eşimin saçma sapan 'şaka'sı😒

Cok basit bir kişilik... bunun sakası mi olurmuş

İçimden geçti evet yetersiz olduğu bi konu da var gerçekten ama diyemedim hadi incinmesin diye çünkü ağır olurdu
Hanımefendi eşinizin şakası da oldukça ağır aslında şaka bile denmez nasıl bir patavatsızlık şok oldum okurken.

İnanmam ki öyle dese. 31 yaşına girdim, daha önce beni gerçek anlamda seven de oldu. Bir erkeğin sevgisi nasıl olur, gerçekten sevilmek nasıl olur biliyorum. Eşimin öyle sevmediğini de biliyorum. Her şey benim salaklığım işte. Duygularımla yaşaya yaşaya bu hale geldi hayatım

Sasırma diyorum bende iste. Zaten hep bu adam. Sadece kendını uzersın okadar.

hiç de yapmayın

Valla aldatmaktan açılmıştı konu eşimle. Bende boşarım seni ne uğraşıcam demiştim bana şakasına hiçbişey yapamazsın oturursun oturduğun yerde diyince bende iyi bende başka biriyle aldatırım seni boy boyda fotolar atarım sende bakar bakar oturursun yerine dedim kalakaldı öyle. Deme öyle şeyler falan dedi.. Bu tarz şaka yaptılar mı yapıştır cevabı tüyleri bi diken diken olsun bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…