Eşimin şakayla genç karı alıcam demesi

Aynı lafı kadın etse o adam canına okumuştu.

O da sizin tercihiniz.
Ama bu tarz cümleler kişilerin gerçek niyetini belli eder her zaman. Şaka değildir.
Kimseyi yanımda zorla tutamam kapı orada paşam
Kocam da bunu bilir ona göre konuşmalarını seçer de konuşur
Oturup densizliklerine ağlayamam kimsenin

Ben çirkin değilim yaşlıda değilim yaşımdan küçük duruyorum zaten kilo problemşmde yok ama insanın eşinden böyle bişey duyması yinede incitiyor yinede sorguluyosun kendini

Kimseyi yanımda zorla tutamam kapı orada paşam
Kocam da bunu bilir ona göre konuşmalarını seçer de konuşur
Oturup densizliklerine ağlayamam kimsenin
Hah işte anahtar cümleler bunlar. Eşiniz size böyle bir kabalık yapmadığı için güler gecersiniz. Ama bu cümleleri siz de duysaydiniz siz de kirilirdiniz. Kapı orda derdiniz.

Bilemiyorum hiç böyle bir saçma konuşmanın içine düşmedim
Onu diyoruz işte. Saçma. Edepsizce. Neden abartı olsun ki sert tepki verince? Şu lafı karısı etse iki vırvır edip sonra susacak bir tane Türk erkeği tanıyor musunuz?

Ben çirkin değilim yaşlıda değilim yaşımdan küçük duruyorum zaten kilo problemşmde yok ama insanın eşinden böyle bişey duyması yinede incitiyor yinede sorguluyosun kendini
Hic sorgulamayin kendinizi. Gayet de güzelsinizdir eminim. Ayrica yas konusunda da her yasin ayri bir güzelligi var. Bir gün hepimiz yaslanicaz once esiniz kendisine baksin. Benim esim de bana ben almasam sen evde kaliyordun son dakika hadi yine iyisin diye saka yapiyordu bir ara. Sen almasan su an genc biriyle disarida takiliyor olurdum, evde oturup cay icmiyor olurdum dedim. Bir daha yapamadi

Genç karılar da dişlerini bile fırçalamayan (ay genelde öylelr diye çok takılıyorm ben buna) 40 yaşındaki adam gözlüyordu de geç ya. Sen alındıkça özgüveninn olmadığını düşünür

Böyle sakasini yapmak icin baska gün bulamamis mi odun bey? Sevgililer gününü kutlamiyorum. Iliskiyi zedeleyecek ikinci es, kuma alma aldatma sakalari da sevmem, esim de öyle. Cünkü ne kadar da "saka" olsa hoş degil. Biz birbirimizle dalga gecmeyi seciyoruz Esinize böyle sakalari yapmamasini söyleyin. Ona komik gelebilir, ama kirici olabiliyor

Acayip abartmissinBenim eşim Rus yardımcı alayım mı diye bin kere demiştir Ee ben şimdi buna mi üzüleyim.Adam baktı ki ben sinirlendim tepki gösterdim ve hoşuna gitti kendince beni sinir ediyor.Ben de yalandan sinirlenmiş cokkk kıskanmis gibi yapıyorum hoşuna gidiyor

Bencede kendine baksın o yaşlı duruyo aslında ama ben ona hiç öyle şeyler söylemedim ben zaten olgun seviyorum ama lafınıda yapmadım ama onun gözü 18lik 20liklerde galiva içindeki gizli şeyi şakayla ortaya çıkardı

Bi de arabanın ön çekmecesindeki üstünde motor yağı markası basılı havlumsu temizlik bezi ile alnının terini siliyorlar.

Bu şaka kızılacak bir şaka ama siz üzülmüşsünüz. Yukarıdaki üyelere bakarsanız içimizde “eşim böyle bir şaka yaparsa ben de üzülürdüm” diyen gözüme çarpmadı. Demek ki sizi üzen başka şeyler var ki bu şaka da sizi tetikledi. Ya eşinizle aranızda sosyal hayatta veya özel hayatta mesafe var ya da size değer vermediğini düşündüren başka bir davranışı.

Örneğin biriyle mesajlaşmasını yakalamışsınızdır ya da cinsel hayatınız uzun zamandır yoktur o zaman bu cümleden “demek ki beni çekici bulmuyor yaşlı buluyor ondanmış aramızdaki soğukluk” anlamı çıkartıp ona üzülüyorsunuz. Bu cümle tek başına üzüleceğiniz bir şey değil, kızıp ağzının payını vereceğiniz bir cümle.

Hizmetçi şakasını oda yapıyodu bazen ama genç diye belirtince beni yaşlı mı buluyo bu oysa ben ondan gencim dahada genç gösteriyorum hem yaşımdanda üzüldüm yinede hemde çok

Genç "karılar" da kucak açmış onu bekliyordu? 30 yaşındayım, 40 yaşa bakmam şahsen.
Bir de kim niye gelecekmiş ona? Çok mu parası var, şöhreti mi var, nedir? 40 yaşında bir adamı genç kızlar için cazip hale getirebilecek neyi varmış? Seyrelmeye başlayan saçına mı düşecekmiş genç kadınlar?
Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış.
Bazı adamların bir kere bile evlenebilmeleri büyük başarı cidden. Bakıyorum bakıyorum, iyi ya bunu da alan olmuş diyorum, o derece yani. Ama hep bu tiplerin gözü daha yüksekte oluyor, niyeyse?

Bi de arabanın ön çekmecesindeki üstünde motor yağı markası basılı havlumsu temizlik bezi ile alnının terini siliyorlar.
Ekleyeyim ben de
Dışarıda çay içerken tabağın içine dökülen çayı geri bardağa da döküyorlar

Bir süre çay icemezsin artık Katibim

Hizmetçi şakasını oda yapıyodu bazen ama genç diye belirtince beni yaşlı mı buluyo bu oysa ben ondan gencim dahada genç gösteriyorum hem yaşımdanda üzüldüm yinede hemde çok
Benim ki at gibi diyor Ben eşimden 4 yaş büyüğüm bir de.Hee diomm zaten at gibisi de sana kosacakti.Kendine güven biraz gül geç.Kafana takma ya şaka yapıyor zaten eşin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…