Eşini nasıl ikna edersin bilmem de, sarıyı çok uzun vadeli kullanmayacaksan hiç düşünme derim.
Ben 18 yaşındayken-şimdi 21'im- ilk röflemi yaptırdım. Ekimde canıma tak etti dip boyası, kaş boyası, devamlı makyaj yapma zorunluluğu koyu renge boyadım. İki yıkamada aktı. Kendi renginden daha koyu renge boyadım. Yine aktı. Siyaha boyadım. Siyah bile aktı onun üzerine, hala ton farkı var ama lanet olsun boyamıyorum dedim çünkü saçlarım öyle bir yandı ki 2 karış kestirmek zorunda kaldım. Hoş, 10 gün içinde 3 defa boyanan saçta normal bunlar.
Sarıyı boya olarak mı kullanırsın bilmiyorum, ben çok beğenmiyorum sarıya boyayınca. Sarıyı platin sevdiğimdendir belki.
Ama röfle yaptıracaksan şunları unutma;
-Kaşlarını da boyamak zorundasın.
-Devamlı makyaj yapmak zorundasın çünkü aşırı soluk görünüyorsun.
-Saçlarını yaptırdıktan bir hafta sonra dip boyan 1 mm bile gelse gözüne batmaya başlayacak.
-Yıka çık ya da doğal kullanma devrin bitecek. Çünkü çok yıpratıyor saçı ve bakım falan öyle kar etmiyor. Ya devamlı kuaför ya devamlı maşa, düzleştirici falan. Bunları yaptıkça saçın hepten mahvolacak. Bir daha da uzatman kolay olmaz.
-Sarıdan vazgeçtiğinde de rengi asla tutturamayacaksın, mutlaka kendi renginle arada fark ve dipten gelen saçınla bariz fark olacak.
Hala sarı saç istemekte de kararlıysan bir gün saçlarını sarı yaptır git eve, eşin en fazla surat asar. Bu sebeple yapılan kavga ne kadar büyük olabilir ki. :18: