Eşimin sanal chate girdiğini yakaladım? Siz napardınız?

En kötü ihtimallerden ve olma olasılığı olan bir durum bu. Tekrar girme ihtimali yüksek. Bunun farkındayım. Her zaman boşanabilrim. 1 yıl sonra da boşanabilirim. Tekrar yapmasına gerek yok yapmasa da 1 yıl sonra yapamıyorum deyip boşanabilirim. Acele bir şekilde karar vermek istemiyorum. Şuan tekrar bir fırsat verdim bakalım yaşayıp göreceğim neler olucak. Dilerim iyi ihtimal gerçek olur ve bir daha böyle bişeyle karşılaşmam.
Tekrar yapmasini beklemedimki bosanmak icin.
Zaten gonlumde kafamda bitirmistim bu evliligi. Sadece biraz daha beklemek istedim. Onsuz, o yokmus gibi hayatimi surdure bilseydim ayni evin icinde, devam edecektim sirf ailem uzulmesin diye. Ama o dusunceler oyle bi beyninizi kemiriyoki yapamiyorsunuz zaten.
InsAllahhh sizinki verdigi sozde durur. Evladini dusunurde mutlu olursunuz

Fazlasıyla bakımlı olduğumu düşünüyorum. Güzel de bir kadın olduğum hep söylenir. Hatta eşime fazla bile olduğum söylenir. Bunların hiçbiri aldatmayla ilgili değil aldatma tamamen koca kişisinin kişiliği karakteriyle ilgili.
Güzelliğiniz evde elde olduğu için gizemini heyecanını yitiriyor. Hiç görmediği belki çirkin denebilecek birine sanal da olsa ilgi duyabiliyor.
En güzel kadınlar hep aldatıldı örneklerine şahit olduk oluyoruz.
Şimdi 30 yaşındasınız en güzel çağınız
Yıllar sonra belki 10 belki 20 yıl sonra bu güzelliğiniz kalmayınca şimdiden böyle davranan birinin sadakatine nasıl inanacaksınız bilemem
O zaman göreceğiniz ihanet daha yaralayacak çünkü yıllarınızı bu adama harcayacaksınız.
Aynı olayı yakın akrabam yaşadı. Üç çocuklu 41 yaşında evi terk etti iş güç yok annesinin yanına döndü. Çünkü yüzüne bakamıyorum diyordu midesini bulandırıyordu.onunda sanal bir ihanettir. Giden yıllarına yanıyor.
Dilerim eşiniz verdiği sözü tutar da bir daha yaşanmaz.

Bundan 1 ay önce eşimin telefonunda geçmişine baktığımda sanal chat için bir siteye girdiğini yakaladım.Yakalanınca ağladı pişman olduğunu söyledi bir daha asla tekrarı olmayacağını söyledi.Çocuğum var 1 tane.çok üzüldüm, içim içimi yedi. Çocuk için bir şans daha verdim. Bir daha olursa boşanacağını söyledim. Ancak ben inanmıyorum 1 kere giren o siteye yine girer. Ama çocuğum için sadece bu sebepten babadan anneden ayrı kalacak olması çocuğuma haksızlık gibi geliyor. Kalsam kendime yediremiyorum ve güvensizlik yaşıyorum. Çok karışık kafam.Siz aynı durumda ne yapardınız?
cocugunuza haksızlık olacak diye vicdan azabı cekmesi gereken siz degilsiniz, hatalı davranısta bulunan kisi yani eşinizin ben nasıl bunu yaparım diye vicdan azabı cekmesi gerekir. kendinizi suclamayın

yalnız chat yaptı diye de aldatmıs sayılmıyor bence, belki gercekten canı sıkıldı toplu muhabbet edilen bir chat room a uye olmak istemistir, okey oynarken chat yapıyorlar ya ya da oyun oynarken falan, öyle bir sey olabilir mi, illa kadınla konusulacak bir yer miydi yani nasıl bir yerdi uye oldugu yer bilemiyorum ama benim aklıma ilk aldatma diye gelmedi yani, belki gercekten sıkıntıdan girmistir konusmak icin

Bundan 1 ay önce eşimin telefonunda geçmişine baktığımda sanal chat için bir siteye girdiğini yakaladım.Yakalanınca ağladı pişman olduğunu söyledi bir daha asla tekrarı olmayacağını söyledi.Çocuğum var 1 tane.çok üzüldüm, içim içimi yedi. Çocuk için bir şans daha verdim. Bir daha olursa boşanacağını söyledim. Ancak ben inanmıyorum 1 kere giren o siteye yine girer. Ama çocuğum için sadece bu sebepten babadan anneden ayrı kalacak olması çocuğuma haksızlık gibi geliyor. Kalsam kendime yediremiyorum ve güvensizlik yaşıyorum. Çok karışık kafam.Siz aynı durumda ne yapardınız?
Agladimi ,😂 ben olsam o telefonu duvara fırlatır bidaha göreyim kafanda parcalarim derdim bazı uygulamalar var oyun videoları izliyor eşim onları bile indiriken bana sorar gösterir bak yanlış anlama bunlara bakıyorum diye bilir ne yapayacagimi baştan tepkinizi niyetinizi belli etseydiniz keşke nereden bulurlar böyle cesareti anlamiyorum

Kesinlikle öyle yorucu birşey bir zaman sonra hafifler mi güven tekrar gelir mi bilemiyorum. Bir söz var ya hayatta kimseye güvenmeyeceksin saçma anca
Bence o söz başlı başına saçmalık. Güvensiz hayat geçer mi? Herkese bir defa güvenirsin o güveni kaybederse o kişinin hiçbir şeyi hak etmediğini anlamış olursun. Bir kişinin nankörlüğünün bedelini tüm insanlara kesmek haksızlık olur. Önemli nokta güvenini, aşkını boşa çıkardığında her şeyi yaşanmamış sayıp o kişiyle yola devam ettiğinde; kendine olan özsaygını, değerini hiçe sayıp prensiplerini kaybettiğinde her şeyini işte o zaman kaybetmiş olursun

Sinekte küçüktür mide bulandırır derler ya.Ben huylanırdım. Bir erkekle chat sayfasında futbol muhabbeti yapıcağını düşünmüyorum çünkü , hele ki ağlayıp bir daha girmeyeceğine söz verdiyse:KK12: Bence çocuğunuz olduğu için bir şans vermekle iyi yapmışsınız ama peşini bırakmayın uzaktan uzağa gözlemleyin derim.Bunu yaparken kendinizi de çok yıpratmamaya çabalayın , yapıcak olanın önüne geçemezsiniz ve elbet eli ayağına dolanır karşınıza çıkar her şey

Ben birsey farkettim ya burasi benim beyni aydinlatiyor. Ben hic kocamin kirli donlarina ve telefonuna bakmiyorum ki adam neye bakiyor ne yapiyor haberim yok. Gerci zamaninda ödünü b*kuna karistirdim. Sıkıyorsa baksin burayi goruyorsan bakda gorum gizli chat yapta gorum seni ibret-i alem olsun diye teskilata rezil ederim. İnsan icine cikarmam. Eve gelsinde az kavga edip kendime geleyim burdaki konular beni geriyor. Enerjim yukseliyor 😆 niye ben bu adamin bic birseyine bakmiyorum ya canim skldi.

aldatılmana ramak kalmış halen mantıklı davranıyorum diyorsun. kocan chat sitelerinde aranıyor bunun mantığı mı var.
çocuğun için diyorsan tam da çocuğun için ayrılman en doğrusu değil mi?
mutsuz yuvada yetişmesindense.. zira asla kocana güvenemeyeceksin, ne zaman eline telefon alsa bir acaba oturacak yüreğine.
Boşanmamak mantıksız demiyorum ki dikkatli okuyun. Duygusal davranmıyorum. Duygusal davransam tam sizin dediğiniz tepkiyi verirdim. Asla boşanmam dediğimi de hatırlamıyorum. Sadece şuan boşanmak fikrim yok dedim.

Agladimi ,😂 ben olsam o telefonu duvara fırlatır bidaha göreyim kafanda parcalarim derdim bazı uygulamalar var oyun videoları izliyor eşim onları bile indiriken bana sorar gösterir bak yanlış anlama bunlara bakıyorum diye bilir ne yapayacagimi baştan tepkinizi niyetinizi belli etseydiniz keşke nereden bulurlar böyle cesareti anlamiyorum

Telefonu kafasında kırmadığımı kim söyledi? Yani neden hep varsayımla cevap yazıyorsunuz hanımlar anlamıyorum :) ki eşimde kılıbık diye tabir edilen sizin eşiniz gibi herşeyi danışan eden bir eş. Ancak sizin eşinizin öyle yapıyor oluşu asla sanal chat sayfalarına girmiyor oluşunu da göstermiyor :) üzgünüm. Örnek benim eşim:(

Bence o söz başlı başına saçmalık. Güvensiz hayat geçer mi? Herkese bir defa güvenirsin o güveni kaybederse o kişinin hiçbir şeyi hak etmediğini anlamış olursun. Bir kişinin nankörlüğünün bedelini tüm insanlara kesmek haksızlık olur. Önemli nokta güvenini, aşkını boşa çıkardığında her şeyi yaşanmamış sayıp o kişiyle yola devam ettiğinde; kendine olan özsaygını, değerini hiçe sayıp prensiplerini kaybettiğinde her şeyini işte o zaman kaybetmiş olursun
Evet haklı olabilirsiniz .süreçte neler yaşıcam bilmiyorum. Belkide ilerleyen süreçte dediklerinizi yaşayıp belki 1-2 yıl sonra boşanma kararı vericem tekrar olmasa da. Ancak şuan ki hislerim bir fırsat daha ver dedi....

Ben birsey farkettim ya burasi benim beyni aydinlatiyor. Ben hic kocamin kirli donlarina ve telefonuna bakmiyorum ki adam neye bakiyor ne yapiyor haberim yok. Gerci zamaninda ödünü b*kuna karistirdim. Sıkıyorsa baksin burayi goruyorsan bakda gorum gizli chat yapta gorum seni ibret-i alem olsun diye teskilata rezil ederim. İnsan icine cikarmam. Eve gelsinde az kavga edip kendime geleyim burdaki konular beni geriyor. Enerjim yukseliyor 😆 niye ben bu adamin bic birseyine bakmiyorum ya canim skldi.
Hiçbirşeyine bakmazsanız inanın hiçbirşeyi de öğrenmezsiniz. Eğerki telefonunu karıştırmasaydım eşimin şuan buradaki arkadaşlar gibi ne nasıl yapar hemen boşa falan diyor olurdum muhtemelen

Sinekte küçüktür mide bulandırır derler ya.Ben huylanırdım. Bir erkekle chat sayfasında futbol muhabbeti yapıcağını düşünmüyorum çünkü , hele ki ağlayıp bir daha girmeyeceğine söz verdiyse:KK12: Bence çocuğunuz olduğu için bir şans vermekle iyi yapmışsınız ama peşini bırakmayın uzaktan uzağa gözlemleyin derim.Bunu yaparken kendinizi de çok yıpratmamaya çabalayın , yapıcak olanın önüne geçemezsiniz ve elbet eli ayağına dolanır karşınıza çıkar her şey
Yukarıdakileri okuduysanız söylemiştim. İtiraf etti zaten site sadece arkadaşlık sitesi. Yani o siteye giren o amaçla girer. İlk zamanlar mide ağrısından iki büklüm olmuştum çok üzülmüştüm. Ancak 1 Aydan fazla oluyor yaklaşık biraz daha iyiyim teşekkür ederim. Ve kesinlikle katılıyorum bir şekilde ayağına dolanıp önünüze geliyor öyle ya da böyle

yalnız chat yaptı diye de aldatmıs sayılmıyor bence, belki gercekten canı sıkıldı toplu muhabbet edilen bir chat room a uye olmak istemistir, okey oynarken chat yapıyorlar ya ya da oyun oynarken falan, öyle bir sey olabilir mi, illa kadınla konusulacak bir yer miydi yani nasıl bir yerdi uye oldugu yer bilemiyorum ama benim aklıma ilk aldatma diye gelmedi yani, belki gercekten sıkıntıdan girmistir konusmak icin
İtiraf etti zaten canım site sadece arkadaşlık yapılan bir site. Oyun sitesi değil.

Tekrar yapmasini beklemedimki bosanmak icin.
Zaten gonlumde kafamda bitirmistim bu evliligi. Sadece biraz daha beklemek istedim. Onsuz, o yokmus gibi hayatimi surdure bilseydim ayni evin icinde, devam edecektim sirf ailem uzulmesin diye. Ama o dusunceler oyle bi beyninizi kemiriyoki yapamiyorsunuz zaten.
InsAllahhh sizinki verdigi sozde durur. Evladini dusunurde mutlu olursunuz
Ancak şu var boşanırsam herhalde asla 2. Kez evlenmem. Sosyal medya ve internet varken bu devirde bir erkeğe güvenip evlenmek büyük cesaret tekrar 2. Kez evlenip aynı hatayı yapmam herhalde .

Evet haklı olabilirsiniz .süreçte neler yaşıcam bilmiyorum. Belkide ilerleyen süreçte dediklerinizi yaşayıp belki 1-2 yıl sonra boşanma kararı vericem tekrar olmasa da. Ancak şuan ki hislerim bir fırsat daha ver dedi....
Hayırlısı olsun umarım hiçbir zaman keşke demezsiniz 🌸

Back
X