğarsa orası yazılır takılacak en son iş bence eşinizin başka sorunları oalbilir mi aileen baskı yönünde
ayrıca sen nerede kontrol oluyorsan o dr doğum yap seni tanıyan dr olsun sen seçersin hekimini eğer kv seçiyorsa o doğursaymış.

Estağfirullahhhh... 3 tane çocuğum var ne benim böyle bişey aklıma geldi ne de eşimin.
Ne saçma işler yaaaa...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…