Eşimin sanal oyunda beni aldatması

affedip bide çocukla ödüllendirmişsiniz 👏 👏

.cocugu da kaynana görümce istiyor die yapmak nedir ?
Kaynana az öte git dese yana yakıla nasıl mesafe koyabilirim derler, ama kaynanamlar çok çocuk istiyordu hop yapayım hemen deyip lafını dinlemiş çok enteresan.

Kaynana az öte git dese yana yakıla nasıl mesafe koyabilirim derler, ama kaynanamlar çok çocuk istiyordu hop yapayım hemen deyip lafını dinlemiş çok enteresan.
aynen öyle derler .

Ama sanki dinlemiş de nolmus cinsiyet kız die oda sorun olmuş .

2 Yıllık evliyim 4 aylık kızım var eşimin bir kadına meleğim bebeğim opucuklu mesajlaşmalrını yakaladım oyun sohbetinde kadın yabqncı başka ulkeden yaklaşık 1 yıl oncede farklı bir kadına farklı oyunda mesajlarını yakalamıştım p oyunu sılıp bidaha yapmayacwğını soylemışti ne yapacağımı bilmiuorum
Sence çözüm oyunu silmesi mi?

Evet ama çocuk için endişeliyim
Şu an endişelenmeniz çok normal. Ama bu kişiyle evli kalmaya devam etmek size değersiz hissettirir. Mutsuz bir evlilikte çocuğunuz da büyüyünce mutsuz olur. O ortamdaki huzursuzluğu çocuklar da hissediyor. Şimdi pubg oyunundan konuşuyor ama başkasıyla yüz yüze görüşme ihtimali de var. Ömür boyu bu güvensizlikle yaşamak zor. Eğer affetmeye devam ederseniz " eşim ne yapsam nasıl olsa affediyor" diye düşünüp daha çok yapmaya devam edebilir. Cidden yaşadığınız duruma çok üzüldüm. Tanışıyorsun, seviyorsun, evlenip emek veriyorsun ama karşılığı ihanet. Gözü dışarıda olan erkekler hiç evlenmese de niyeti ciddi olan, sadık bekâr kadınlar kendileri gibi sadık biriyle ilişki kursa keşke.

2 Yıllık evliyim 4 aylık kızım var eşimin bir kadına meleğim bebeğim opucuklu mesajlaşmalrını yakaladım oyun sohbetinde kadın yabqncı başka ulkeden yaklaşık 1 yıl oncede farklı bir kadına farklı oyunda mesajlarını yakalamıştım p oyunu sılıp bidaha yapmayacwğını soylemışti ne yapacağımı bilmiuorum
Pek çok boşanma davasına bakmış bir avukat ve hayatındaki neredeyse tüm ailelerin travmalar deryasında yüzdüğü bir birey olarak ilişkiler hakkında öğrendiğim iki temel şey var:1)Bir kere yapan bir daha yapar. 2)İhanetin affı olmaz.

e bu eline fırsat gecse bulusur bile sinir oldum ya pislik

Şu an endişelenmeniz çok normal. Ama bu kişiyle evli kalmaya devam etmek size değersiz hissettirir. Mutsuz bir evlilikte çocuğunuz da büyüyünce mutsuz olur. O ortamdaki huzursuzluğu çocuklar da hissediyor. Şimdi pubg oyunundan konuşuyor ama başkasıyla yüz yüze görüşme ihtimali de var. Ömür boyu bu güvensizlikle yaşamak zor. Eğer affetmeye devam ederseniz " eşim ne yapsam nasıl olsa affediyor" diye düşünüp daha çok yapmaya devam edebilir. Cidden yaşadığınız duruma çok üzüldüm. Tanışıyorsun, seviyorsun, evlenip emek veriyorsun ama karşılığı ihanet. Gözü dışarıda olan erkekler hiç evlenmese de niyeti ciddi olan, sadık bekâr kadınlar kendileri gibi sadık biriyle ilişki kursa keşke.
Teşekkür ederim yazdığız için🙏 dışardan bakınca aılesıne sadık herşeye koşturan guvenılır ornek bırı her zaman sorumluklarını yerine getiren biri çalışır emek verir kızına sevgiyi gosterir bskımını birlikte yaparız ama gel gelelim ki duygusal anlamda çok uzak bana beni gittikçe yoruyo zaman gostercrk ama benim gururumda var gerçekten evlenmek kadsr boşanmakta zor

Haklısın çocuk küçük, boşanmak da zor. En iyisi iki çocuk daha patlat gitsin.
Teşekkür ederim yazdığız için🙏 dışardan bakınca aılesıne sadık herşeye koşturan guvenılır ornek bırı her zaman sorumluklarını yerine getiren biri çalışır emek verir kızına sevgiyi gosterir bskımını birlikte yaparız ama gel gelelim ki duygusal anlamda çok uzak bana beni gittikçe yoruyo zaman gostercrk ama benim gururumda var gerçekten evlenmek kadsr boşanmakta zor

Midem bulandı.Aldatıyor sizi.Boşanın aileniz arkanızdaysa

Ne kadar sıradan ne kadar olağan bir davranış,bana niye artık ahlakasızlık aşırılık gibi gelmiyorki?Çevremde bu yapmaz dediğim kim varsa böyle yaptı,yapar dediklerim zaten yapıyor sanırım evlilik olayı sadakat vs yok artık,herkes kendi eşini asla yapmaz olarak görüyor onlarıda biz görüyoruz,ne yapacağımı bilmiyorum da çok haklı bir isyan cidden insan ne yapar?Ayrılsan çocuğunla o kadar kargaşa,aile evine dön yada eşin evden gitsin sen kal,yeni düzen,mahkeme boşanma vs,boşanmasan başkalarına yürüyen sadakatsiz bir adam her dokunduğunda insanın içi sızlar,boşan demek bize kolay,boşanma demek size kolay.

Ah bacım ahh.. Çocuğunun yüzüne bakarken de utanmıyor bu mahluk belli ki. Aldatan tekrar aldatır. Sen bu oyunu sildirsen o başka yollar bulur yine yapacağını yapar. Bu adamı postalamadan güvensiz bir ilişkiye kendi sinirlerini yıpratarak, mutsuz şekilde devam edeceksin. Sana ve hırpalanan sinirlerine yazık değil mi?

Olayın affetmekle alakalı olduğunu düşünmüyorum ya. Siz eşinizi affetmeseydiniz şu an başka birini aldatıyor olurdu muhtemelen. İster tekrar affedin ister affetmeyin isterseniz direkt kapının önüne koyup boşanma davası açın farketmez. Eşiniz düpedüz karaktersiz. Bunu bu şekilde kabullenirseniz sindirmesi çok daha kolay olur neden beni aldattı diye kendinize sorduğunuzda hemen cevap verebilirsiniz, çünkü karaktersiz. Aldatan adamların hamuru bu şekil.

Keşke oyunu silince bitse keşke bir şeyler bu kadar basit olsa hayatta , insanın içinde varsa dumanla bile oynaşır derdi ebem yani o hesap , çocuk yapmasaydınız keşke ya 😢

Ya ne kadar boş beleş bir adam. Başka ülkeden bir kadına mesaj atarak neyi amaçlıyor ne geçecek eline yani? Hem salak hem yuvasını düşünmüyor
Tam bir g... lı, böyle bir herife saygı da duyulmaz. Bunlar yaşlandığında bile sosyal medyada gördüğü nefes alan bütün kadınlara yürüyorlar. Senin evde karın ve çocuğun var, ne işin var hala milletin karısına kızına sarkıyorsun. Nefret ediyorum nefret böyle tiplerden.

Bildiğim kadarıyla o oyunlar sesli oynanıyor genelde. Sizin yanınızda da oynuyor mu bu oyunları ?

Back
X