Eşimin saçma sapan diretmelerinden yoruldum haksız mıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazı erkekler ve kadinlar o kadar uyuz sinir itici olabiliyor ki bir konuda diretmede . Kadin cağizda cenesinden kurtulmak için tamam demistir çozüm arıyordur . Bilgisi olan yardımcı olmali bence . Dert ustune derrt bindirmeye gerek yok . Zaten kadin hamile iyice stres etmeyin . Bazi insanlarda evlendikten sonra hatta cocuk dogmadan once bile degisebiliyor simdi niye dogru birini bulamamis boyle sacma birinden cocukmu olur diyen olursa diye soyluyorum . . Hayirli cumalar herkes sakin olsun

Yok Allahtan onu bana bıraktı :)

Öncelikle evladınızı hayırla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim .Kimlik çıkartırken hastanenin verdiği doğum raporunu götürüyorsunuz hastane hangi ilçede ise ona göre çıkartıyorlar. Eşiniz farklı bir yol deneyip çıkartacaksa bilemem.Ama bu Cennet vatanın her bir ili ,ilçesi, köyü değerli ben takılmazdım

Eşinizin talebinin über saçmalığını es geçip direk çözüm önerisi yapayım: İlçedeki hastanenin tam teşekküllü yeni doğan yoğun bakımı var mı? Eğer yoksa bu bahanenin ötesinde talep edebileceğiniz çok haklı bir argüman. Bir de ilçedeki doktorların ve hastanenin yorumlarına bakın, olumsuz şeyler varsa oradan yürürsünüz. Öyle talebe böyle muamele, yapacak bişey yok. Hamile kadını üzdüğü şeye bak, pes.

Esinizin istegine anlam veremedim. Sizin muayene olduğunuz bir doktor yok mu? Tam dogum zamani bilmediginiz bir hastanede, tanimadiginiz bir doktora nasil guveneceksiniz?
Var olmazmı şuan merkezde hali hazırda düzenli gittiğim doktor var ama doğum zamanı ilçedeki doktora gitmemi istiyor delimi ne

Valla 9 ay karnımda taşıyacağım, hem benim hem bebeğimin cani mevzu olacak, esim böyle sacma bir taleple gelse sana b.k yemek düser derdim. Doğumda ne yaşanacağı belli değilki mesela benim ilk doğumum iyi gecti ama oğlumun yeni doğan yoğun bakıma ihtiyacı oldu ve Allahtan öncesinde arastirmistim. 2 doğumumdada 20 dakikalık sezeryana güle oynaya gittim 3.5 saatte çıktım çok cok zor bir doğum olmuş . eğer doktorlarım tecrübeli olmasa kurtulamazdim. oyüzden eşin neyin kafasını yaşıyor bilmiyorum ama talebi saćma ötesi. Birde bu sağlıkla alakali bir durum inat neymis. Edin kör cahil. .Hamilelik boyunca seni takip eden doktoru tercih etmen hem senin hem bebeğin icin en dogrusu.

Nerede doğum.yaparsaniz orası yazar. İlçenin adı yazmaz. Eski kimlikte yaziyorlardi ancak yeni sistemde olmuyor

Ne garip takıntılar. Cocuk sahibi olmayi ego besleme araci yapanlar o kadar belli oluyor ki, eşiniz de boyle.

Sinir stress olacaginiz şeylere tamam demezsiniz bir daha.

Adam taa evlenmeden önce bile diyormuş bunu. Bize saçma gelse de önem veriyor demek ki. Siz de tamam demişsiniz hata sizde. Yapmayacaginiz şeyin sözünü vermeyin. Erkek kadın farketmez en ifrit olduğum şey.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…