- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Öyle bi hayalin varsa çocukların bakım parasını öde git ne halt yersen ye dedim hiç yakışıyor mu bu laflar dedi
Cok basit bir kişilik... bunun sakası mi olurmuşHanımlar merhaba. Bu akşam yemek yerken eşim sen ev işlerine yetişemiyosun sana bi yardımcı lazım dedi. Arkadaşımın eşi de ona şakasına suriyeli bi hanım aliyim hem sana yardım eder diyormuş. Sen de suriyeli şakası mı yapacaksın onun gibi dedim. Yok Türkçe bilmesi yeter.önemli olan ten uyumu dedi. ben gelene kadar sana ev işlerine yardım eder sen yokken de bana deyip güldü. O kadar sinir oldum ki ne saçmalıyorsun şaka mı yani bu dedim elimdekini fırlatacak oldum kendimi zor tuttum. 2 bebeğim var onlarla uğraşmak gerçekten zor, hayatım da hep onların altını değiştirmek, doyurmak, ev işleriyle geçiyor baya çabalıyorum çocuklar ve ev için.sözde şaka bile olsa bütün sinirlerim bozuldu siz olsanız gülüp geçebilir miydiniz?
Hanımefendi eşinizin şakası da oldukça ağır aslında şaka bile denmez nasıl bir patavatsızlık şok oldum okurken.İçimden geçti evet yetersiz olduğu bi konu da var gerçekten ama diyemedim hadi incinmesin diye çünkü ağır olurdu
İnanmam ki öyle dese. 31 yaşına girdim, daha önce beni gerçek anlamda seven de oldu. Bir erkeğin sevgisi nasıl olur, gerçekten sevilmek nasıl olur biliyorum. Eşimin öyle sevmediğini de biliyorum. Her şey benim salaklığım işte. Duygularımla yaşaya yaşaya bu hale geldi hayatımKocan leş bır adam, senınle her konunda bunun uzerıne uzun uzadıya yazisiyoruz.
Sevgisiz saygısız ıgrenc biri... genel olarak degıl ama sadece sana karşı boyle. Hala oyle dedı boyle dedı diye sorgulamana sasırıyorum.
Leyla seni cok seviyorum hayatta basıma gelen en guzel sey sensin dese buna sasır.
Ama bu tip davranislarına neden sasırıyorsun, anlamiyorum.
Sasırma diyorum bende iste. Zaten hep bu adam. Sadece kendını uzersın okadar.İnanmam ki öyle dese. 31 yaşına girdim, daha önce beni gerçek anlamda seven de oldu. Bir erkeğin sevgisi nasıl olur, gerçekten sevilmek nasıl olur biliyorum. Eşimin öyle sevmediğini de biliyorum. Her şey benim salaklığım işte. Duygularımla yaşaya yaşaya bu hale geldi hayatım
Sonra da şaka yaptım desin bence, bakalım nasıl öküz oturuyor üstüne o zamanBoşanmayı düşünmüyorsanız bile uyarı maiyetinde boşanma dilekçesi gönderin.Yalvarmaya başladığında geri çekersiniz.Yoksa böyle "şakalara" devam edebilir
Şaka öyle yapılmaz böyle yapılır desinSonra da şaka yaptım desin bence bakalım nasıl öküz oturuyor üstüne o zaman
Profil fotoğrafını görünce istemsiz kahkaha attımYuhhhh böyle şaka mı olur ne kadar iğrenç bir kocanız var!
Şaka öyle yapılmaz böyle yapılır desin
hiç de yapmayınBana abartıyorsun, keyfimi kaçırıyorsun filan dedi çok sarılmaya çalıştı. Gönlümü almaya çalıştı ama çok bozuldu sinirlerim dışarı çıkacaktı bi an önce çık dedim. Gitti şimdi. Gelince tatlı yapmamı istedi hiç bir şey gelmiyor içimden böyle sinirimi bozunca. Bu arada profilinize yazdığınız cümle çok güzel ben de yazıcam wp kişisel ileti kısmına
Hah onun dedigi çok yakışıyor zaten gıcık bi kocan var agzının ortasına terlikle vurasım geldiÖyle bi hayalin varsa çocukların bakım parasını öde git ne halt yersen ye dedim hiç yakışıyor mu bu laflar dedi
Şaka maka gülüyorum ama başıma gelse fena yaparım adamı.Şaka öyle yapılmaz böyle yapılır desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?