- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi purpleflower35
-
Gözü doyuyor egosu doymuyor.Ya kızlar zaten ben duydumda bi kaç arkadaşımdan sen eşine göre güzelsin diye yani birbirine yakışma anlamında benim minyon yüz tipim var yani yaşından küçük duruyorum zaten ama erkek milleti işte gözü doymuyor yinede beni beğenmiyormuş diye düşünüp üzüldüm
Gözü genç birinde ondan yüz bulamamış sizi yemeğe çıkarmış. Ayrıca 35 yaş yaşlı değil eşinizin zihniyeti çarpıkBen tepki gösterdim küsüm dün gece ağladım hep
Küsüp aglamaniz da bir tepki ama daha başka bir tepki vermeliydiniz ağlamamak onu o lafı dediğine pişman etmek gibi.Ben tepki gösterdim küsüm dün gece ağladım hep
Neden köşenizde zırıl zırıl ağlıyorsunuz? Ağzını açması ile çat çat ezin, çapını bilsin. Böyle yaparsanız saygı görmezsiniz.Ben tepki gösterdim küsüm dün gece ağladım hep
Dedim diyeceği mi ona tepki mi verdim o mesaj atıyo soğut cevap veriyorum. ben annemlerdeyim yanında gösteriş gibi ağlamadım yani tepki olarak değil kendi kendime halada iyi değilimKüsüp aglamaniz da bir tepki ama daha başka bir tepki vermeliydiniz ağlamamak onu o lafı dediğine pişman etmek gibi.
Ya kızlar zaten ben duydumda bi kaç arkadaşımdan sen eşine göre güzelsin diye yani birbirine yakışma anlamında benim minyon yüz tipim var yani yaşından küçük duruyorum zaten ama erkek milleti işte gözü doymuyor yinede beni beğenmiyormuş diye
40 yaşında daha ne antropozu allasenAh canım antropoz başlangıcı işte, genç karılar da kollarını acmis onu bekliyordu zaten. Bir incelik yapmış yemeğe çıkarmış sizi üstüne de zicip batirmis beceriksiz
Zaten taşındanda genç duruyorumki ben kilolu değilim yüz tipim minyon olmasından ötürü yaşında küçük duruyorum ama yinede çok üzüldüm halada elim kolum kalkmıyoGözü genç birinde ondan yüz bulamamış sizi yemeğe çıkarmış. Ayrıca 35 yaş yaşlı değil eşinizin zihniyeti çarpık
Valla dilinden belli girmiş işte antropoza. Yoksa böyle hiyarca bir seyi neden yapsın?zaten bu bir şaka değil adam düpedüz elinde imkan olsa gence gidecek, imkanı da yok. Canı istiyor ama yapamıyor zavallı40 yaşında daha ne antropozu allasen
Sadece genç kadın alıcam deyip gülmüşValla dilinden belli girmiş işte antropoza. Yoksa böyle hiyarca bir seyi neden yapsın?zaten bu bir şaka değil adam düpedüz elinde imkan olsa gence gidecek, imkanı da yok. Canı istiyor ama yapamıyor zavallı
Size eşiniz ya da sevgiliniz bu cümleyi söylediğinde anlayışlı olursunuz ,benim için sakıncası yokSadece genç kadın alıcam deyip gülmüş
Sanki sabah akşam defol git genci bulucam sen yaşlısın demiş gibi olayı abarttınız iyice
Konu sahibi olay sadece bu kadarsa gereksiz ağlayıp duruyor adam densiz sadece ardını önünü düşünmüyor konuşurken
Olay bu kadar evet abartıyo muyum? Sen beni bilmiyomusun diyo senin üstüne gül koklar mıyım dedi ama içimden çıkmıyo şakanın gerçeklik payı var mıdırSadece genç kadın alıcam deyip gülmüş
Sanki sabah akşam defol git genci bulucam sen yaşlısın demiş gibi olayı abarttınız iyice
Konu sahibi olay sadece bu kadarsa gereksiz ağlayıp duruyor adam densiz sadece ardını önünü düşünmüyor konuşurken
Güler geçerimSize eşiniz ya da sevgiliniz bu cümleyi söylediğinde anlayışlı olursunuz ,benim için sakıncası yok
O da sizin tercihiniz.Güler geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?