Eşimin saçma soruları

Hamama gitsin, orda iyi bir masaj yaparlar ona

Yani masaj salonu var masaj salonu var ama eşinizin soylemesinden yaptırmak istedigi seyin sadece masaj olmadığı izlenimini aldım nedense. İnsallah ben yanılıyor olayim ama surekli soyleyip vazgecmesi bile kendini suclu hissettigi icin gibi geldi

Mutlu sonla biten masaj mı

Bende çok nadirde olsa gidiyorum.
iyi geliyor.
eşimden alıştım. Kendisi giderken beni de götürürdü arada. Çok iyi oluyor ya.

konuya dönecek olursam,
Normal bildiğimiz masaj ise bence asla sorun yok.
eşinizi siz tanırsınız en iyi.

hic bir erkek karisina sex ile biten masaja gidebilir miyim der mi yaa? onun icin yurek yemenin otesine gecmek lazim!

adam bi masaja gideyim rahatlayayim demis. ben ara ara esime kendim ayarlarim sevdigimiz otele masaja gider. ne var ki bunda

Konu sahibi ben hala eşimin görevden gelmesini bekliyorum. Eşime soruyorum ama dönecekleri tarihi hala bilmediğini söylüyor. Sizin yeni bir bilginiz veya duyumunuz var mı 66 gün oldu artık kafayı yiyeceğim

Valla çeşit çeşit masaj salonu var bu hangisiymis acaba

Yani bildiğimiz masaj işte. Ama adam sorunca insan işkilleniyor. Masaj deyince ne düşünüyor diye.

Beraber gidin biz hep çift masajına gideriz, hatta spa oteline yer ayırtın sürpriz yapın madem bu kadar istiyo adam
O kadar istemiyor bence ama istiyor gbi yapıyor. Iş ciddiye binince yan çiziyor. Benim birkaç oteli olan mükellefimin saunası spa sı mevcut yalnız şuan kapalı

Sizi kıskandırmaya çalışıyor bence 4-5 kez sormuş git demişsiniz sanki gitme demeniz için uğraşıyor gibi bir de benim bildiğim iki türlü masaj salonu var.Normal masajdan bahsediyordur diye düşünmek istiyorum ama normal masaj yaptırmak için neden 4-5 defa izin istiyor.Kısacası amacı sizi kıskandırmak. Acaba fark etmediğiniz bir nedenden dolayı onun sizi kıskanmasına neden olacak bir olay mı oldu da misilleme yapmaya çalışıyor.

Konu sahibi ben hala eşimin görevden gelmesini bekliyorum. Eşime soruyorum ama dönecekleri tarihi hala bilmediğini söylüyor. Sizin yeni bir bilginiz veya duyumunuz var mı 66 gün oldu artık kafayı yiyeceğim
Evet 2 ay oldu şuan bizim de. Bayramı da ayrı geçireceğiz Sanırım.

Mutlaka olmuştur. Farketmesem de. Bişey leri kıskanabiliyor. 2 aydır ayrıyız. Sanırım egosunu tatmin etmek istiyor.

Şu dönemde adamın düşündüğü şeye bak. Corona bitince masaj salonuna gideyim olur mu? Gerçekten çokkk gereksiz. Gidememiş aklı kalmış resmen.

Bence ikiniz için masaj ayarlayın sürpriz yapın. Sonra da tepkisine bakın bakalım. İnsanlar ilişkilerini böyle saçma şekilde sorular sorarak denememeli. Nefret ederim böyle şeylerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…