Eşimin şakayla genç karı alıcam demesi

Gözü doyuyor egosu doymuyor.

Demek ki böyle bir düşüncesi var siz ondan genç olmanıza rağmen bunu diyor,

ben de sizden gencim 40 yaşındaki amcalara bakmıyorum, bunu ona iletin lütfen

Küsüp aglamaniz da bir tepki ama daha başka bir tepki vermeliydiniz ağlamamak onu o lafı dediğine pişman etmek gibi.
Dedim diyeceği mi ona tepki mi verdim o mesaj atıyo soğut cevap veriyorum. ben annemlerdeyim yanında gösteriş gibi ağlamadım yani tepki olarak değil kendi kendime halada iyi değilim

Ah canım antropoz başlangıcı işte, genç karılar da kollarını acmis onu bekliyordu zaten. Bir incelik yapmış yemeğe çıkarmış sizi üstüne de zicip batirmis beceriksiz
40 yaşında daha ne antropozu allasen

Gözü genç birinde ondan yüz bulamamış sizi yemeğe çıkarmış. Ayrıca 35 yaş yaşlı değil eşinizin zihniyeti çarpık
Zaten taşındanda genç duruyorumki ben kilolu değilim yüz tipim minyon olmasından ötürü yaşında küçük duruyorum ama yinede çok üzüldüm halada elim kolum kalkmıyo

Valla dilinden belli girmiş işte antropoza. Yoksa böyle hiyarca bir seyi neden yapsın?zaten bu bir şaka değil adam düpedüz elinde imkan olsa gence gidecek, imkanı da yok. Canı istiyor ama yapamıyor zavallı
Sadece genç kadın alıcam deyip gülmüş
Sanki sabah akşam defol git genci bulucam sen yaşlısın demiş gibi olayı abarttınız iyice
Konu sahibi olay sadece bu kadarsa gereksiz ağlayıp duruyor adam densiz sadece ardını önünü düşünmüyor konuşurken

Size eşiniz ya da sevgiliniz bu cümleyi söylediğinde anlayışlı olursunuz ,benim için sakıncası yok

Bence cok takilmayin böyle seylere ama kendinizi cirkin yasli hissediyorsaniz, vaktinizin bir kismini kisisel bakiminiz icin ayirabilirsiniz. Ben kilolu hissediyordum, diyetisyen ve sporla cozdum 3 ayda. Sonra ayda bir cilt bakimlari falan yaptirmaya basladim. Özgüvenim yerinde sahsen, isteyen istedigini alabilir insanlik hali, bir gun esinizin ya da sizin gönlünüz baska birine de kayabilir. Yeter ki sizin kendi özgüveniniz yerinde olsun. yeter ki siz kendinize iyi bakin. Iste o zaman zaten insanlar size böyle seyler demeyi de birakiyor ya da siz böyle seylere üzülüp takilmayi birakiyorsunuz.

Olay bu kadar evet abartıyo muyum? Sen beni bilmiyomusun diyo senin üstüne gül koklar mıyım dedi ama içimden çıkmıyo şakanın gerçeklik payı var mıdır

Ben bilemedim ya, çok da üzerinde durulacak bir şey gibi gelmedi. Zaten özel gün kutlamayı hiç sevmem ben. Beklentiler fazla olduğundan herhalde hep bir huzursuzluk çıkar. Başka bir zaman laf arasında takılsaydı da bu kadar incitir miydi bu şaka? Genelde üslubu nasıldır, siz daha iyi bilirsiniz tabii. Bazı adamlar yapıyor bu şakayı, samimiyetten. Benim kocam böyle şaka pek yapmaz ama ben bazen para muhabbeti dönerse "ayyhh zengin koca bulucam artık he" diye takılırım. Hiç de ciddiye almaz. Bak şimdi ben de küssem fena olmaz galiba, niye ciddiye almıyor bulamam mı sanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…