- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi purpleflower35
-
Aynı lafı kadın etse o adam canına okumuştu.Sadece genç kadın alıcam deyip gülmüş
Sanki sabah akşam defol git genci bulucam sen yaşlısın demiş gibi olayı abarttınız iyice
Konu sahibi olay sadece bu kadarsa gereksiz ağlayıp duruyor adam densiz sadece ardını önünü düşünmüyor konuşurken
Kimseyi yanımda zorla tutamam kapı orada paşamO da sizin tercihiniz.
Ama bu tarz cümleler kişilerin gerçek niyetini belli eder her zaman. Şaka değildir.
Ben çirkin değilim yaşlıda değilim yaşımdan küçük duruyorum zaten kilo problemşmde yok ama insanın eşinden böyle bişey duyması yinede incitiyor yinede sorguluyosun kendiniBence cok takilmayin böyle seylere ama kendinizi cirkin yasli hissediyorsaniz, vaktinizin bir kismini kisisel bakiminiz icin ayirabilirsiniz. Ben kilolu hissediyordum, diyetisyen ve sporla cozdum 3 ayda. Sonra ayda bir cilt bakimlari falan yaptirmaya basladim. Özgüvenim yerinde sahsen, isteyen istedigini alabilir insanlik hali, bir gun esinizin ya da sizin gönlünüz baska birine de kayabilir. Yeter ki sizin kendi özgüveniniz yerinde olsun. yeter ki siz kendinize iyi bakin. Iste o zaman zaten insanlar size böyle seyler demeyi de birakiyor ya da siz böyle seylere üzülüp takilmayi birakiyorsunuz.
Bilemiyorum hiç böyle bir saçma konuşmanın içine düşmedimAynı lafı kadın etse o adam canına okumuştu.
Hah işte anahtar cümleler bunlar. Eşiniz size böyle bir kabalık yapmadığı için güler gecersiniz. Ama bu cümleleri siz de duysaydiniz siz de kirilirdiniz. Kapı orda derdiniz.Kimseyi yanımda zorla tutamam kapı orada paşam
Kocam da bunu bilir ona göre konuşmalarını seçer de konuşur
Oturup densizliklerine ağlayamam kimsenin
Onu diyoruz işte. Saçma. Edepsizce. Neden abartı olsun ki sert tepki verince? Şu lafı karısı etse iki vırvır edip sonra susacak bir tane Türk erkeği tanıyor musunuz?Bilemiyorum hiç böyle bir saçma konuşmanın içine düşmedim
Hep naif kadınlara söylüyorlar böyle densiz cümleleri. Söyleseler ya benim gibi eli masaliyaAynı lafı kadın etse o adam canına okumuştu.
Yorum yokHah işte anahtar cümleler bunlar. Eşiniz size böyle bir kabalık yapmadığı için güler gecersiniz. Ama bu cümleleri siz de duysaydiniz siz de kirilirdiniz. Kapı orda derdiniz
Hic sorgulamayin kendinizi. Gayet de güzelsinizdir eminim. Ayrica yas konusunda da her yasin ayri bir güzelligi var. Bir gün hepimiz yaslanicaz once esiniz kendisine baksin. Benim esim de bana ben almasam sen evde kaliyordun son dakika hadi yine iyisin diye saka yapiyordu bir ara. Sen almasan su an genc biriyle disarida takiliyor olurdum, evde oturup cay icmiyor olurdum dedim. Bir daha yapamadiBen çirkin değilim yaşlıda değilim yaşımdan küçük duruyorum zaten kilo problemşmde yok ama insanın eşinden böyle bişey duyması yinede incitiyor yinede sorguluyosun kendini
Genç karılar da dişlerini bile fırçalamayan (ay genelde öylelr diye çok takılıyorm ben buna) 40 yaşındaki adam gözlüyordu de geç ya. Sen alındıkça özgüveninn olmadığını düşünürMerhaba öncelikle böyle bi dönemde böyle bi konu açtığım için özür dilerim. Eşim beni dün sevgililer günü diye beni yemeğe çıkard kendi düşündü benim aklımda böyle bi düşünce yoktu böyle bi incelik yaptığı için sevinmiştim mutluydumda ama muhabbetimiz surasında genç karı alıcam dedi gırgır yaparak ama ben alındım yaşlı mıyım ben dedim ne yaşlısı gırgır yspıyorum dedim hem yaşlı demesede çirkin bi şaa karı slıcam demesi ayrıca ben yaşlıda değilim 35 yaşındayım yaşımı göstermiyorum bile eşim 40 yaşında. Böyle genç diye belirtmesi ayrıca dahada üzdü beni şakada olsa gerçekten böyle mi düşünüyo beni yaşlı mı buluyo bu erkeklerin gözü niye doymuyo ben onun yanında zaten genç duruyorum bence ama o genç kızlara mı bakıyo. Çok üzğldüm gönlümü almaya çok çalıştı ama ben yaşlıyom dedi ben sana yaşlı demedim seni çok seviyorum sevmesem okadar yol gelirmiydim dedi ( annemlere kslmaya gelmiştim omul tatil diye) yani yemek için 2 saat trafikte kaldı yanına geldi brn seni beğenmedem sevmesem okadar trafiği çekip gelmezdim buraya seni yemeğe çıkarmsk için dedi sizce ben abartıyor muyum? Uzatıyomuyum? Kendimi beşenilmiyo gibi hissettim
Acayip abartmissinMerhaba öncelikle böyle bi dönemde böyle bi konu açtığım için özür dilerim. Eşim beni dün sevgililer günü diye beni yemeğe çıkard kendi düşündü benim aklımda böyle bi düşünce yoktu böyle bi incelik yaptığı için sevinmiştim mutluydumda ama muhabbetimiz surasında genç karı alıcam dedi gırgır yaparak ama ben alındım yaşlı mıyım ben dedim ne yaşlısı gırgır yspıyorum dedim hem yaşlı demesede çirkin bi şaa karı slıcam demesi ayrıca ben yaşlıda değilim 35 yaşındayım yaşımı göstermiyorum bile eşim 40 yaşında. Böyle genç diye belirtmesi ayrıca dahada üzdü beni şakada olsa gerçekten böyle mi düşünüyo beni yaşlı mı buluyo bu erkeklerin gözü niye doymuyo ben onun yanında zaten genç duruyorum bence ama o genç kızlara mı bakıyo. Çok üzğldüm gönlümü almaya çok çalıştı ama ben yaşlıyom dedi ben sana yaşlı demedim seni çok seviyorum sevmesem okadar yol gelirmiydim dedi ( annemlere kslmaya gelmiştim omul tatil diye) yani yemek için 2 saat trafikte kaldı yanına geldi brn seni beğenmedem sevmesem okadar trafiği çekip gelmezdim buraya seni yemeğe çıkarmsk için dedi sizce ben abartıyor muyum? Uzatıyomuyum? Kendimi beşenilmiyo gibi hissettim
Bencede kendine baksın o yaşlı duruyo aslında ama ben ona hiç öyle şeyler söylemedim ben zaten olgun seviyorum ama lafınıda yapmadım ama onun gözü 18lik 20liklerde galiva içindeki gizli şeyi şakayla ortaya çıkardıHic sorgulamayin kendinizi. Gayet de güzelsinizdir eminim. Ayrica yas konusunda da her yasin ayri bir güzelligi var. Bir gün hepimiz yaslanicaz once esiniz kendisine baksin. Benim esim de bana ben almasam sen evde kaliyordun son dakika hadi yine iyisin diye saka yapiyordu bir ara. Sen almasan su an genc biriyle disarida takiliyor olurdum, evde oturup cay icmiyor olurdum dedim. Bir daha yapamadi
Bi de arabanın ön çekmecesindeki üstünde motor yağı markası basılı havlumsu temizlik bezi ile alnının terini siliyorlar.Genç karılar da dişlerini bile fırçalamayan (ay genelde öylelr diye çok takılıyorm ben buna) 40 yaşındaki adam gözlüyordu de geç ya. Sen alındıkça özgüveninn olmadığını düşünür
Hizmetçi şakasını oda yapıyodu bazen ama genç diye belirtince beni yaşlı mı buluyo bu oysa ben ondan gencim dahada genç gösteriyorum hem yaşımdanda üzüldüm yinede hemde çokAcayip abartmissinBenim eşim Rus yardımcı alayım mı diye bin kere demiştir Ee ben şimdi buna mi üzüleyim.Adam baktı ki ben sinirlendim tepki gösterdim ve hoşuna gitti kendince beni sinir ediyor.Ben de yalandan sinirlenmiş cokkk kıskanmis gibi yapıyorum hoşuna gidiyor
Ekleyeyim ben deBi de arabanın ön çekmecesindeki üstünde motor yağı markası basılı havlumsu temizlik bezi ile alnının terini siliyorlar.
Benim ki at gibi diyorHizmetçi şakasını oda yapıyodu bazen ama genç diye belirtince beni yaşlı mı buluyo bu oysa ben ondan gencim dahada genç gösteriyorum hem yaşımdanda üzüldüm yinede hemde çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?