Eşimin saçma soruları

ezo26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
4.917
5.299
158
Hayırlı ramazanlar arkadaslar,
Yaklaşık 1.5 aydır kızımla beraber yalnızız evimizde korona sebebiyle. Eşim de asker oldugu için izole edilmek sebebiyle eve gönderilmiyor tüm personelle birlikte. Telefonla irtibatımız var şuan sadece.

6 senelik evliliğimizde 4 5 kez ara ara masaj salonuna gitmek istedigini belirtti. Ben de içimden hayır desem de tamam git madem dedim. Ama gitmedi hiçbirinde boşver dedi.

Bugün yine telefonda korona bitip eve geldikten sonra sen işteyken bir ara masaj salonuna gideyim olur mu dedi.Ben de yine gitmez diye tamam git dedim. Buna cevap olarak' izin vermez misin' dedi. Niye dedim. Masaj için dedi. Sonra konuyu kapattı, beni sordu iyi misiniz diye..

Ben tepki mi vermeliyim, yoksa havalara girmesin diye tamam mı diyim, şimdi gidemezsin desem inatla sinir edecek şeyler söyleyecektir diye düşünüyorum kıskandığımı bildigi için.
Genelde yasak koymam, kısas yaparım. O da çoğu şeyden kaçınır bu yüzden. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Normalde gittikten sonra kadın öğrenirdi, ilk defa öncesinde haber vereni okuyorum sanırım. Bilemedim.

Böyle güzel karın olsun dünya güzeli bebeğin olsun da masaj salonu düşün... Masaja ihtiyacı olabilir ne var yani diyenler olabilir ama ne tür bi masajı kastettiği veya düşündürdüğü belli mutlu sonlu olanlar geldi direkt aklıma. Belki de ben kötü düşünüyorum ama içimde şüphe kalacaksa asla riske atmazdım.

Gıtme de krıze gır dıye yapıyor ozguvensız zargana.
Sanıyor kı masaj salonunda ekmegının pesındekı kadınlar oooo demek sen geldin dıyıp ustune atlayacak. Ayrıca masajı ona erkek yapacak haberı yok.
Izın vermeye devam et, lutfen benı kıskansın allahım dıye huzur kacırmaya calısan bu tiplere ızın vermek, ınsanlıgın şanındandır.

Yerini söyledi. İsmini verdi salonun. Bizim mahalledeki salon için dedim dedi.karantinada oldukları için sırtı agrımış gemideki yataktan. Bir alt devresinde ovdurmuş ama kuvvetli biri lazım olmadı diyor

Korona bittikten sonra demiş ok.
Güzel hamamlı saunali oteller var erkekler için ayrı olan .1 gününü ayırıp dinlenebilir orada masaj da yaptırabilir.
Sen işteyken diye belirtmesini anlayamadım?

masaja gitse ne olacakki ben esime izin veririm hatta daha once gitti beraber de gittik. İnsanlarin hafizasina yerlesmis bir takim dusunceler yuzunden masaja gitmek kotu bir sey gibi algilaniyor fakat insanlarin zaman zaman ihtiyac duyduklari bir sey kotu birsey yok bence.

'Git tabii hayatım hatta ben de gideyim, bu süreç sonrası çok iyi gelir bana da' de o anlar bence.

Yerini söyledi. İsmini verdi salonun. Bizim mahalledeki salon için dedim dedi.karantinada oldukları için sırtı agrımış gemideki yataktan. Bir alt devresinde ovdurmuş ama kuvvetli biri lazım olmadı diyor
O zaman hamama gitsin korona bitince kütletsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…