- 26 Aralık 2022
- 208
- 87
- 18
- Konu Sahibi purpleflower35
-
Hiç kimseyle mesajlaşmasını görmedim cinsel hsystta durgunluk var evet. Ben kızdımda üzüldümde hepsi var yaşlı görğnmediğimi bikşyorum ama onun beni öyle görmesine üzüldüm yafa çok çıtır olanlara mı bakıyo acaba baba böyle dediğine göre diye. Ayrıca mesafeli değiliz birbirimize şaksşırız ama bu şaka incitici oldu ben şimdi özgüvensiz mi göründüm üzüldüm diyeBu şaka kızılacak bir şaka ama siz üzülmüşsünüz. Yukarıdaki üyelere bakarsanız içimizde “eşim böyle bir şaka yaparsa ben de üzülürdüm” diyen gözüme çarpmadı. Demek ki sizi üzen başka şeyler var ki bu şaka da sizi tetikledi. Ya eşinizle aranızda sosyal hayatta veya özel hayatta mesafe var ya da size değer vermediğini düşündüren başka bir davranışı.
Örneğin biriyle mesajlaşmasını yakalamışsınızdır ya da cinsel hayatınız uzun zamandır yoktur o zaman bu cümleden “demek ki beni çekici bulmuyor yaşlı buluyor ondanmış aramızdaki soğukluk” anlamı çıkartıp ona üzülüyorsunuz. Bu cümle tek başına üzüleceğiniz bir şey değil, kızıp ağzının payını vereceğiniz bir cümle.
Zaten benim ona göre güzel olduğumu söylüyodu bazı arkadaşlarım yani yakışma anlamındaGenç "karılar" da kucak açmış onu bekliyordu? 30 yaşındayım, 40 yaşa bakmam şahsen.
Bir de kim niye gelecekmiş ona? Çok mu parası var, şöhreti mi var, nedir? 40 yaşında bir adamı genç kızlar için cazip hale getirebilecek neyi varmış? Seyrelmeye başlayan saçına mı düşecekmiş genç kadınlar?
Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış.
Bazı adamların bir kere bile evlenebilmeleri büyük başarı cidden. Bakıyorum bakıyorum, iyi ya bunu da alan olmuş diyorum, o derece yani. Ama hep bu tiplerin gözü daha yüksekte oluyor, niyeyse?
Çocuklara kahve içirirken tabağına döküp içiriyolar ya, öyle içiversin ne gerek var?Ekleyeyim ben de
Dışarıda çay içerken tabağın içine dökülen çayı geri bardağa da döküyorlar
Bir süre çay icemezsin artık Katibim
Çocuklara kahve içirirken tabağına döküp içiriyolar ya, öyle içiversin ne gerek var?
E ben dedim adam çaptan düşüyor. Suç sende, nefsimi gıdıklayamıyorsun diyemiyor da şakaya vuruyor. Biraz utanması varmış yine, yoksa o dili neler neler diyecek. Kart horoz.Hiç kimseyle mesajlaşmasını görmedim cinsel hsystta durgunluk var evet. Ben kızdımda üzüldümde hepsi var yaşlı görğnmediğimi bikşyorum ama onun beni öyle görmesine üzüldüm yafa çok çıtır olanlara mı bakıyo acaba baba böyle dediğine göre diye. Ayrıca mesafeli değiliz birbirimize şaksşırız ama bu şaka incitici oldu ben şimdi özgüvensiz mi göründüm üzüldüm diye
Ya kızlar zaten ben duydumda bi kaç arkadaşımdan sen eşine göre güzelsin diye yani birbirine yakışma anlamında benim minyon yüz tipim var yani yaşından küçük duruyorum zaten ama erkek milleti işte gözü doymuyor yinede beni beğenmiyormuş diye düşünüp üzüldüm
Türk halkının genelinde bu var zaten. Türk kadını erkeklere oranla daha güzel ve bakımlı. Dişini fırçalayıp deodorant sıkanına bakımlı deniyor bunların.Zaten benim ona göre güzel olduğumu söylüyodu bazı arkadaşlarım yani yakışma anlamında
Hiç kimseyle mesajlaşmasını görmedim cinsel hsystta durgunluk var evet. Ben kızdımda üzüldümde hepsi var yaşlı görğnmediğimi bikşyorum ama onun beni öyle görmesine üzüldüm yafa çok çıtır olanlara mı bakıyo acaba baba böyle dediğine göre diye. Ayrıca mesafeli değiliz birbirimize şaksşırız ama bu şaka incitici oldu ben şimdi özgüvensiz mi göründüm üzüldüm diye
Her şakanın altında bir gerçek varmış . Demekki aklı 20 25 yaşında kızlarla denebilir bilmiyorum sizde deseydiniz bende 20 25 yaş erkeklere tavım diye ne diyecekti hodukMerhaba öncelikle böyle bi dönemde böyle bi konu açtığım için özür dilerim. Eşim beni dün sevgililer günü diye beni yemeğe çıkard kendi düşündü benim aklımda böyle bi düşünce yoktu böyle bi incelik yaptığı için sevinmiştim mutluydumda ama muhabbetimiz surasında genç karı alıcam dedi gırgır yaparak ama ben alındım yaşlı mıyım ben dedim ne yaşlısı gırgır yspıyorum dedim hem yaşlı demesede çirkin bi şaa karı slıcam demesi ayrıca ben yaşlıda değilim 35 yaşındayım yaşımı göstermiyorum bile eşim 40 yaşında. Böyle genç diye belirtmesi ayrıca dahada üzdü beni şakada olsa gerçekten böyle mi düşünüyo beni yaşlı mı buluyo bu erkeklerin gözü niye doymuyo ben onun yanında zaten genç duruyorum bence ama o genç kızlara mı bakıyo. Çok üzğldüm gönlümü almaya çok çalıştı ama ben yaşlıyom dedi ben sana yaşlı demedim seni çok seviyorum sevmesem okadar yol gelirmiydim dedi ( annemlere kslmaya gelmiştim omul tatil diye) yani yemek için 2 saat trafikte kaldı yanına geldi brn seni beğenmedem sevmesem okadar trafiği çekip gelmezdim buraya seni yemeğe çıkarmsk için dedi sizce ben abartıyor muyum? Uzatıyomuyum? Kendimi beşenilmiyo gibi hissettim
Öküzlük etmiş..cok kırıldığınızi söyleyin ,konu yaş ise ben de kendimden daha genç bir erkeği tercih edebilirdim ama seni sevilmeye layık görmüştüm diyin..pişman ise konuyu açmayın artıkMerhaba öncelikle böyle bi dönemde böyle bi konu açtığım için özür dilerim. Eşim beni dün sevgililer günü diye beni yemeğe çıkard kendi düşündü benim aklımda böyle bi düşünce yoktu böyle bi incelik yaptığı için sevinmiştim mutluydumda ama muhabbetimiz surasında genç karı alıcam dedi gırgır yaparak ama ben alındım yaşlı mıyım ben dedim ne yaşlısı gırgır yspıyorum dedim hem yaşlı demesede çirkin bi şaa karı slıcam demesi ayrıca ben yaşlıda değilim 35 yaşındayım yaşımı göstermiyorum bile eşim 40 yaşında. Böyle genç diye belirtmesi ayrıca dahada üzdü beni şakada olsa gerçekten böyle mi düşünüyo beni yaşlı mı buluyo bu erkeklerin gözü niye doymuyo ben onun yanında zaten genç duruyorum bence ama o genç kızlara mı bakıyo. Çok üzğldüm gönlümü almaya çok çalıştı ama ben yaşlıyom dedi ben sana yaşlı demedim seni çok seviyorum sevmesem okadar yol gelirmiydim dedi ( annemlere kslmaya gelmiştim omul tatil diye) yani yemek için 2 saat trafikte kaldı yanına geldi brn seni beğenmedem sevmesem okadar trafiği çekip gelmezdim buraya seni yemeğe çıkarmsk için dedi sizce ben abartıyor muyum? Uzatıyomuyum? Kendimi beşenilmiyo gibi hissettim
Gerzek bir boomer espirisi yapmis...Merhaba öncelikle böyle bi dönemde böyle bi konu açtığım için özür dilerim. Eşim beni dün sevgililer günü diye beni yemeğe çıkard kendi düşündü benim aklımda böyle bi düşünce yoktu böyle bi incelik yaptığı için sevinmiştim mutluydumda ama muhabbetimiz surasında genç karı alıcam dedi gırgır yaparak ama ben alındım yaşlı mıyım ben dedim ne yaşlısı gırgır yspıyorum dedim hem yaşlı demesede çirkin bi şaa karı slıcam demesi ayrıca ben yaşlıda değilim 35 yaşındayım yaşımı göstermiyorum bile eşim 40 yaşında. Böyle genç diye belirtmesi ayrıca dahada üzdü beni şakada olsa gerçekten böyle mi düşünüyo beni yaşlı mı buluyo bu erkeklerin gözü niye doymuyo ben onun yanında zaten genç duruyorum bence ama o genç kızlara mı bakıyo. Çok üzğldüm gönlümü almaya çok çalıştı ama ben yaşlıyom dedi ben sana yaşlı demedim seni çok seviyorum sevmesem okadar yol gelirmiydim dedi ( annemlere kslmaya gelmiştim omul tatil diye) yani yemek için 2 saat trafikte kaldı yanına geldi brn seni beğenmedem sevmesem okadar trafiği çekip gelmezdim buraya seni yemeğe çıkarmsk için dedi sizce ben abartıyor muyum? Uzatıyomuyum? Kendimi beşenilmiyo gibi hissettim
Belki o kendini sizin yaniniza yakistiramiyordur da sizi ezmeye calisiyordur alttan alta. Bu da olabilir. Yani hemen genclerde gözü varmis diyemem.Bencede kendine baksın o yaşlı duruyo aslında ama ben ona hiç öyle şeyler söylemedim ben zaten olgun seviyorum ama lafınıda yapmadım ama onun gözü 18lik 20liklerde galiva içindeki gizli şeyi şakayla ortaya çıkardı
Nasıl yazı bu okuyamadım bileMerhaba öncelikle böyle bi dönemde böyle bi konu açtığım için özür dilerim. Eşim beni dün sevgililer günü diye beni yemeğe çıkard kendi düşündü benim aklımda böyle bi düşünce yoktu böyle bi incelik yaptığı için sevinmiştim mutluydumda ama muhabbetimiz surasında genç karı alıcam dedi gırgır yaparak ama ben alındım yaşlı mıyım ben dedim ne yaşlısı gırgır yspıyorum dedim hem yaşlı demesede çirkin bi şaa karı slıcam demesi ayrıca ben yaşlıda değilim 35 yaşındayım yaşımı göstermiyorum bile eşim 40 yaşında. Böyle genç diye belirtmesi ayrıca dahada üzdü beni şakada olsa gerçekten böyle mi düşünüyo beni yaşlı mı buluyo bu erkeklerin gözü niye doymuyo ben onun yanında zaten genç duruyorum bence ama o genç kızlara mı bakıyo. Çok üzğldüm gönlümü almaya çok çalıştı ama ben yaşlıyom dedi ben sana yaşlı demedim seni çok seviyorum sevmesem okadar yol gelirmiydim dedi ( annemlere kslmaya gelmiştim omul tatil diye) yani yemek için 2 saat trafikte kaldı yanına geldi brn seni beğenmedem sevmesem okadar trafiği çekip gelmezdim buraya seni yemeğe çıkarmsk için dedi sizce ben abartıyor muyum? Uzatıyomuyum? Kendimi beşenilmiyo gibi hissettim
Türk ortalamalarını konuşsak saklanmak için girecek delik ararlar.İki lafınızdan biri erkek milleti işte gözü doymuyor. Ya o kim ki gözü doymayacak?
40 yaşından itibaren başlar andropoz. Minik bir google araması.40 yaşında daha ne antropozu allasen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?