eşimin saçma sapan 'şaka'sı😒

Aslinda "mh evet sende bazi seylere yetisemiyorsun. Bende kendime böyle koca .... bir italyan mi alsam yanina" dese asil oturur asaya böyleleri, ama onlar yerine yine biz utaniriz
Böyle bir Adam öyle dense vurmaya bile kalkabilir maalesef

Böylelerine direk,eksikliklerini belli edecek karşı bir şaka yapacaksin morarip kalacak.
"Bi tanesini çok tatmin ettin de ikincisi kaldı " deyip gülmek gibi gibi :)
Ahh keşke bu şekilde söylemek aklıma gelseydi ama işte erkekliğine dokunurdu laf yine de ona müstehak

Arkadaşımın eşi de ona şakasına suriyeli bi hanım aliyim hem sana yardım eder diyormuş. Sen de suriyeli şakası mı yapacaksın onun gibi dedim.

Bunu diyen siz misiniz?
Sizin arkadaşınızın eşi mi demiş suriyeli hanım alayım diye?

Ve siz de bunu eşinize mi söylüyorsunuz???

İkinizde de sorun var kusura bakmayın

Bunu diyen siz misiniz?
Sizin arkadaşınızın eşi mi demiş suriyeli hanım alayım diye?

Ve siz de bunu eşinize mi söylüyorsunuz???

İkinizde de sorun var kusura bakmayın
O da biliyor. Karı koca arkadaşlarımız var adam sürekli böyle sözde şakalar yapıyor.ben hiç bi zaman komik bulmadım ki. Sinirim bozuluyor hatta erkekler böyle konuşunca. 4 e kadar yolu var filan diyormuş eşime de artık şaka mı neden böyle konuşuyor bilmem de ben adama zaten hep kızıyorum o arkadaşım çok çok iyi biri, onun kıymetini bilmiyor diye düşünüyorum. Bu akşam eşim öyle söyleyince adamın konuşmaları aklıma geldi

Çok çirkin sözler gerçekten. O an asla gulmezdim tabiki böyle şeylerin şakası olmaz. O zaman aklıma gelmezdi sinirden ama söylemek isteyeceğim
" O zaman kadın değil erkek alalım çünkü en çok yardıma ihtiyacı olan benim de n azından benimle de ilgilenir " öyle kocaya böyle cevap verilir ama işte ben de veremezdim sanırım yani sinirden aklıma gelmezdi

o kadar şakaya tahammüllü insanım, aradaki samimiyetin derecesine bağlı olarak eşek şakasına bile gülerim.ama bu şaka değil yani, bu ne biçim laf ya

Erkekler arasinda hep boyle konusmalar gecer sozum ona sakadir her sakanin altinda bi gerceklik payi yatar hele hele ki karisina boyle konusmasi cok saygisizca s.efsizliktir ve maalesef ki esinizin eline bir suriyeli kadin gecse aninda sizi aldatacak durumda sizde susmayin lutfen ne soylemek istiyorsaniz soyleyin korkmayin ben boyle susan kadinlarida anlamiyorum onu incitmek istemedim de ne demek yahu ama siz inciniyorsunuz yazik degilmi size

bu uyuz erkekler sanki birkaç kadına (her anlamda)yetecekmiş gibi kendi aralarında bu şakaları çok yapıyorlar . ben birkeç yıl önce işyerinde bir konuşmaya şahit olmuştum işin ilginç tarafı kadın da adamın iktidersızlığından bana şikayet ediyordu adamda tabi nereden bilsin işyerindeki erkeklere bana kadın yetmez 4 5 kadın anca diyip duruyordu.

Bana çok hayrın oldu da başka kadınlara mı açılcaksın, satın almasan düzgün bir kadın da bakmadı zaten derdim

Şaka bir yana eşinizin yeni kadın fikrinde direkt köle ticaretine yönelmesi iğrenç. O zavallı kadınlar savaştan kaçarken şerefsizlerin eline düşüp satılıyor işte. Bu adamın insan ticaretine sıcak bakması mı, yüzünüze baka baka saygısızlık etmesi mi... hangisi daha iğrenç bilmiyorum. Eşiniz iğre bir herif

Bizimki de o misal ben şikayet etmiyorum yetersizliğini hiç belli bile etmedim o ev işlerinden girdi abuk subuk konuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…