Eşimin Sarı saç takıntısı !

bende bebiş düşündüğüm için üç aydır boyatmıyorum canım boya gerçekten çok döküyor :40:

Bak sarı renge boyamaman için bir neden daha sarıya boyatırsan hamile kaldığında iki renk olacak saçın.Bende bebek istiyorum 3.5 yıldır bu ay aşılama yaptırdık ve sonucum pazartesi belli olacak paylaşmak istedim.:18:

Her rengi denedim diyebilrim canim sari tonlar dahil platin olmamak kaydiyla. Roflede yaptirdim actirdim da... kumralda oldu kizilda oldu ama olan sacima oldu. Nihayet akil edebildim bo yontemi simdi tonlari peruk olarak deniyorum begenirsem kesinlikle boyatiyorum.

Bu arada sevgili konu sahibi saciniz cok sari bir kerede olmaz eger illaki ben istedim yaptircam derseniz once bir orta ton hakve veya acik kizilli acilacak o sac sonra bekliyceksiniz yanmasin diye bir ton bakim yapmaniz gerekecek sonra sac tekrar acilacak. Yada surekli rofleleri fazlalastirarak sarisin olacaksiniz. Bir kerede sari sac olmuyor zaten yaparim diyenden korkun ben bi kere inanip cok acik kumral istemistim ve yaparim demisti kuafor sacim yandi sac derim yandi kabul kabuk kac gun kafa derimin iyilesmesini bekledim. Ben gibi olmayin sakin inanmayin her saci acarim diyen kuafore.

ben şuan saçlarımın uzayıp boyadan kurtulmasını bekliyorum ama dipten çıkan saçlarda beyazların çoğaldığını farettim.Eğer beyazlar çok dikkat çekmezse bundan sonra boyamam sanırım.Ama boyamak istersem bu yöntemi kullanacağımFikir için teşekkür ederim:54:

Eşini nasıl ikna edersin bilmem de, sarıyı çok uzun vadeli kullanmayacaksan hiç düşünme derim.

Ben 18 yaşındayken-şimdi 21'im- ilk röflemi yaptırdım. Ekimde canıma tak etti dip boyası, kaş boyası, devamlı makyaj yapma zorunluluğu koyu renge boyadım. İki yıkamada aktı. Kendi renginden daha koyu renge boyadım. Yine aktı. Siyaha boyadım. Siyah bile aktı onun üzerine, hala ton farkı var ama lanet olsun boyamıyorum dedim çünkü saçlarım öyle bir yandı ki 2 karış kestirmek zorunda kaldım. Hoş, 10 gün içinde 3 defa boyanan saçta normal bunlar.

Sarıyı boya olarak mı kullanırsın bilmiyorum, ben çok beğenmiyorum sarıya boyayınca. Sarıyı platin sevdiğimdendir belki.

Ama röfle yaptıracaksan şunları unutma;

-Kaşlarını da boyamak zorundasın.
-Devamlı makyaj yapmak zorundasın çünkü aşırı soluk görünüyorsun.
-Saçlarını yaptırdıktan bir hafta sonra dip boyan 1 mm bile gelse gözüne batmaya başlayacak.
-Yıka çık ya da doğal kullanma devrin bitecek. Çünkü çok yıpratıyor saçı ve bakım falan öyle kar etmiyor. Ya devamlı kuaför ya devamlı maşa, düzleştirici falan. Bunları yaptıkça saçın hepten mahvolacak. Bir daha da uzatman kolay olmaz.
-Sarıdan vazgeçtiğinde de rengi asla tutturamayacaksın, mutlaka kendi renginle arada fark ve dipten gelen saçınla bariz fark olacak.

Hala sarı saç istemekte de kararlıysan bir gün saçlarını sarı yaptır git eve, eşin en fazla surat asar. Bu sebeple yapılan kavga ne kadar büyük olabilir ki. :18:

Bak sarı renge boyamaman için bir neden daha sarıya boyatırsan hamile kaldığında iki renk olacak saçın.Bende bebek istiyorum 3.5 yıldır bu ay aşılama yaptırdık ve sonucum pazartesi belli olacak paylaşmak istedim.:18:

umarım güzel haberler alırsın canım.. bebeğini kucağına almayı anne olmayı Allah sanada nasip eder gönlüne göre olsun inşallah :16: güzel haberlerini bekliyorum darısı benim başıma :17:

Eşini nasıl ikna edersin bilmem de, sarıyı çok uzun vadeli kullanmayacaksan hiç düşünme derim.

Ben 18 yaşındayken-şimdi 21'im- ilk röflemi yaptırdım. Ekimde canıma tak etti dip boyası, kaş boyası, devamlı makyaj yapma zorunluluğu koyu renge boyadım. İki yıkamada aktı. Kendi renginden daha koyu renge boyadım. Yine aktı. Siyaha boyadım. Siyah bile aktı onun üzerine, hala ton farkı var ama lanet olsun boyamıyorum dedim çünkü saçlarım öyle bir yandı ki 2 karış kestirmek zorunda kaldım. Hoş, 10 gün içinde 3 defa boyanan saçta normal bunlar.

Sarıyı boya olarak mı kullanırsın bilmiyorum, ben çok beğenmiyorum sarıya boyayınca. Sarıyı platin sevdiğimdendir belki.

Ama röfle yaptıracaksan şunları unutma;

-Kaşlarını da boyamak zorundasın.
-Devamlı makyaj yapmak zorundasın çünkü aşırı soluk görünüyorsun.
-Saçlarını yaptırdıktan bir hafta sonra dip boyan 1 mm bile gelse gözüne batmaya başlayacak.
-Yıka çık ya da doğal kullanma devrin bitecek. Çünkü çok yıpratıyor saçı ve bakım falan öyle kar etmiyor. Ya devamlı kuaför ya devamlı maşa, düzleştirici falan. Bunları yaptıkça saçın hepten mahvolacak. Bir daha da uzatman kolay olmaz.
-Sarıdan vazgeçtiğinde de rengi asla tutturamayacaksın, mutlaka kendi renginle arada fark ve dipten gelen saçınla bariz fark olacak.

Hala sarı saç istemekte de kararlıysan bir gün saçlarını sarı yaptır git eve, eşin en fazla surat asar. Bu sebeple yapılan kavga ne kadar büyük olabilir ki. :18:
röfle falan değilde bildiğin platin sarısı istiyorum.. dediklerinde haklısın sarı saç kullanan arkadaşlarım var makyajsız hasta gibi oluyorlar.. saçlarım yanarsa cidden çok ama çok üzülürüm kendime olan güvenimi kaybederim heralde :50: birde en fazla eşin surat asar demişsin inan sadece surat asacağını bilsem on yıl beklemezdim bu konuda son derece ciddi umarım öle bir hata yapıp karşıma gelmezsin diyor tadımız tuzumuz kaçarmışşşş hiç gerek yokmuş aksiyona :52:

ben şuan saçlarımın uzayıp boyadan kurtulmasını bekliyorum ama dipten çıkan saçlarda beyazların çoğaldığını farettim.Eğer beyazlar çok dikkat çekmezse bundan sonra boyamam sanırım.Ama boyamak istersem bu yöntemi kullanacağımFikir için teşekkür ederim:54:

Rica ederim canim ins guzel haberler alirsin bebek icin

sarıya yakın açık bır renk suan saçlarım.. buna ragmen bence koyu renkler de cok cekıcı.. gerçekten bir çok erkek nasıl kı sarı saçı çekıcı buluyorsa sıyah sacın da hastaları var :) ve onemlı olan kısıye yakısıp yakısmadıgı.. sıze sıyah cok yakısıyor fotograftan gordugum kadarıyla. o sizi yeterınce dikkat çektiriyordur zaten :) hep belde olan saçın siyah olmasını ısterler nedense, sızınde oyleymıs esınızı dınleyın bence :)

Bizde de aynı sorun var ama ben sarı yapıyorum.Çünkü aslında o da sarı seviyo bana yakıştırıyo ama dikkat çektiğini düşündüğünden yapmamı istemiyo.
Kusura bakmicak :52:

benim eşiminde sarı saç takıntısı var
başka renge boyatmamı istemiyor, uzun ve sarı
eskiden oda çok dikkat çekiyor doğal rengini kullan diyordu ama şimdi öyle bi alıştı ki başka rengi istemiyor

arkadaşlar fikirlerinize önerilerinize ihtiyacım var.. Ben eşimi saçımı kestirmek ve sarıya boyatmak konusunda bir türlü ikna edemiyorum! Nolur bi akıl verin nasıl ikna edicem:26: Sırf bu yüzden üç gündür inatlaşma içindeyiz aslında 10 yıldır aynı sabit fikrinden bir türlü vazgeçiremiyorum evlendiğimden bu yana aynı tutum içinde asla kısa ve sarı saçı istemiyor bende çok sıkıldım uzun ve koyu renk saç kullanmaktan :31: Normalde çok inatçı sabit fikirli bencil biri değildir eşim ama bu konuda ben ona ne dediysem ikna edemedim :50:

bence uzun ve koyu saç size daha çok yakışıyor resminize baktımda

kısa sarı saç ııı:19:

uzun sarı saç güzel oluyorsa ben sarı saçı sevmiyorum açıkçası, herkesede yakışmaz zaten

Arkadaşlar fikirlerinize önerilerinize ihtiyacım var.. ben eşimi saçımı kestirmek ve sarıya boyatmak konusunda bir türlü ikna edemiyorum! nolur bi akıl verin nasıl ikna edicem:26: sırf bu yüzden üç gündür inatlaşma içindeyiz aslında 10 yıldır aynı sabit fikrinden bir türlü vazgeçiremiyorum evlendiğimden bu yana aynı tutum içinde asla kısa ve sarı saçı istemiyor bende çok sıkıldım uzun ve koyu renk saç kullanmaktan :31: normalde çok inatçı sabit fikirli bencil biri değildir eşim ama bu konuda ben ona ne dediysem ikna edemedim :50:

Önce acik kahve sonra kumral sonra sari.
Adim adim gidin, alistira alistira :)
Bir renk yüzünden inatlasmaya ne gerek var, saciniz sari olsa huzurunuz bozulsa daha mi iyi olacak.

Valla tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler.Ama bu pek eşiniz için geçerli değil galiba:)

Ben çok istiyorum kendimi çok merak ediyorum öyle de..Beğenmezsen değiştirirm ama nolur bi merağımı alim falan de...

Bende eşimin ısrarıyla röfle yaptırmıştımm bir terslik var sanırım :))))

Bir renk yüzünden inatlasmaya ne gerek var, saciniz sari olsa huzurunuz bozulsa daha mi iyi olacak.

bence de.pat diye sarışın olursanız sizde sevmezsiniz zaten.saç renginizi göze batmadan daha açık renklere boyayın.

MAntıklıı ;)

Sarı saçı herkes kaldıramaz. Madem size yakışacak, bu renk tonlarını da kaldırabilrsiniz. 10 yıl beklemişsiniz biraz daha sabredin :)

Ama ilk boyamada tepki alırsanız orada bırakın derim, değmez yani aranızı bozmaya ;)

sarisinin nesi var esmerin tadi var :1:
sende haklısın sarışının adı var cidden ama bencede bütün numaralar esmerde :37:
sarıya yakın açık bır renk suan saçlarım.. buna ragmen bence koyu renkler de cok cekıcı.. gerçekten bir çok erkek nasıl kı sarı saçı çekıcı buluyorsa sıyah sacın da hastaları var :) ve onemlı olan kısıye yakısıp yakısmadıgı.. sıze sıyah cok yakısıyor fotograftan gordugum kadarıyla. o sizi yeterınce dikkat çektiriyordur zaten :) hep belde olan saçın siyah olmasını ısterler nedense, sızınde oyleymıs esınızı dınleyın bence :)
öncellikle çok tşk ederim yakıştırdığınız için :) koyu renk saç güzeldir doğal durur bende seviyorum ama işte yıllarca hep koyu olunca artık değişmek istiyorum :31:
Bizde de aynı sorun var ama ben sarı yapıyorum.Çünkü aslında o da sarı seviyo bana yakıştırıyo ama dikkat çektiğini düşündüğünden yapmamı istemiyo.
Kusura bakmicak :52:
sarı yakışır mı bana bilemem ama deneyip görmek isterdim erkekler hep aynı dikkat çekene bakarlar eşleri dikkat çkesin istemezler:31:
benim eşiminde sarı saç takıntısı var
başka renge boyatmamı istemiyor, uzun ve sarı
eskiden oda çok dikkat çekiyor doğal rengini kullan diyordu ama şimdi öyle bi alıştı ki başka rengi istemiyor

peki nasıl ikna ettin eşini? benimkide doğal saç rengin en güzel deyip kestirip atıyor başka konularda böyle önyargılı bencil değildir nasıl aşıcam bu sorunu bilemedim ben:26:

canım saçımı katlıda kestirdim farklı şekillerde de kestirdim ama uzun şekliyle.. illaki uzun kalacak ve koyu renk olacak diyor :26: enişten gibi takıntılı benimkide sinir oluyorum! röfle balyaj falan onu bile istemiyor nefret ediyormuşşşş..dediğin gibi itiraf etmesede dikkat çektiği için istemiyor olabilir bende öle düşünüyorum saçlarım uzun birde sarı olursa göze çarpacak.. uzun diye dışarıya çıkarken toplamamı rica ediyor genelde özel bir yere gitmeyeceksek :31:

benim eşimde saçımı boyamamı istemiyor bende ikna edemiyorum :(( değişiklik istiyorum çıldiriciiimm

bence uzun ve koyu saç size daha çok yakışıyor resminize baktımda

kısa sarı saç ııı:19:
çok teşekkür ederim :17:
saç için huzurumuz bozulmasın diye zaten 10 yıldır eşimin sözünü dinledim inatlaşmadım istediğimi yaparım karışma demedim:6: ama artık hırs yapmaya başladım konu açıldığı an hemen hiç gerek yok kapatalım bu mevzuyu diyor :26:
Valla tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler.Ama bu pek eşiniz için geçerli değil galiba:)

Ben çok istiyorum kendimi çok merak ediyorum öyle de..Beğenmezsen değiştirirm ama nolur bi merağımı alim falan de...
Normalde şirinlik yaparak her istediğimi yaptırırım ama bu konuda tatlı dilim yada tavır yapmam bile işe yaramıyor:50: bir kez denicem beğenmezsen 15 gün sonra gidip koyu renk boyatırım dedim ikna olmuyor:50: bir kez olsun bana bir kerelik dene hevesin kalmasın demiyor :26:
Bende eşimin ısrarıyla röfle yaptırmıştımm bir terslik var sanırım :))))
ahh bide benim ki ısrar etse git istediğin rengi boyat falan dese ölür sanki :4:
bence de.pat diye sarışın olursanız sizde sevmezsiniz zaten.saç renginizi göze batmadan daha açık renklere boyayın.
2 yıl önce açık kumral karamel sonrasında üstüne gölge yaptırdım yavaş yavaş geçiş yapayım diye benimle 3 gün konuşmadı ilk kez o zaman eşimin bana küstüğünü bilirim bir saç için kavga etmiştik ağlamıştım gidip kayınvalideme şikayet etmiştim bir saç için bana tavır yapıyor diye kayınvalidem bile sinir olmuştu bir saç için bu kadar mevzuyu büyüttüğüne bu derece takılmış durumda bu saç konusuna :26:
MAntıklıı ;)

Sarı saçı herkes kaldıramaz. Madem size yakışacak, bu renk tonlarını da kaldırabilrsiniz. 10 yıl beklemişsiniz biraz daha sabredin :)
Ama ilk boyamada tepki alırsanız orada bırakın derim, değmez yani aranızı bozmaya ;)
ahh cnm kaç yıl daha beklerim bilmiyorum ama bir on yıl daha sabredemem heralde :ssz:

Back
X