Açıkçası bende o yüzden hep tamam dedim hiç de gitmedi. Lafı çevirdi :))) yorumunuz harikaGıtme de krıze gır dıye yapıyor ozguvensız zargana.
Sanıyor kı masaj salonunda ekmegının pesındekı kadınlar oooo demek sen geldin dıyıp ustune atlayacak. Ayrıca masajı ona erkek yapacak haberı yok.
Izın vermeye devam et, lutfen benı kıskansın allahım dıye huzur kacırmaya calısan bu tiplere ızın vermek, ınsanlıgın şanındandır.
Benim eşimde deniz kuvvetlerinde şuan zonguldakta 1 .5 aydır hem çocukla karantina hem bu sorular Allah yardımcınız olsun
Hayırlı ramazanlar arkadaslar,
Yaklaşık 1.5 aydır kızımla beraber yalnızız evimizde korona sebebiyle. Eşim de asker oldugu için izole edilmek sebebiyle eve gönderilmiyor tüm personelle birlikte. Telefonla irtibatımız var şuan sadece.
6 senelik evliliğimizde 4 5 kez ara ara masaj salonuna gitmek istedigini belirtti. Ben de içimden hayır desem de tamam git madem dedim. Ama gitmedi hiçbirinde boşver dedi.
Bugün yine telefonda korona bitip eve geldikten sonra sen işteyken bir ara masaj salonuna gideyim olur mu dedi.Ben de yine gitmez diye tamam git dedim. Buna cevap olarak' izin vermez misin' dedi. Niye dedim. Masaj için dedi. Sonra konuyu kapattı, beni sordu iyi misiniz diye..
Ben tepki mi vermeliyim, yoksa havalara girmesin diye tamam mı diyim, şimdi gidemezsin desem inatla sinir edecek şeyler söyleyecektir diye düşünüyorum kıskandığımı bildigi için.
Genelde yasak koymam, kısas yaparım. O da çoğu şeyden kaçınır bu yüzden. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Amin. Evet haberim var Zonguldak ta olduklarından.sustü gemisi sanırımBenim eşimde deniz kuvvetlerinde şuan zonguldakta 1 .5 aydır hem çocukla karantina hem bu sorular Allah yardımcınız olsun
Ben bunun aynısını yasadım nerdeyse. Gıt dendıgınde gıdenıne denk gelmedim.Açıkçası bende o yüzden hep tamam dedim hiç de gitmedi. Lafı çevirdi :))) yorumunuz harika
Ben abartmayıp git diyorum eşim inatla gitmeyip tekrar tekrar soruyor. Yine git dedim buna ragmen izin vermez misin diyor. Artık gına geldi sorularındanBu masaj konusunu abartmayın
Zaman zaman bende eşimde gideriz normal bir faaliyet, sürpriz yapın birlikte gidebileceğiniz bir yer ayarlayın
İletişiminiz bana tuhaf geldi. Ya gider ya gidemez gri durumlar evliliğe hiç uygun değil.Hayırlı ramazanlar arkadaslar,
Yaklaşık 1.5 aydır kızımla beraber yalnızız evimizde korona sebebiyle. Eşim de asker oldugu için izole edilmek sebebiyle eve gönderilmiyor tüm personelle birlikte. Telefonla irtibatımız var şuan sadece.
6 senelik evliliğimizde 4 5 kez ara ara masaj salonuna gitmek istedigini belirtti. Ben de içimden hayır desem de tamam git madem dedim. Ama gitmedi hiçbirinde boşver dedi.
Bugün yine telefonda korona bitip eve geldikten sonra sen işteyken bir ara masaj salonuna gideyim olur mu dedi.Ben de yine gitmez diye tamam git dedim. Buna cevap olarak' izin vermez misin' dedi. Niye dedim. Masaj için dedi. Sonra konuyu kapattı, beni sordu iyi misiniz diye..
Ben tepki mi vermeliyim, yoksa havalara girmesin diye tamam mı diyim, şimdi gidemezsin desem inatla sinir edecek şeyler söyleyecektir diye düşünüyorum kıskandığımı bildigi için.
Genelde yasak koymam, kısas yaparım. O da çoğu şeyden kaçınır bu yüzden. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Hücumbot bizimkiAmin. Evet haberim var Zonguldak ta olduklarından.sustü gemisi sanırım
Bizimki denizaltıHücumbot bizimki
Bilmiyorum ama soruyor. Haber vermeden pek birşey yapmaz geneldeİletişiminiz bana tuhaf geldi. Ya gider ya gidemez gri durumlar evliliğe hiç uygun değil.
Uzun seyirleri oluyor mu esinizin yurtdisindaBizimki denizaltı
Eşim önceden dedi zaten beraber gidelim diye ama. Şuan tekrar izin istiyor kendisi için. Lafı yine kapadı git deyince. Gelene kadar da unutuyor.aslında benimde çok ihtiyacım var deyip birlikte gitmeyi teklif edin.ya masaj deyince neden böyle milletin aklı hep farklı yerlere gidiyor? benim bel ve boyun fıtığım var ve inanılmaz masaj ihtiyacım var ben diyorum eşime gidelim diye oda sana güvenilir bir otelin masaj salonundan yer ayırttıralım ben istemiyorum diyor.onunda boyun fıtığı var bu sefer bana haksızlık gibi geliyor onunda ağrısı var bana yinede sen git diyor.ha kıskanç değiliz sanmayın sakın bana bir erkek,ona bir bayan masaj yapamazz
Olmuyor. 15 gün en fazla 25 günUzun seyirleri oluyor mu esinizin yurtdisinda
Ben abartmayıp git diyorum eşim inatla gitmeyip tekrar tekrar soruyor. Yine git dedim buna ragmen izin vermez misin diyor. Artık gına geldi sorularından
Bence sizde garipsiniz. Net konuşun sıkıldım gitme ya Da git ama bir daha sorma de sende net değilsin bence evliliğinizin oturduğunu düşünmüyorumBilmiyorum ama soruyor. Haber vermeden pek birşey yapmaz genelde
geldiği zaman siz süpriz yapın güvenilir bir yerden ikiniz için masaj pketi alın.onu çaya götürüyor gibi dışarı çıkarın.süpriz olsun.Eşim önceden dedi zaten beraber gidelim diye ama. Şuan tekrar izin istiyor kendisi için. Lafı yine kapadı git deyince. Gelene kadar da unutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?