ezo26 Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2015 4.917 5.299 158 14 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi ezo26 #141 Genckading .!.: Keşke bir tarih olsa en azından sayılı günümüz olurdu böyle çok zor... Genişletmek için tıkla... haziranda salarlar diye düşünüyorum.
Genckading .!.: Keşke bir tarih olsa en azından sayılı günümüz olurdu böyle çok zor... Genişletmek için tıkla... haziranda salarlar diye düşünüyorum.
ezo26 Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2015 4.917 5.299 158 14 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi ezo26 #142 Albatrosanda .!.: Bence ikiniz için masaj ayarlayın sürpriz yapın. Sonra da tepkisine bakın bakalım. İnsanlar ilişkilerini böyle saçma şekilde sorular sorarak denememeli. Nefret ederim böyle şeylerden. Genişletmek için tıkla... Ben asker oldugu için, gelgitler oldugu için her dedigini takmıyorum ama bazen hiç anlam veremiyorum. Masaj için randevu alınacak en son zamandayız
Albatrosanda .!.: Bence ikiniz için masaj ayarlayın sürpriz yapın. Sonra da tepkisine bakın bakalım. İnsanlar ilişkilerini böyle saçma şekilde sorular sorarak denememeli. Nefret ederim böyle şeylerden. Genişletmek için tıkla... Ben asker oldugu için, gelgitler oldugu için her dedigini takmıyorum ama bazen hiç anlam veremiyorum. Masaj için randevu alınacak en son zamandayız
IncIpek04 Güzel günler yakındır Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Ocak 2017 5.659 7.052 198 14 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi ezo26 #143 ezo26 .!.: haziranda salarlar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İnşallah dediğin gibi olur. Ne bizim ne de onların sağlam psikolojisi kaldı...
ezo26 .!.: haziranda salarlar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İnşallah dediğin gibi olur. Ne bizim ne de onların sağlam psikolojisi kaldı...