Eşimin sanal chate girdiğini yakaladım? Siz napardınız?

Yaşadığınız gerçekten çok zor. Ne yapardım diye düşündüm sanırım yıkılırdım, boşanmayı düşünürdüm ama eşimin pişmanlığını görünce çocuğum için bir şans vermek isterdim ama bir yanım da asla unutamazdı, asla eskisi gibi olamayacağını bilerek evliliğe devam etmek çok zor olurdu. Bir yanım tek seferlik bir şey olmuş, fiziksel, duygusal bir şey yaşanmamış derken diğer yanım ama benden, bizden nasıl da kolay vazgeçebilmiş, beni nasıl da aptal yerine koymuş diyerek kahrolurdu. Sonra güvensizlik başlardı bu ilk miydi, öncesinde var mıydı, daha neler yaşandı, sonra olacak mı diye, bir kez kırıldı mı tamiri çok zor. Size önerim ilişki terapistine gidin, umarım unutup devam edersiniz, eşiniz de verdiğiniz şansı güzel değerlendirir.
Tam olarak söyledikleriniz yaşıyorum.......

Uzun bi süre atlatamazsınız ama eşiniz akıllandıysa da kendisini bi sekilde davranışlarıyla affettirir inşallah.Kafanizi toparlyabilmeniz için zamana da ihtiyacınız var üzerinden biraz zaman geçtikten sonra hala aynı düşüncede olursaniz öyle değerlendirin boşanmayı bence .yukarda yazdım ben maddi özgürlüğüm de vardı ev filan benim üstüme ama 3 çocuğum vardı benim ve bu adam bugüne kadar bırakın fiziksel şiddet filan tartismamizda bile beni kırmamaya özen gösterirdi,nasıl yapti ben de anlamadım ama o ara çok bunalımdaydı farketmisitm bende,ama işle ilgiliydi yapacağım bisey yok tu, tabiki geçerli bi sebep asla değil ne bileyim onu bırakamadim çocuklar ayrı kendimde çok seviyordum ileri boyutta olsaydı işler değişirdi eminim sizinkisi de inslh oyledir ama sadece mesajlaşma olduysa çocuk için bile olsa bir şans verilmeli bence, bir yuva kolay kurulmuyor onca emekler yıllar üstüne bi de evlat olunca insan fevri davranamıyor yani ben size hak verdim yaşayan biliyor gerçekten ben de sizin gibi uzun süre soğudum hep şüpheyle yaklaştım üzerinden 5 ay geçti ama bakıyorum şimdi daha rahatım kafamdaki şüphelerde azaldı ama bunu eşime belli etmemeye çalışıyorum o da farkında benim eskisi gibi olmadığıma. Bazen de böyle şeyler erkeklere ders olabiliyor sizi çocuklarını şimdiki rahatını kaybetme korkusunu yaşıyorlar ama ders çıkarıp anlayabilene tabiki

Uzun bi süre atlatamazsınız ama eşiniz akıllandıysa da kendisini bi sekilde davranışlarıyla affettirir inşallah.Kafanizi toparlyabilmeniz için zamana da ihtiyacınız var üzerinden biraz zaman geçtikten sonra hala aynı düşüncede olursaniz öyle değerlendirin boşanmayı bence .yukarda yazdım ben maddi özgürlüğüm de vardı ev filan benim üstüme ama 3 çocuğum vardı benim ve bu adam bugüne kadar bırakın fiziksel şiddet filan tartismamizda bile beni kırmamaya özen gösterirdi,nasıl yapti ben de anlamadım ama o ara çok bunalımdaydı farketmisitm bende,ama işle ilgiliydi yapacağım bisey yok tu, tabiki geçerli bi sebep asla değil ne bileyim onu bırakamadim çocuklar ayrı kendimde çok seviyordum ileri boyutta olsaydı işler değişirdi eminim sizinkisi de inslh oyledir ama sadece mesajlaşma olduysa çocuk için bile olsa bir şans verilmeli bence, bir yuva kolay kurulmuyor onca emekler yıllar üstüne bi de evlat olunca insan fevri davranamıyor yani ben size hak verdim yaşayan biliyor gerçekten ben de sizin gibi uzun süre soğudum hep şüpheyle yaklaştım üzerinden 5 ay geçti ama bakıyorum şimdi daha rahatım kafamdaki şüphelerde azaldı ama bunu eşime belli etmemeye çalışıyorum o da farkında benim eskisi gibi olmadığıma. Bazen de böyle şeyler erkeklere ders olabiliyor sizi çocuklarını şimdiki rahatını kaybetme korkusunu yaşıyorlar ama ders çıkarıp anlayabilene tabiki
Aynı şekilde bende hiç beklemiyordum. Zaten bekleseydim bu kadar yıpranmazdım.Eskisi gibi hislerimin hiçbi zaman olmayacağını biliyorum. Yaşayanlarla konuşmak daha iyi oluyor. Hani derler ya attan düşeni eşekten düşen anlar diye. Bende başıma gelmeden önce neler derdim neler. Kesinlikle bırakırım boşanırım dönüp arkama bakmam vs vs. Bu güçsüzlük olarak algılanıyor arkadaşlar tarafından belki de öyleyimdir bilmiyorum. Annelik güdümle hareket ediyorum tamamen onun farkındayım. Kendi mutluluğumu iteleyip çocuğumun mutluluğu ekseninde düşünüyorum.

Evet siteyi sonrasında araştırdım nedir ne değildir die tam olarak söyledikleriniz oluyor. Ve evet maalesef hep evli erkekler var. Zaten girmek siteye dünyanın en kolay şeyi. Üye olmak dahi gerekmiyor. Bekardan ziyade evli erkekler geziyor sitede. Ve yakalanması çok zor erkeğin o siteye giripte. Çünkü kayıtlı hiçbirşey kalmıyor çıkıldığı anda siliniyor. Ben de gözyaşlarına sözlerine çok anlam yüklediğimden değil. Sadece peki madem öyle son şans al sana dedim. Çocuğun için . İster aklını başına alır bir daha yapmaz isterse de yapar evliliği biter. Seçim onun bu saatten sonra. Ki gözüm eşimin üstünde. Eğer yaparsa yakalarım bunu da biliyorum. Bütün herşeyi gizliden kontrolümde.
Bir kere yaptıysa bin kez yapar. Ben de eşimi böyle bir sitede yazışmalarını yakaladım. Yeminler etti ilk ve son diye. Ben hemen bosandim. Sonra öğrendim ki işyerindeki bilgisayarından ne yazışmalar... Hatta iş hani bekçisinin üzerine tlf hattı almış hıc bir iz olmasın diye

Aynı şeyi siz yapsaydınız eşiniz ne tepki gösterirdi? Bence ortalığı ayağa kaldırırdı. Ama erkekler yapınca nedense biz daha affedilebilir yaklaşıyoruz, halbuki öyle bir durumda erkekler hiç düşünmüyor çocuklarını. Boşanmayacaksanız bile bence bunun acısını çektirmeniz gerekir, bir sefer yaptın bu seferlik affediyorum şeklinde bir hissiyata kapılmasına engel olun, hele hele çocuk için affettiğinizi sakııın hissettirmeyin. Bunu suistimal edemesin.

Bir kere yaptıysa bin kez yapar. Ben de eşimi böyle bir sitede yazışmalarını yakaladım. Yeminler etti ilk ve son diye. Ben hemen bosandim. Sonra öğrendim ki işyerindeki bilgisayarından ne yazışmalar... Hatta iş hani bekçisinin üzerine tlf hattı almış hıc bir iz olmasın diye
Katılıyorum. Ancak ben 2. Yi yakaladığımda boşanmayı düşünüyorum.yine yapar o konuda çok haklısınız. Dilerim yapmaz... yaparsa da kendisi bilir. Ben kendimden o da kendisinden sorumlu. Herkes tercihini yaşar.

Aynı şeyi siz yapsaydınız eşiniz ne tepki gösterirdi? Bence ortalığı ayağa kaldırırdı. Ama erkekler yapınca nedense biz daha affedilebilir yaklaşıyoruz, halbuki öyle bir durumda erkekler hiç düşünmüyor çocuklarını. Boşanmayacaksanız bile bence bunun acısını çektirmeniz gerekir, bir sefer yaptın bu seferlik affediyorum şeklinde bir hissiyata kapılmasına engel olun, hele hele çocuk için affettiğinizi sakııın hissettirmeyin. Bunu suistimal edemesin.
Fazlasıyla ortalığı kaldırdığımı düşünüyorum. Mesajımı çok net aldı diye düşünüyorum. Bakalım yaşayıp göreceğiz umarım iyiki bir şans vermişim dedirtir ne diyebilirim

Kararımı verdim. Son şansı çocuğumun hatrı için verdim. Sonucu içinde net konuştum.Ben eşimi savunmuyorum :) hatta hiç savunmuyorum. Yaptığının ne anlama geldiğini neden yaptığını vs hepsini biliyorum. Çocuğum olmasa sallar giderdim. O sitede sürten adamdan bana koca moca olmaz. Ama bu nokta da annelik güdüm devreye giriyor. Başıma gelmeden önce şöyle derdim. Eğer yaparsa eşim öyle birşey asla affetmem anında boşanırım. Ama anneyseniz ve içinde yaşarken o kadar kolay olmuyormuş.Belki daha ileriye taşınmış olsaydı bunu yapmazdım. Ama şuan bunlarla bu şansı vermem gerektiğini hissediyorum.
Yaptığını savunmuyorsunuz, ancak normalde böyle değildi diyip anlatmışsınız. Anlatmak isteğim şey sizi böyle bir konuma sokması idi. En doğru karar kendi kararınız umarım mutlu olur ve bir daha hiç böyle bir şey yaşamazsınız. Yine de affetmenizin tüm sebebini çocuğunuz olmasına bağlamayın. Mutlu giden bir evliliğiniz varmış. Çocuğunuz için en doğru şey beraber veya ayrı mutlu anne baba görmek olacaktır. Kendinizi de düşünün yani ve eşinize düşündürtün. Sizi sadece çocuktan ibaret bir aile olarak görmesin, kıymetinizi bilsin.

Kaldiginiz yerden nasil devam ediyorsunuz anlamiyorum ben🤷‍♀️ Son sans verdim diye gulerek anlatabiliyorsunuz.Ilginc.
Kaldığım yerden aynen devam edilmiyor. Hisler eskisi gibi olmuyor tabiki. Buraya yeni kaydoldum. Emojiler çok önemli sanırım burda herkesin psikolojik ruh tablosunu tak tak döken bişey sanırım :) bak yine yaptım emoji galiba çok mutluyum süpper eşim sanal chate girmiş uçuyorum mutluluktan :) çok komiksiniz emojiye takılmalar beni aldı götürdü burdan:)

Yaptığını savunmuyorsunuz, ancak normalde böyle değildi diyip anlatmışsınız. Anlatmak isteğim şey sizi böyle bir konuma sokması idi. En doğru karar kendi kararınız umarım mutlu olur ve bir daha hiç böyle bir şey yaşamazsınız. Yine de affetmenizin tüm sebebini çocuğunuz olmasına bağlamayın. Mutlu giden bir evliliğiniz varmış. Çocuğunuz için en doğru şey beraber veya ayrı mutlu anne baba görmek olacaktır. Kendinizi de düşünün yani ve eşinize düşündürtün. Sizi sadece çocuktan ibaret bir aile olarak görmesin, kıymetinizi bilsin.
Beni böyle bir konuma soktuğu için zaten onu Allah’a havale ediyorum. Şayet bilseydim en azından şüphelerim olsaydı böyle bişey yapacak biri olduğunu çocuk yapmazdım zaten. Direk baştan ipini bırakırdım.

Kararımı verdim. Son şansı çocuğumun hatrı için verdim. Sonucu içinde net konuştum.Ben eşimi savunmuyorum :) hatta hiç savunmuyorum. Yaptığının ne anlama geldiğini neden yaptığını vs hepsini biliyorum. Çocuğum olmasa sallar giderdim. O sitede sürten adamdan bana koca moca olmaz. Ama bu nokta da annelik güdüm devreye giriyor. Başıma gelmeden önce şöyle derdim. Eğer yaparsa eşim öyle birşey asla affetmem anında boşanırım. Ama anneyseniz ve içinde yaşarken o kadar kolay olmuyormuş.Belki daha ileriye taşınmış olsaydı bunu yapmazdım. Ama şuan bunlarla bu şansı vermem gerektiğini hissediyorum.
sen sanat chatlerde sürtsen kocan aman çocuğumun hatrı filan dinler miydi acaba?

Bundan 1 ay önce eşimin telefonunda geçmişine baktığımda sanal chat için bir siteye girdiğini yakaladım.Yakalanınca ağladı pişman olduğunu söyledi bir daha asla tekrarı olmayacağını söyledi.Çocuğum var 1 tane.çok üzüldüm, içim içimi yedi. Çocuk için bir şans daha verdim. Bir daha olursa boşanacağını söyledim. Ancak ben inanmıyorum 1 kere giren o siteye yine girer. Ama çocuğum için sadece bu sebepten babadan anneden ayrı kalacak olması çocuğuma haksızlık gibi geliyor. Kalsam kendime yediremiyorum ve güvensizlik yaşıyorum. Çok karışık kafam.Siz aynı durumda ne yapardınız?
Ayni durumu bizzat yasadim.
Oyle siteye girdigini gordum, yalvardi yakardi affettim. Cocugum yok sizin gibi ama ikinci evliligim diye affettm.
Ve ayrilali 5 ay oldu suan bile buyuk bi pismanlik icindeyim neden daha once bosamadim neden o pisligi affettim diye.
Cunku yine yapti.
"affeder nasil olsa bu salak"der gibi ...
Ve bosadim
Okadar huzurluyumki bosandigima, hergun telefonunu istemsizce karistirmakdan,
yine ne zaman yapacak demekden,
o kizlarla ne konustu diye kafami yormakdan,
ve benim neyim eksikdi diye kendimi degersiz gormekden kafayi yemek uzereydim...
Binlerce sukurler olsun bitti...
Size ayrilin bosanin demem diyemem. Zor bi durum yazinizi okuyunca cok uzuldum. Yasayan bilir agirligini.
Suan bile ellerim titriyo bunlari yazarken.
Allah yardimciniz olsun

Kadınlarla konuşmak için girmişse o saatten sonra çocuğu düşünecek kişi tek ben olmazdım. Bana çok için bir şans daha vermek saçma geliyor. Eş kişisi çocuğunu en başta düşünüp böyle işlere kalkışmamalı. Bir erkek niye başka bir kadınla konuşur sadece erotik vs konuşmak içindir. Dertleşmek istese eşiyle arkadaşıyla dertleşir. Büyük konuşmak istemiyorum ama yüzüne bakmazdım devam edilse bile o güven bir defa gitmiş olacağı için hep aldatıldığımı düşünürdüm. Bu düşünce de bir noktada ağır gelirse yollarımızı ayırırdım. Ben hayatım boyunca bir erkeğin telefonu karıştırıp onu gözetleyip acabayla yatağa girip sırf çocuk var diye bunları yaşamanın yorucu olacağını düşünüyorum

sen sanat chatlerde sürtsen kocan aman çocuğumun hatrı filan dinler miydi acaba?
Bilmem dinlemezdi herhalde yaşamadan net birşey diyemeyeceğim . Ben eşimin kısmına hiç girmiyorum. Zaten onda vicdan olsa hiç o siteye girmezdi. Beni onun bakış açısı napardısı ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren kendi vicdanım kendi hislerim ve mantığım. Belki duygusal davransam dediğiniz gibi hemen boşanırdım. Ama duygusal yaklaşmıyorum açıkçası mantıklı ve soğukkanlı davranmaya çalışıyorum. Her zaman her boşanma mantıklı değildir diye düşünüyorum kendi evliliğim için konuşuyorum. Bazen bazı şeylerin zamanı ve sırası vardır ben böyle bakıyorum.

Ayni durumu bizzat yasadim.
Oyle siteye girdigini gordum, yalvardi yakardi affettim. Cocugum yok sizin gibi ama ikinci evliligim diye affettm.
Ve ayrilali 5 ay oldu suan bile buyuk bi pismanlik icindeyim neden daha once bosamadim neden o pisligi affettim diye.
Cunku yine yapti.
"affeder nasil olsa bu salak"der gibi ...
Ve bosadim
Okadar huzurluyumki bosandigima, hergun telefonunu istemsizce karistirmakdan,
yine ne zaman yapacak demekden,
o kizlarla ne konustu diye kafami yormakdan,
ve benim neyim eksikdi diye kendimi degersiz gormekden kafayi yemek uzereydim...
Binlerce sukurler olsun bitti...
Size ayrilin bosanin demem diyemem. Zor bi durum yazinizi okuyunca cok uzuldum. Yasayan bilir agirligini.
Suan bile ellerim titriyo bunlari yazarken.
Allah yardimciniz olsun
En kötü ihtimallerden ve olma olasılığı olan bir durum bu. Tekrar girme ihtimali yüksek. Bunun farkındayım. Her zaman boşanabilrim. 1 yıl sonra da boşanabilirim. Tekrar yapmasına gerek yok yapmasa da 1 yıl sonra yapamıyorum deyip boşanabilirim. Acele bir şekilde karar vermek istemiyorum. Şuan tekrar bir fırsat verdim bakalım yaşayıp göreceğim neler olucak. Dilerim iyi ihtimal gerçek olur ve bir daha böyle bişeyle karşılaşmam.

Kadınlarla konuşmak için girmişse o saatten sonra çocuğu düşünecek kişi tek ben olmazdım. Bana çok için bir şans daha vermek saçma geliyor. Eş kişisi çocuğunu en başta düşünüp böyle işlere kalkışmamalı. Bir erkek niye başka bir kadınla konuşur sadece erotik vs konuşmak içindir. Dertleşmek istese eşiyle arkadaşıyla dertleşir. Büyük konuşmak istemiyorum ama yüzüne bakmazdım devam edilse bile o güven bir defa gitmiş olacağı için hep aldatıldığımı düşünürdüm. Bu düşünce de bir noktada ağır gelirse yollarımızı ayırırdım. Ben hayatım boyunca bir erkeğin telefonu karıştırıp onu gözetleyip acabayla yatağa girip sırf çocuk var diye bunları yaşamanın yorucu olacağını düşünüyorum
Kesinlikle öyle yorucu birşey bir zaman sonra hafifler mi güven tekrar gelir mi bilemiyorum. Bir söz var ya hayatta kimseye güvenmeyeceksin saçma anca

Bilmem dinlemezdi herhalde yaşamadan net birşey diyemeyeceğim . Ben eşimin kısmına hiç girmiyorum. Zaten onda vicdan olsa hiç o siteye girmezdi. Beni onun bakış açısı napardısı ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren kendi vicdanım kendi hislerim ve mantığım. Belki duygusal davransam dediğiniz gibi hemen boşanırdım. Ama duygusal yaklaşmıyorum açıkçası mantıklı ve soğukkanlı davranmaya çalışıyorum. Her zaman her boşanma mantıklı değildir diye düşünüyorum kendi evliliğim için konuşuyorum. Bazen bazı şeylerin zamanı ve sırası vardır ben böyle bakıyorum.
aldatılmana ramak kalmış halen mantıklı davranıyorum diyorsun. kocan chat sitelerinde aranıyor bunun mantığı mı var.
çocuğun için diyorsan tam da çocuğun için ayrılman en doğrusu değil mi?
mutsuz yuvada yetişmesindense.. zira asla kocana güvenemeyeceksin, ne zaman eline telefon alsa bir acaba oturacak yüreğine.

Back
X