eşimin saçma sapan 'şaka'sı😒

Yalnizbiranne

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2019
1.484
1.503
63
Hanımlar merhaba. Bu akşam yemek yerken eşim sen ev işlerine yetişemiyosun sana bi yardımcı lazım dedi. Arkadaşımın eşi de ona şakasına suriyeli bi hanım aliyim hem sana yardım eder diyormuş. Sen de suriyeli şakası mı yapacaksın onun gibi dedim. Yok Türkçe bilmesi yeter.önemli olan ten uyumu dedi. ben gelene kadar sana ev işlerine yardım eder sen yokken de bana deyip güldü. O kadar sinir oldum ki ne saçmalıyorsun şaka mı yani bu dedim elimdekini fırlatacak oldum kendimi zor tuttum. 2 bebeğim var onlarla uğraşmak gerçekten zor, hayatım da hep onların altını değiştirmek, doyurmak, ev işleriyle geçiyor baya çabalıyorum çocuklar ve ev için.sözde şaka bile olsa bütün sinirlerim bozuldu siz olsanız gülüp geçebilir miydiniz?

Seviyesizlik... böyle bişey diyecek tek şey istiyorsan başka kadın boşuyum seni git evlen olurdu

Saka degıl kı bu leşlık, ıgrenclık, saygısızlık, sevgisizlik.
Bana abartıyorsun, keyfimi kaçırıyorsun filan dedi çok sarılmaya çalıştı. Gönlümü almaya çalıştı ama çok bozuldu sinirlerim dışarı çıkacaktı bi an önce çık dedim. Gitti şimdi. Gelince tatlı yapmamı istedi hiç bir şey gelmiyor içimden böyle sinirimi bozunca. Bu arada profilinize yazdığınız cümle çok güzel ben de yazıcam wp kişisel ileti kısmına

Misliyle cevap verip bende birini bulayım o da senin yetemediğin şeylere bakar deseydiniz. Bakalım o zaman da komik gelecek miydi
İçimden geçti evet yetersiz olduğu bi konu da var gerçekten ama diyemedim hadi incinmesin diye çünkü ağır olurdu

Kocan leş bır adam, senınle her konunda bunun uzerıne uzun uzadıya yazisiyoruz.

Sevgisiz saygısız ıgrenc biri... genel olarak degıl ama sadece sana karşı boyle. Hala oyle dedı boyle dedı diye sorgulamana sasırıyorum.

Leyla seni cok seviyorum hayatta basıma gelen en guzel sey sensin dese buna sasır.

Ama bu tip davranislarına neden sasırıyorsun, anlamiyorum.

Ben olsam abartısız söylüyorum evden çıkar giderdim. Gerçekten sizin için üzüldüm. O Nasıl bi şakaymış. Hele önemli olan “ten uyumu” hele Hele sen yokken bana ne demek yaaa. Siz nasıl sabırlısınız öyle. Ya lütfen sevgili kadınlar çocuk ev diye kendinizi harap etmeyin erkeklerin bu lafları altında kalmayın kendinizi ezdirmeyin. Bakımınızı yapın hobi edinin tiril tiril olun kendiniz için başkası için değil!!!!aynı espiriyi siz yapsanız ne olur acaba. Lütfen tavrınızı koyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…