Yanindaki arkadaslarina hava basiyor olabilir. Muhtemelen elli kisi bir arada herkes tek tek esini ariyordur kimin esi kizacak diye egleniyorlardir.Bende farkında oldugum için bu durumun hep tamam dedim. Ama gitmedi. Ben desem kesinlikle izin vermezdi. Çok üzerinde durmadım. Şuan o da 2 ay karantinada dışarı çıkışı yasak. Zaten işyerleri de kapalı. O haziran temmuz ayında gitmekten bahsetti.
Unutmam canım :))) Ben yasak koymadım hiçbir zaman. Ama karşılığında ben de birşeyler isteyince o da korkar oldu. Ben bunu yaparım ama ne ile karşıma çıkar da beni sinir eder diye.Abla yaa sen bi de bakalim gitme diye bence gitmez seni seviyorsa hic gitmez gidecegi varsa gizli gider abla bunuda unutma eslerimiz cogu zman disarda istedikleri zaman istedigi gizliligi yapar bunuda unutma ama seven eş ne kendine nede eşine ohanet etmez.
:)) Açıkçası eşime tamam diyince konuyu kapatıyor. KüsüyorYanindaki arkadaslarina hava basiyor olabilir. Muhtemelen elli kisi bir arada herkes tek tek esini ariyordur kimin esi kizacak diye egleniyorlardir.
Himm anladim abla esim gelenllikle arkadaslariyla bulusunca benide anneme birak diyorum yada arkadaslarinin eslerinin yaninda birak diyorum genellikle annem benim icin benim tarafa tasindi oyuzden rahat rahat gotur diyorumUnutmam canım :))) Ben yasak koymadım hiçbir zaman. Ama karşılığında ben de birşeyler isteyince o da korkar oldu. Ben bunu yaparım ama ne ile karşıma çıkar da beni sinir eder diye.
Acaba ilgi mi istiyor senden bana öyle geldiHayırlı ramazanlar arkadaslar,
Yaklaşık 1.5 aydır kızımla beraber yalnızız evimizde korona sebebiyle. Eşim de asker oldugu için izole edilmek sebebiyle eve gönderilmiyor tüm personelle birlikte. Telefonla irtibatımız var şuan sadece.
6 senelik evliliğimizde 4 5 kez ara ara masaj salonuna gitmek istedigini belirtti. Ben de içimden hayır desem de tamam git madem dedim. Ama gitmedi hiçbirinde boşver dedi.
Bugün yine telefonda korona bitip eve geldikten sonra sen işteyken bir ara masaj salonuna gideyim olur mu dedi.Ben de yine gitmez diye tamam git dedim. Buna cevap olarak' izin vermez misin' dedi. Niye dedim. Masaj için dedi. Sonra konuyu kapattı, beni sordu iyi misiniz diye..
Ben tepki mi vermeliyim, yoksa havalara girmesin diye tamam mı diyim, şimdi gidemezsin desem inatla sinir edecek şeyler söyleyecektir diye düşünüyorum kıskandığımı bildigi için.
Genelde yasak koymam, kısas yaparım. O da çoğu şeyden kaçınır bu yüzden. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Büyük ihtimal öyle. Üstüne git dersem küsüp konuşmuyor. Ama kendi başkalarının yaptıgı yanlışları anlatıyor.Beni kıskandıracak güya.Acaba ilgi mi istiyor senden bana öyle geldierkekler ilgiyi sever benim eşim de askeri personel. Eve her geldiğinde sinirli oluyor benden ilgi istiyordu. Kedi gibi yanıma sokuluyor
Benim eşim beni tek göndermez. Ben yaparım der. Ama ona ben hafif geliyormuşumBende eşimde sürekli aynı odada yanyana masaj yaptırtıyoruz...sizde beraber gitsenize... hatta çoğu kez ben ısrar ediyorum gel beraber gidrlim diye o gelmiyo bazen ben iyiyim ihtiyacım yok sen git der.
Değil zaten. Bizim burda otellerde var. Kendi de gitmiyor lafını yapıyor sadece. Tamam git diyince yine sustuMedical parkta masaj kısmı var. Oralara gidebilir bence.
Benim de sirtimda ağrı var aslında hiç fena fikir değil
Erkekler çocuk gibi bebek gibidir ya. Hep ilgi hep ilgi. Ben kucağıma alıp bildiğiniz bebek gibi seviyorumBüyük ihtimal öyle. Üstüne git dersem küsüp konuşmuyor. Ama kendi başkalarının yaptıgı yanlışları anlatıyor.Beni kıskandıracak güya.
Ben de adam öyle yapıyorsa ona göre de kadın vermiştir. Eşi de kim bilir neler yapıyordur nerden biliyorsun diyince, küsüp gidiyor
Kıvamını tutturmak lazım haklısın. Ben de psikolojik kitaplar okuya okuya yönlendiriyordum eşimi ana çocuk ve iş olunca şuan boşlukta kaldım.Erkekler çocuk gibi bebek gibidir ya. Hep ilgi hep ilgi. Ben kucağıma alıp bildiğiniz bebek gibi seviyorumhep sevgi istiyor. Ama tabi herşeyin bir sınırı var çok da şımartmıyorum.
Valla gelisimini tamamlamis cok az erkek var,bosverin:)) Açıkçası eşime tamam diyince konuyu kapatıyor. Küsüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?