Eşimin şakayla genç karı alıcam demesi

Hiç kimseyle mesajlaşmasını görmedim cinsel hsystta durgunluk var evet. Ben kızdımda üzüldümde hepsi var yaşlı görğnmediğimi bikşyorum ama onun beni öyle görmesine üzüldüm yafa çok çıtır olanlara mı bakıyo acaba baba böyle dediğine göre diye. Ayrıca mesafeli değiliz birbirimize şaksşırız ama bu şaka incitici oldu ben şimdi özgüvensiz mi göründüm üzüldüm diye

Zaten benim ona göre güzel olduğumu söylüyodu bazı arkadaşlarım yani yakışma anlamında

Ekleyeyim ben de
Dışarıda çay içerken tabağın içine dökülen çayı geri bardağa da döküyorlar

Bir süre çay icemezsin artık Katibim
Çocuklara kahve içirirken tabağına döküp içiriyolar ya, öyle içiversin ne gerek var?

E ben dedim adam çaptan düşüyor. Suç sende, nefsimi gıdıklayamıyorsun diyemiyor da şakaya vuruyor. Biraz utanması varmış yine, yoksa o dili neler neler diyecek. Kart horoz.

Zaten benim ona göre güzel olduğumu söylüyodu bazı arkadaşlarım yani yakışma anlamında
Türk halkının genelinde bu var zaten. Türk kadını erkeklere oranla daha güzel ve bakımlı. Dişini fırçalayıp deodorant sıkanına bakımlı deniyor bunların.
Benimki benden 2 yaş büyük, bakımlı ama göbekli ve keltoş. Çok net ben ondan iyi görünüyorum. Bana genç karı alacağım dese, o gün son günümüz olur. Hariçten gazel okumuyorum, çok daha azı için ayrılmıştık bir keresinde.
Bana göre gülüp geçilecek bir şey değil. Böyle bir şeyin şakası olamaz, o kadar laçkalaşamam. Her şeyin bir sınırı vardır.

Lafi ağzına tıkayıp yemeye devam etmeseydiniz.
Ağlayıp sizlamaya, üzülmeye değecek bir konu değil. Sinirlendim deseniz neyse.
Siz ona genç erkek alacam deseniz üzülmez, masaya falan dağıtırdı iyi ihtimalle.
Kendinizi üzmeyin, ciddi tepki gösterin aptal düşüncelerini kendine saklasın en azından.

Bence siz kendi değerinizin farkında değilsiniz henüz. Benim yazdığımdan bile özgüvensiz görünme korkusu taşıyorsunuz ki sizi temin ederim aklımın ucundan böyle bir kasıt geçmedi. Eşiniz de muhtemelen size düşündüğünüz gibi bir şey demek istemedi ama sizin kafanızda dolduramadığınız boşluklar var. Bu boşlukları da kendinizi etiketleyerek doldurmaya çabalıyorsunuz.

Mesafeli değilseniz ve şakalaşıyorsanız bu şakadan neden bu kadar alındınız mesela. Cinsel hayattaki durgunluğa kendinizi sebep görüyorsunuz içten içe demek ki, bazen her evlilikte olur bazen de kişilerin libidosu o kadardır zaten, bu şakayla da kafanızdaki soru işaretine cevap bulduğunuzu düşündünüz bence.

İyi hissetmek diye bir kitap var kafanızdaki bazı sorunları çözmeye yardım edebilir diye düşünüyorum. Çünkü başkasının ne dediğinden çok bizim ne anladığımız önemli olan ve yanlış anlamalara önlem olabilecek bir kitap.

Bu şaka komik değil evet ama şaka sonuçta. Gece boyu ağlanacak bir şey olamaz bence çünkü cevabını verip karşılıklı kapatabilirdiniz. Sanki şaka değil de duymaktan korktuğunuz bir gerçek yüzünüze çarpmış gibi travmatik olmuş sonucu.

Siz kusurlusunuz demiyorum yanlış anlamayın zaten böyle bir şaka olması bile kültürümüzdeki yanlış anlayışın ispatı gibi. Ama hislerinizin sebebi de eşiniz değil kendi kafanızın içindeki yanlış etiketlemeler olursa eşinizin gösterdiği çaba da sonuçsuz kalır. Ayrıca kendinizi iyi hissetmek için her zaman eşinizin iltifat etmesine gerek duymamalısınız. Biz önce insan sonra kadın olarak çok değerliyiz zaten. Ama çoğu zaman fark etmiyoruz.

Her şakanın altında bir gerçek varmış . Demekki aklı 20 25 yaşında kızlarla denebilir bilmiyorum sizde deseydiniz bende 20 25 yaş erkeklere tavım diye ne diyecekti hoduk

Öküzlük etmiş..cok kırıldığınızi söyleyin ,konu yaş ise ben de kendimden daha genç bir erkeği tercih edebilirdim ama seni sevilmeye layık görmüştüm diyin..pişman ise konuyu açmayın artık

Gerzek bir boomer espirisi yapmis...

Ayy benzer bir şapşal cümleyi benim şapşal kocam da kurdu. İkinciyi alicam diye boşanalim on tane al istersen dedim, sustu bir daha demedi.

Belki o kendini sizin yaniniza yakistiramiyordur da sizi ezmeye calisiyordur alttan alta. Bu da olabilir. Yani hemen genclerde gözü varmis diyemem.

Nasıl yazı bu okuyamadım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…