- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Böyle bir Adam öyle dense vurmaya bile kalkabilir maalesefAslinda "mh evet sende bazi seylere yetisemiyorsun. Bende kendime böyle koca .... bir italyan mi alsam yanina" dese asil oturur asaya böyleleri, ama onlar yerine yine biz utaniriz
Ahh keşke bu şekilde söylemek aklıma gelseydi ama işte erkekliğine dokunurdu laf yine de ona müstehakBöylelerine direk,eksikliklerini belli edecek karşı bir şaka yapacaksin morarip kalacak.
"Bi tanesini çok tatmin ettin de ikincisi kaldı " deyip gülmek gibi gibi :)
Arkadaşımın eşi de ona şakasına suriyeli bi hanım aliyim hem sana yardım eder diyormuş. Sen de suriyeli şakası mı yapacaksın onun gibi dedim.
Böyle bir Adam öyle dense vurmaya bile kalkabilir maalesef
O da biliyor. Karı koca arkadaşlarımız var adam sürekli böyle sözde şakalar yapıyor.ben hiç bi zaman komik bulmadım ki. Sinirim bozuluyor hatta erkekler böyle konuşunca. 4 e kadar yolu var filan diyormuş eşime de artık şaka mı neden böyle konuşuyor bilmem de ben adama zaten hep kızıyorum o arkadaşım çok çok iyi biri, onun kıymetini bilmiyor diye düşünüyorum. Bu akşam eşim öyle söyleyince adamın konuşmaları aklıma geldiBunu diyen siz misiniz?
Sizin arkadaşınızın eşi mi demiş suriyeli hanım alayım diye?
Ve siz de bunu eşinize mi söylüyorsunuz???
İkinizde de sorun var kusura bakmayın
Çok çirkin sözler gerçekten. O an asla gulmezdim tabiki böyle şeylerin şakası olmaz. O zaman aklıma gelmezdi sinirden ama söylemek isteyeceğimHanımlar merhaba. Bu akşam yemek yerken eşim sen ev işlerine yetişemiyosun sana bi yardımcı lazım dedi. Arkadaşımın eşi de ona şakasına suriyeli bi hanım aliyim hem sana yardım eder diyormuş. Sen de suriyeli şakası mı yapacaksın onun gibi dedim. Yok Türkçe bilmesi yeter.önemli olan ten uyumu dedi. ben gelene kadar sana ev işlerine yardım eder sen yokken de bana deyip güldü. O kadar sinir oldum ki ne saçmalıyorsun şaka mı yani bu dedim elimdekini fırlatacak oldum kendimi zor tuttum. 2 bebeğim var onlarla uğraşmak gerçekten zor, hayatım da hep onların altını değiştirmek, doyurmak, ev işleriyle geçiyor baya çabalıyorum çocuklar ve ev için.sözde şaka bile olsa bütün sinirlerim bozuldu siz olsanız gülüp geçebilir miydiniz?
o kadar şakaya tahammüllü insanım, aradaki samimiyetin derecesine bağlı olarak eşek şakasına bile gülerim.ama bu şaka değil yani, bu ne biçim laf yaHanımlar merhaba. Bu akşam yemek yerken eşim sen ev işlerine yetişemiyosun sana bi yardımcı lazım dedi. Arkadaşımın eşi de ona şakasına suriyeli bi hanım aliyim hem sana yardım eder diyormuş. Sen de suriyeli şakası mı yapacaksın onun gibi dedim. Yok Türkçe bilmesi yeter.önemli olan ten uyumu dedi. ben gelene kadar sana ev işlerine yardım eder sen yokken de bana deyip güldü. O kadar sinir oldum ki ne saçmalıyorsun şaka mı yani bu dedim elimdekini fırlatacak oldum kendimi zor tuttum. 2 bebeğim var onlarla uğraşmak gerçekten zor, hayatım da hep onların altını değiştirmek, doyurmak, ev işleriyle geçiyor baya çabalıyorum çocuklar ve ev için.sözde şaka bile olsa bütün sinirlerim bozuldu siz olsanız gülüp geçebilir miydiniz?
bu uyuz erkekler sanki birkaç kadına (her anlamda)yetecekmiş gibi kendi aralarında bu şakaları çok yapıyorlar . ben birkeç yıl önce işyerinde bir konuşmaya şahit olmuştum işin ilginç tarafı kadın da adamın iktidersızlığından bana şikayet ediyordu adamda tabi nereden bilsin işyerindeki erkeklere bana kadın yetmez 4 5 kadın anca diyip duruyordu.O da biliyor. Karı koca arkadaşlarımız var adam sürekli böyle sözde şakalar yapıyor.ben hiç bi zaman komik bulmadım ki. Sinirim bozuluyor hatta erkekler böyle konuşunca. 4 e kadar yolu var filan diyormuş eşime de artık şaka mı neden böyle konuşuyor bilmem de ben adama zaten hep kızıyorum o arkadaşım çok çok iyi biri, onun kıymetini bilmiyor diye düşünüyorum. Bu akşam eşim öyle söyleyince adamın konuşmaları aklıma geldi
aynen ya onları çağresiz gördükleri için güzel bulmasalarda ezebilirler ondan.Rus kadin almalari bitti suriyeli alma sevdalari basladi
Bizimki de o misal ben şikayet etmiyorum yetersizliğini hiç belli bile etmedim o ev işlerinden girdi abuk subuk konuştubu uyuz erkekler sanki birkaç kadına (her anlamda)yetecekmiş gibi kendi aralarında bu şakaları çok yapıyorlar . ben birkeç yıl önce işyerinde bir konuşmaya şahit olmuştum işin ilginç tarafı kadın da adamın iktidersızlığından bana şikayet ediyordu adamda tabi nereden bilsin işyerindeki erkeklere bana kadın yetmez 4 5 kadın anca diyip duruyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?