• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin saçma sapan diretmelerinden yoruldum haksız mıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşiniz soy kütüğüyle dogum yerini karistiriyor olabilir mi? Esimin soy kütüğu istanbulun en eski semti guzel bir ilcesi, ama cocuk gaziosmanpaşa da doğacak diye üzülmüştü 🤣 anlam verememiştim meğer o çocuk nerede doğarsa kütüğü de orası oluyor sanıyormuş 🤣 söyleyince rahatladı 🤣
Mesela bende şu saçmalığı anlamiyorum ben eşimle evleniyorum kütüğün niye ona geçiyor sanki anam babam hadi benim çok değişmedi rizeliydim rizeli kalmaya devam ettim şükür 🤣

Aşırı derecede saçma bir talep eşinizinki. Fakat siz bu talebi kabul etmişsiniz. Rahatsız olacaksanız kabul etmeseydiniz baştan. Önce tamam diyip sonra vazgeçince haksız olan taraf siz oluyorsunuz.

doğru düzgün erkek sayısının bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az olması konusunda sorun kimde peki?
evet bu erkekleri seçen kadınlar da sorunsuz değil ama kaç tane düzgün erkek var muamma.
erkeklerimiz berbat bunu kabul etmek lazım.
kadın sitesinde erkek korumacılığı yapmanın anlamı yok.
çoğunluk diye bir gerçek var maalesef.
seçim yapma ve değer bilme konusuna katılıyorum ama erkekler sorunlu olmasaydı kadın cinayetleri gibi kara bir leke olmazdı hayatımızda.
katledilen bir kadın için de katili sevgilisi çıktığında, eh böyle birini seçerse ölür tabii gibi yorumlar yapılıyor, şahit oluyorum.
doğruluk payı yok değil zira adamın tipe bakıyorum ben sokakta görsem yolumu değiştiririm, korkarım, belli ne olduğu.
ama geçenlerde gencecik bir kız tanımadığı bir erkek tarafından kılıçla katledildi mesela.
sorun bal gibi de erkeklerde, hem de her konuda.
Orda demek istediği bence bunları tercih eden kadınlar olduğu sürece bu erkekler bu kafalar değişmiyecek kimse bu tarz adamları beğenmese kabul etmese değişmek zorunda kalacaklar

Orda demek istediği bence bunları tercih eden kadınlar olduğu sürece bu erkekler bu kafalar değişmiyecek kimse bu tarz adamları beğenmese kabul etmese değişmek zorunda kalacaklar
orası öyle zaten yorumumda da belirttim ama kadınlar bu kafaya katlanmıyor diye kendini değiştirecek erkek sayısının pek az olduğunu düşünüyorum maalesef. benim erkek cinsiyetimden hiç umudum kalmadı kimse kusura bakmasın. buradaki anneleri tenzih ederim.

böyle yetişkin olamayan erkekler özellikle genç kadınlara cazip geliyor heralde çünkü aklı başında birisi boş vaatlerde yada umut satmaz tabi karşısındaki kişiyi manipüle etmek istemiyorsa ama bu yetişkin olamamışlar iyi umut satar birde karşısındakinden kendini üstün gördüğü için bu da bazı kadınların hoşuna gidebiliyor. gerçi tencere tava misali toplumun kalitesi zaten belli bu cinsiyetten bağımsız
bence o tarz kadınlarda ben bunu adam eder yola getirir değiştiririm düşüncesi var. öyle birini sahiden az buçuk değiştirebilen kadın kendini başarılı sayıyor. adam ettim falan diyor. aslında olmamış meyveyi yiyip aa bunun tadı kötü diyen kendisi :)
hülya avşar mıydı neydi toplumda tanınan bilinen kadınlar bile saçma sapan konuşuyorlar bazen, erkeği sırf erkek olduğu için üstün kılan saçma sapan söylemlerde bulunuyorlar. kendisinin tuzu kuru tabii para pul gırla, çevresinde her kaliteden erkek var seç beğen al, biraz saçmalayıp gündem yaratıyorlar (zamanında yapmıştı) ve kendisi gibi düşünen yığınla kadın çıkıveriyor ortaya. tuzu kuru olmayan...

Arkadaşlarım merhaba,
5 aylık hamileyim.
Güzel bir şehirde merkezde yaşıyoruz kendi ailemde aynı yerde yaşıyor.
Fakat eşimin ailesi aynı şehirde ilçe de yaşıyor.
Sıkıntımız şu eşim derki çocuğum kimliğin de benim doğduğum yerin adı yazmasını istiyorum.
Ailemin bulunduğu özel bir hastanede doğum yap.
Böyle bir durum var mı kızlar ben merkezde doğum yapıp kimliği ilçede çıkartmazmıyım .
Acayip sinir stres oldum ne yapacağım bilemedim.
ki bunu bana daha hamile olmadan önce de demişti baştan söyleyeyim böyle olsun istiyorum diye,
O zaman tamam diyip geçiştirmiştim açıkcası çok ciddi olacağını düşünmedim.
Eşiniz çok saçma 🙄

orası öyle zaten yorumumda da belirttim ama kadınlar bu kafaya katlanmıyor diye kendini değiştirecek erkek sayısının pek az olduğunu düşünüyorum maalesef. benim erkek cinsiyetimden hiç umudum kalmadı kimse kusura bakmasın. buradaki anneleri tenzih ederim.
Gitgide kötüleşiyor zaten hani bi tarafları düzelse başka huyları çıkıyor mesela şimdi karısının parasına çöken erkek dolu etraf 😱 konuları okudukça çok şasırıyorum hiç görmediğim tarzda herifler

Gitgide kötüleşiyor zaten hani bi tarafları düzelse başka huyları çıkıyor mesela şimdi karısının parasına çöken erkek dolu etraf 😱 konuları okudukça çok şasırıyorum hiç görmediğim tarzda herifler
evet bir de şey var, mesela kendi kendine çoğu şeyi halledebilen bir kadınsan zerre sorumluluk almıyorlar, ellerini eteklerini çekiyorlar her şeyden. aklıma şu muhabbet geliyor, o kavanoz kapağını açmasına izin ver :D gerçekten öyle, buna izin vermeyip yok hayatım ben hallederim dediğin anda hayatında süs bebeği gibi takılmaya başlıyorlar maşallah. sonra bi bakmışsın adam zor gününde yanında değil. bi bakmışsın gece vakti eve neyle, nasıl gittiğin umurunda değil. bi derdin mi var, halledersin nasıl olsa adam yok piyasada. o seviyeye getiriyor bazıları. çözemiyorum, ne alaka... illa ezilip büzülmemiz, onlara muhtaç olmamız mı lazım? ben kendi paramı kazanır kendi yolumu çizer, her şeyin üstesinden gelirim. ama hayatımda sevdiğim, değer verdiğim, sevgi paylaşmak istediğim biri olursa bunları daha güzel yaparım. bunu anlayamıyorlar.

Arkadaşlarım merhaba,
5 aylık hamileyim.
Sıkıntımız şu eşim derki çocuğum kimliğin de benim doğduğum yerin adı yazmasını istiyorum.
Böyle bir durum var mı kızlar ben merkezde doğum yapıp kimliği ilçede çıkartmazmıyım .
ki bunu bana daha hamile olmadan önce de demişti baştan söyleyeyim böyle olsun istiyorum diye,
Bu kadar luzumsuz bi iste duymadım daha önce kusura bakmayın. Nedenini sordunuz mu sebebi neymiş merak ettim.

evet bir de şey var, mesela kendi kendine çoğu şeyi halledebilen bir kadınsan zerre sorumluluk almıyorlar, ellerini eteklerini çekiyorlar her şeyden. aklıma şu muhabbet geliyor, o kavanoz kapağını açmasına izin ver :KK70: gerçekten öyle, buna izin vermeyip yok hayatım ben hallederim dediğin anda hayatında süs bebeği gibi takılmaya başlıyorlar maşallah. sonra bi bakmışsın adam zor gününde yanında değil. bi bakmışsın gece vakti eve neyle, nasıl gittiğin umurunda değil. bi derdin mi var, halledersin nasıl olsa adam yok piyasada. o seviyeye getiriyor bazıları. çözemiyorum, ne alaka... illa ezilip büzülmemiz, onlara muhtaç olmamız mı lazım? ben kendi paramı kazanır kendi yolumu çizer, her şeyin üstesinden gelirim. ama hayatımda sevdiğim, değer verdiğim, sevgi paylaşmak istediğim biri olursa bunları daha güzel yaparım. bunu anlayamıyorlar.
Aaa o kavanoz kapağı actırmayan gadın ben 🤣 ve bütün erkek işlerini ben yaparim çunkü çok seviyorum 🙈 tadilat tamirat lazım olunca ara beni :27: ama mesela eşime ne desem yapar karakter meselesi heralde herseyi ben yapsamda hiç süs bitkisi gibi takılmaz tabi kafası hep rahattır erkek gibi karisi var :70: napak dr ayşecik gibi cips paketini açamıyak mı :70: hoş erkekler seviyor onları ya kendilerini güclü görüyorlar heralde erkekim ben :deli:bizde hala damacana taşiyalim 🤣

Aaa o kavanoz kapağı actırmayan gadın ben 🤣 ve bütün erkek işlerini ben yaparim çunkü çok seviyorum 🙈 tadilat tamirat lazım olunca ara beni :KK53: ama mesela eşime ne desem yapar karakter meselesi heralde herseyi ben yapsamda hiç süs bitkisi gibi takılmaz tabi kafası hep rahattır erkek gibi karisi var :KK70: napak dr ayşecik gibi cips paketini açamıyak mı :KK70: hoş erkekler seviyor onları ya kendilerini güclü görüyorlar heralde erkekim ben :deli:bizde hala damacana taşiyalim 🤣
evet aslında bizim gibi her şeyi halledebilen kadınlara gizli gizli hayranlık duyar ama cips paketi açamayan süs bebekleriyle sevgili olurlar :D

Mesela bende şu saçmalığı anlamiyorum ben eşimle evleniyorum kütüğün niye ona geçiyor sanki anam babam hadi benim çok değişmedi rizeliydim rizeli kalmaya devam ettim şükür 🤣

Off ben bilmiyordum öyle bir şey. 🙄 Evlendikten sonra görünce bozulmuştum biraz hala hoşuma gitmiyor.
Hayatimda görmediğim, benden çok alakasiz biyerde kayitli gorunuyorum. 😁

Kaynanam da diyor sen artik karadenizli oldun. Yazmayla oluyor sanki. 🤭
Cidden gıcık bir şey

Yorumları okuyamadım yazıldı mı bilmiyorum.

Eşiniz eline kimliğini alıp baksın bir zahmet. Yeni kimliklerde doğum yeri yazmıyor. Nüfus kayıt örneği çıkarırsa görür ancak o çok muhterem! yerin adını.

Ayrıca doğum raporuyla kimlik çıkıyor o yüzden merkezde doğurup ilçe yazdıramazsınız.

Baştan öylesine de olsa tamam dememeliydiniz.

Eşiniz fazlasıyla saçmalıyor.

Off ben bilmiyordum öyle bir şey. 🙄 Evlendikten sonra görünce bozulmuştum biraz hala hoşuma gitmiyor.
Hayatimda görmediğim, benden çok alakasiz biyerde kayitli gorunuyorum. 😁

Kaynanam da diyor sen artik karadenizli oldun. Yazmayla oluyor sanki. 🤭
Cidden gıcık bir şey
Ooo hemşerim 🤣

Gün geçmiyor ki şaşırmayalım. Ne farkeder ki yani eşe bak. Kütük zaten orası olacak deyin😂

Türk erkekleri berbattttttttt

Bakın cidden saydım okuyanlar için

Toplam erkek sayisi = 40M
Eli ayağı düzgün erkek sayısı = Tüm erkeklerin %20si = 8M
Bu erkeklerden ailenin ağzının içine bakmayanlar, birey olabilmiş olanlar = max 1 M (bura tamamen tahmini kendi tahmininiz koyabilirsiniz)
Kalan erkeklerden kaşı gözü oynamayanlar, tekeşli hayat sürenler, namuslu olanlar = 200.000

40 milyondan max 200.000 tane akli basinda erkek o da en iyi ihtimalle:bicak:
siz sanırım yurtdışında yaşıyordunuz, yabancı erkeklerde bu oranlar nasıl :KK22:

Ne saçma ya offf 😖
Dogum ani mi gelisecek planli mi olacak belli degil, anne de bebek de saglikli olsun iyi bir hastane olsun demek yerine ana babasina yaranma pesinde. Hey allahim....

böyle bir durum mümkün değil sizi 5. aya kadar hangi doktor kontrol ettiyse doğumunuzu da o gerçekleştirir. başka bir doktor bilmediği bir bebek için riske girmez hakkında hiç bir bilgisi yokken yapmıyorlar. başka hastanede doğum yapmak için son 3 ay sizi izlemiş olması gerekiyor en azından özel hastanelerde bu şekilde.

Arkadaşlarım merhaba,
5 aylık hamileyim.
Hastanenin yakın olanı makbuldur der geçerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X